Mikä Mediwell?

Mediwell Oy:n tarina on kertomus siitä, kuinka halu muutokseen synnyttää uutta ja kuinka suomalainen perheyritys onnistui tavoitteessaan tarjota suomalaisille naisille turvallinen ja laadukas ihonhoitosarja.

 

Mistä kaikki alkoi?

Mediwellin juuret juontavat vuoteen 1974, jolloin idearikas yrittäjä Finn Björn perusti Helsinkiin FMK Oy:n. Yritys menestyi hyvin, mutta 1990-luvun puolivälissä Finn halusi vielä kokeilla jotain uutta, sillä 1990-luvun lama koetteli kotimaisia yrittäjiä. Näin FMK:sta muodostui Mediwell Broker Oy, joka toimi aluksi lääkeyritysten myyntiorganisaationa. 

Yhtenä yrityksen edustamana tuotteena oli lääketehtaan kehittämä, erityisesti herkälle ja ongelmaiholle kehitetty BM CosmeCeuticals ihonhoitosarja. BM ihonhoitosarjaa myytiin aluksi dermatologeille ja apteekkeihin, korostaen sarjan tutkimuksiin perustuvaa luotettavuutta ja turvallisuutta, juuri sitä korkeatasoista ja laadukasta kosmetiikkaa mitä Mediwell oli aina halunnut tarjota suomalaisille naisille. Vuonna 2016 Mediwell päätti ostaa BM tuotemerkin oikeudet itselleen ja ryhtyä voiteiden suomalaiseksi valmistajaksi.

BM ihonhoitotuotteet

BM-voiteiden suosion kasvaessa 2000-luvulla markkinointia edesauttoivat näyttelijä Hannele Lauri ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen. He molemmat halusivat suositella BM-voiteita, koska olivat voiteiden vannoutuneina käyttäjinä huomanneet niiden tehokkuuden. Lisäksi plastiikkakirurgi Tarja Juvosella oli pitkäaikaista kokemusta BM-voiteiden tehosta potilaiden arpien hoitamisessa plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Mediwellin väki haluaa kiittää Hannelea ja Tarjaa heidän merkittävästä roolistaan BM:n menestystarinassa.

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin asiakkaillemme, tutkittujen ja tehokkaiden BM-voiteiden käyttäjille! On hienoa, että globaaleja ja kalliita kosmetiikkabrändejä pullollaan olevassa maailmassa löytyy yhä aitoa uskollisuutta suomalaisen perheyrityksen luotettavaan herkän ihon voidesarjaan.  Siksi toivommekin, että yhä useampi suomalainen nainen löytäisi BM-voiteista oman suosikkinsa ja liittyisi mukaan tyytyväisiin käyttäjiin.

Tästä eteenpäin

Mediwellin perustaneen Finn Björnin taannoinen usko uuteen toteutui ja BM-voidesarjan menestystarina jatkuu edelleen. Tässä vaiheessa onkin sopiva aika uusille tarinoille ja yrityksen sukupolvenvaihdokselle. Pojantytär Maria Björn on ottamassa vastuun perheyrityksen luotsaamisesta innokkaana ja analyyttisenä johtajana. Hän on ehtinyt olla mukana Mediwellin toiminnassa jo yli 10 vuotta ja on valmis viemään perheyritystä tuleville vuosikymmenille. Marian apuna työskentelee nuori liiketalouden ammattilainen Niklas Johansson, jonka strateginen lahjakkuus tuo tärkeän lisän tiimiin. Finn on luonteelleen uskollisena lupautunut opastamaan nuorempaa sukupolvea pitkäaikaisella markkinointi- ja kosmetiikka-alan kokemuksellaan. Jatkossakin perheyrityksemme arvoissa korostuvat positiivinen asenne muutoksiin, uuden oppiminen ja iloinen työilmapiiri. Niiden myötä tärkeimpänä tehtävänämme on uskollisten asiakkaidemme tarpeiden kuuntelu ja niihin vastaaminen.