Mikä Mediwell?

Mediwell Oy on kotimainen kosmetiikka-alan perheyritys jo vuodesta 1974. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille naisille laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia ihonhoitotuotteita.

Mistä kaikki alkoi?

Mediwellin juuret juontavat vuoteen 1974, jolloin idearikas Finn Björn perusti Helsinkiin FMK Oy:n. Yritys menestyi hyvin, mutta 1990-luvun puolivälissä Finn halusi vielä kokeilla jotain uutta, sillä 1990-luvun lama koetteli kotimaisia yrittäjiä. Näin FMK:sta muodostui Mediwell Broker Oy, joka toimi aluksi lääkeyritysten myyntiorganisaationa. 

Ensimmäinen tuotesarja oli lääketehtaan kehittämä, erityisesti herkälle ja ongelmaiholle kehitetty BM CosmeCeuticals ihonhoitosarja. Sitä myytiin aluksi vain dermatologeille ja apteekkeihin, mutta nykyisin sarjaa myyvät Sokos, Emotion, Stockmann, apteekit ja verkkokaupat.

Vuonna 2016 Mediwell Oy päätti ostaa BM CosmeCeuticals tuotemerkin itselleen ja ryhtyä voiteiden suomalaiseksi valmistajaksi. Mediwell Oy on jatkanut BM-sarjan kehittämistä kunnioittamalla jo klassikoiksi muodostuneiden tuotteiden koostumusta.

BM ihonhoitotuotteet

BM-voidesarjan lippulaivatuotteita ovat ihoa uudistavat, sukralfaattia sisältävät BM-päivä- ja yövoiteet ja Gel 28 tehoseerumi sekä korjaava ja hoitava a-vitamiinivoide OptiRetin. Joitakin vuosia sitten BM-sukralfaattisarja täydentyi vielä puhdistusvoiteella, jonka mm. Eeva-lehti valitsi vuoden parhaaksi kasvojen puhdistustuotteeksi.

BM-voidesarja on ollut asiakkaidemme suosiossa jo yli 20 vuotta ja sen uskollisia käyttäjiä ja suosittelijoita ovat matkan varrella olleet mm. plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen ja näyttelijä Hannele Lauri.

Sittemmin BM-tuoteperhe on kasvanut Anti-Stress -duolla: hoitavalla päivävoiteella, jossa on aurinkosuoja sekä seerumilla, jotka sekä yhdessä että erikseen torjuvat ja lieventävät stressin aiheuttamia vaikutuksia iholla.

Anti-Stress tuotteiden idea muodostui jo kauan ennen koronaa. Olimme tunnistaneet, mitä kielteisiä vaikutuksia stressillä on iholle ja mietimme miten voisimme kehittää tuotteen, joka auttaisi stressin aiheuttamiin muutoksiin iholla. Tuotekehitys jatkui vuosia, kunnes olimme vakuuttuneita siitä, että tuote oli juuri sellainen kuin toivoimme ja vastaisi vaatimuksiamme. Näin syntyi ensiksi Anti-Stress Päivävoide ja myöhemmin Anti-Stress Seerumi.

Stressi on nykyisessä maailmantilanteessa läsnä yhä useampien arjessa ja sen vaikutukset myös ihon hyvinvointiin tiedostetaan entistä laajemmin. Anti-Stress tuoteduo on otettu vastaan mielenkiinnolla ja olemme iloksemme kuulleet sen tuoneen apua paitsi stressaantuneen ihon ongelmiin ja reaktioihin, myös muihin iho-ongelmiin.

Toivotamme myös uudet käyttäjät lämpimästi tervetulleiksi kokeilemaan BM- ja Anti-Stress -sarjaa ja löytämään itselleen sopivimmat ja mieluisimmat tuotteet.

Mediwellin arvot

Mediwellin yrittäjä ja toimitusjohtaja Maria Björn on ollut mukana kehittämässä BM-sarjaa jo lähes 20 vuotta. Alusta asti hänelle on ollut sydämen asia, että Mediwell kuuntelee asiakkaitaan, vastaa heidän tarpeisiinsa ja tarjoaa ja kehittää tuotteita, joita asiakkaat oikeasti tarvitsevat ja käyttävät. Yhdenkään BM-sarjan tuotteen ei tule jäädä käyttämättömänä kaappiin tai kylpyhuoneen hyllylle.

Marian sanoin: ”Tärkeimpiä arvojamme on asiakkaiden kuuntelu. Vain heitä kuuntelemalla ja saamiimme palautteisiin syventymällä voimme kehittyä, oppia ja kehittää ihonhoitosarjaamme. Haluamme tarjota vain sellaisia ihonhoitotuotteita, joista on oikeasti apua ja hyötyä asiakkaillemme. Koska tuotteidemme lisäksi asiakkaamme ovat tärkeintä, mitä meillä on – nyt ja tulevaisuudessa.”