Valitse sivu

50 suomalaista naista kokeilivat BM ihonhoitotuotteita loistavin tuloksin

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 tehoseerumi

100%

tyytyväisyys

BM Night Cream

BM Night Cream Yövoide

100%

suosittelisi ystävilleen

BM Cleanser with Sucrose

BM Cleanser with Sucrose

92%

piti tuotteesta

En ole koskaan käyttänyt yhtä hyvää kasvojen pesuun ja meikinpoistoon tarkoitettua tuotetta. Iho jäi pehmeäksi mutta puhtaaksi. Oikeasti en tiennyt että tällaista voi olla olemassa, jäin totaalisesti koukkuun!

Marja 47v.

Täyttikö BM tuotteet odotuksesi?

Tiina 59v.

Tuotteet imeytyvät todella nopeasti ja ihoni tuntuu jo näin lyhyen käytön jälkeen miellyttävämmältä.Ihoni on mielestäni tasoittunut.

Marja 59v.

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

Anja 72v.

Tuotteet täyttivät hyvin odotukseni. Olen ”vähän laiska” ihonhoitaja ´enkä välittäisi vieläkään 10 eri purkista. Tuntui tosi hyvältä, että seeurimia voi käyttää niin laajalti ja se todella sopi kaikkiin eri kohteisiin. Suurin ongelmani on ollut poskien ohentunut iho ja niiden voimakas punoitus esim. pakkasella tai auringossa. Siihen tunnuin saavan apua jo näin lyhyessä ajassa, iho tuntui uudistuneen ja voimistuneen ongelma-alueilla, siitä kiitos!

Ida 30v.

Tuotteet eivät lupauksen mukaan aiheuttaneet yhtään ihoärsytystä; päinvastoin iho rauhoittui ja tuli pehmeämmäksi.

Miten BM Gel 28 tehoseerumi toimi käyttämillesi ihoalueille?

Jaana 63v.

Ihoni kirkastui. Aluksi epäpuhtaudet alkoivat puskea ulos mutta samalla aknearvet haalenivat. Miesystäväni mielestä olin kaunistunut kovasti kun emme viikkoon ollet nähneet ja hän kysyi olenko ollut jossain kasvohoidoissa 🙂

Paula 36v.

Dekolteen alueella huomasin tulokset jo parin päivän käytön jälkeen! Iho oli selvästi tasaisempi. Oli pakko jättää parina päivänä seerumia laittamatta ko. alueelle, ihan vain testatakseni, että voiko tuote todella toimia noin nopeasti. Kun en parina päivänä seerumia dekolteelle laittanut, ihon epätasaisuuden palasivat. Eron huomasi siis todella selkeästi, kuinka seerumi todella tasoitti ihoa noin nopeasti, vain muutaman laittokerran jälkeen!

Titta 47v.

Aivan mahtavat tuotteet! Tällainen kuuma kesä ja normaalisti ihoni on ollut todella paksun rasvan peitossa ja näppylää on puskenut. Nyt on täysin näppylätöntä 🙂 …Minulla on myös onnettomuuden seurauksena iso arpi otsassa, pehmeältä arpi tuntuu. Hyvin toimii, kevyt ja imeytyvä tuote. Toimii muuten myös puuterin kanssa, ei tirise tali ja ei hilseilee alla.

Maarit 60v.

Se toi jo muutaman päivän jälkeen kirkkautta ja tasaisuutta iholleni. Seerumi ja yövoide yhdessä toimivat hyvin. Ei tuntunut paksulta iholla. Seerumi imeytyi nopeasti samoin yövoide. Hyvä yhdistelmä! Seerumia voisin käyttää myös kuureina jatkossa. Rypytkin tasoittuivat osittain

Piditkö BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteesta?

Maarit 60v.

Ihanan tuntuinen puhdistuaine kosketusherkälle iholle. Itselläni on herkkä verenkierto, punastun ulkoisista ärsykkeistä sekä liian hajustetuista tuotteista. Voidemainen tuote on hellävarainen, ei kuivata ihoa, eikä jää kiristävä tunne puhdistuksen jälkeen.

Liisa 62v.

Tuote oli todella ihanan tuntuinen, paksu ja levittyi hyvin, mukava tunne jäi iholle. Pidin molemmista tavoista, eli levitin, ja pyyhin pois, ja myös naamiona 3-5 min pidin iholla ja sitten pyyhin, aivan mahtavan pehmeäksi tuli ihoni

Irma 71v.

Kyllä. Tämä on juuri minun tuote ja putkilokokokin sopiva niin kotihyllyyn kuin matkalaukkuunkin. Kuivaihoisena tällaista olen itselleni odottanutkin. Minulle kun on tärkeätä saada aamuin illoin suihkun yhteydessä puhdistaa kasvot voidemaisella puhdistusaineella kunnolla ja veden kanssa. Ja lopputuloksena saada kostean ja pehmeän tuntuinen iho, rutikuivan korpun sijaan.

Minna 50v.

Tuote oli helppo köyttää kun ohjeet oli selvät. Heti jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin eron verrattuna entiseen puhdistusaineeseen. Tunne iholla puhdistuksen jälkeen oli todella puhdas ihan eri tavalla kuin ennen . Ihoni tuntui niin pehmeältä heti vaikka odotin hetken ennen seerumin laittoa. Ei kiristänyt mistään.

Koitko BM Night Cream Yövoiteen itsellesi sopivaksi?

Nelli 36v.

Yövoide imeytyi tehokkaasti eikä jättänyt kiristävää tunnetta iholle. Iho tuntui kiinteämmältä ja kosteutetulta

Arja 54v.

Imeytyi tosi hyvin, iho ei jäänyt rasvaiseksi mikä on todella hyvä juttu. Minusta tuote on kyllä todella hyvä ja tehokas. Hyvin pientä nipistelyä oli mutta koin sen vaan positiivisena, voide todella toimii ja vaikuttaa.

Susanna 34v.

Voide sopii minulle täydellisesti.Aiemmista voiteista joita olen käyttänyt olen saanut helposti allergisia reaktioita esimerkiksi ihon punoitusta ja kiristelyä.Tästä voiteesta ei ole tullut mitään vastaavia reaktioita.Teho ryppyihin on erittäin hyvä ja iho näyttää aamulla levänneeltä.Olen myös erittäin tyytyväinen,että tämä voide ei aiheuta iholle epäpuhtauksia.Aiempia voiteita käyttäessäni olen kärsinyt siitä,että syntyy finnejä iholle.Tästä ei tule sellaisia.Tulen käyttämään jatkossa vain tätä.

Hannele 54v.

Ensinnäkin tuoksuttomuus on positiivista ja voiteen koostumus mielyttävä, levittyy iholle helposti, ei liian kevyttä mutta ei myöskään liian paksun tuntuista. Ei jätä ihoa rasvaiseksi ja tuntuu kosteuttavan hyvin. Varmasti tulen käyttämään jatkossakin. Riittoisaa.

Näin testiryhmän toteutettiin