Ainesosat

BM-ihonhoitotuotteet sisältävät erilaisia vaikuttavia ainesosia, jotka ovat tarkoin valittu ihon eri tarpeiden mukaisesti. Alta löydät vaikuttavien ainesosien INCI-nimet, selvityksen ainesosien vaikutuksista, sekä listan mitkä tuotteet sisältävät kyseistä ainesosaa.

BM Anti-Stress Serum 30ml

E-vitamiini

INCI: Tocopheryl acetate, Tocopherol

Ihonhoitotuotteissa käytetty antioksidantti. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, jotka joutuvat iholle esimerkiksi ilmansaasteiden mukana. Antioksidanttisuuden vuoksi E-vitamiini on erinomainen ainesosa esimerkiksi ikääntyvälle iholle, sillä se hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, sekä vähentää ihon hyperpigmentaatiota. E-vitamiini on ainesosana ihoa hoitava ja kosteuttava, jonka vuoksi se sopii myös kuivan sekä herkän ihon tuotteisiin. Lisäksi E-vitamiini tukee ihon luonnollisen suojamuurin toimintaa ja vahvistaa sitä.

Nämä tuotteet sisältävät E-vitamiinia: BM Day Cream Dry Skin, BM Day Cream Normal/Combination SkinBM Cleanser With Sucrose , BM OptiRetin , BM Anti-Stress Day Cream 

 

Hyaluronihappo

INCI: Sodium Hyaluronate

Hyaluronihapon tehtävä on auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Nimestään huolimatta kyseessä on sokerimolekyyli, joka tekee ihosta kostean ja pehmeän. Kehomme sisältää luonnostaan jo hyaluronihappoa, mutta ikääntyessä ja kehon ollessa stressaantunut, iho tuottaa sitä vähemmän ja näin ollen ihon kosteudensitomiskyky heikkenee. Kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi hyaluronihappo vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä sekä saa ihon näyttämään elastisemmalta. Se nopeuttaa myös ihovaurioiden, kuten haavojen paranemista ja saa ihon pinnan näyttämään tasaiselta ja hehkuvalta.

Nämä tuotteet sisältävät hyaluronihappoa: BM Day Cream Dry Skin , BM Day Cream Normal/Combination Skin , BM Night CreamBM Anti-Stress Day Cream , BM Anti-Stress Serum

Ksylitoli

INCI: Xylitol

Ksylitoli kosteuttaa ihoa ja vahvistaa sen suojakerrosta. Ksylitoli on humektantti eli sen kosteuttava vaikutus perustuu sen kykyyn sitoa vesikosteutta ihoon. Se auttaa myös muiden vaikuttavien aineiden imeytymiseen. Ksylitoli on antiseptinen ainesosa, joka estää haitallista bakteerikasvua iholla. Lisäksi ksylitolilla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

Nämä tuotteet sisältävät ksylitolia: BM Anti-Stress Day Cream , BM Anti-Stress Serum

 

Niasiiniamidi

INCI: Niacinamide

Niasiiniamidilla on useita ihon ulkonäköön vaikuttavia ominaisuuksia. Se tasoittaa ihon tekstuuria ja tekee ihon sävystä kirkkaamman ja tasaisemman. Lisäksi niasiiniamidi vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja ja ennaltaehkäisee näin maksaläiskien syntymistä. Myös ikääntyvä iho hyötyy niasiiniamidista, sillä B3-vitamiini vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Niasiiniamidilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

 Nämä tuotteet sisältävät Niasiiniamidia: BM Anti-Stress Day Cream , BM Anti-Stress Serum

Patentoitu Anti-Stress ainesosa

INCI: Biphenyl-Azepanyl-Methanone

Vähentää stressin näkyviä merkkejä iholla ja auttaa palauttamaan iholle kauniin hehkun ja kimmoisuuden. Samalla se vahvistaa ihon vastustuskykyä ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita.

Nämä tuotteet sisältävät Patentoitua anti-stress ainesosaa: BM Anti-Stress Day Cream, BM Anti-Stress Serum

 

Peptidit

INCI: Palmitoyl tripeptide -15

Peptidit ovat ihonhoidon tehoraaka-aineita. Ne sopivat erinomaisesti ikääntyvän ihonhoitoon, sillä peptidit ovat ihossa luonnostaan esiintyviä aminohapoista muodostuvia proteiineja, jotka toimivat kollageenin ja elastiinin rakennusaineena. Peptideillä voidaan vaikuttaa esimerkiksi ihon kosteuspitoisuuteen, ikääntymisen merkkeihin sekä ihon sävyyn. Peptidit toimivat myös hyvin yhdessä hyaluronihapon kanssa. Peptidejä on erilaisia ja niillä on kaikilla oma tehtävänsä. BM Anti-Stress Päivävoiteessa käytetty Palmitoyl tripeptide-15 on ihoa kiinteyttävä peptidi.

Tämä tuote sisältää peptidejä: BM Anti-Stress Day Cream 

Rooibos

INCI: Aspalathus linearis Leaf extract

Sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Vapaat radikaalit pyrkivät ottamaan ihosoluilta elektronin, jonka seurauksena ihosolu vaurioituu ja ihossa tapahtuu muun muassa ennenaikaista ikääntymistä. Antioksidantteja sisältävien raaka-aineiden, kuten Rooibosin avulla voidaan siis ennaltaehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista. Anti-age vaikutuksien lisäksi Rooibos on ihoa rauhoittava ja hoitava ainesosa. Rooibos lievittää myös ihon punoitusta ja saa ihon sävyn näyttämään tasaisemmalta.

 Nämä tuotteet sisältävät Rooibosta: BM Day Cream Dry Skin, BM Day Cream Normal/Combination Skin, BM Night Cream

Sheavoi

INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Kasvirasva, tunnetaan myös nimellä karitevoi. Sheavoi ehkäisee kosteuden haihtumista iholta ja on näin ollen erinomainen ainesosa kuivalle iholle. Sheavoi sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja pehmentäviä rasvahappoja sekä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa.

Nämä tuotteet sisältävät Sheavoita: BM Cleanser with Sucrose, BM Night Cream, BM Anti-Stress Day Cream

Shoreavoi

INCI: Shorea stenoptera seed butter

Hoitava ja ihoa pehmentävä ainesosa. Parantaa ihon elastisuutta. Shoreavoi on erinomainen raaka-aine kuivalle ja karhealle iholle, sillä se muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, jonka ansiosta iholta haihtuu vähemmän kosteutta. Shoreavoin muodostama kalvo suojaa ihoa myös esimerkiksi pakkaselta ja viimalta, jotka usein pahentavat esimerkiksi couperosaa ja atopiaa.

Nämä tuotteet sisältävät Shoreavoita: BM Day Cream Dry Skin

Skvalaani

INCI: Squalane

Pehmentää ja suojaa ihoa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille. Skvalaani on ihosta jo luonnostaan löytyvä öljy. Sopii erinomaisesti ärtyneelle iholle, sillä skvalaani rauhoittaa ja suojaa ihoa. Skvalaani on hyvin imeytyvä, koostumukseltaan kevyt öljy, jota käytetään myös epäpuhtaan ihon kosteutukseen, sillä se ei aiheuta ihon tukkeutumista. Skvalaanin on todettu myös parantavan muiden raaka-aineiden imeytymistä ihoon.

Nämä tuotteet sisältävät skvalaania: BM OptiRetin , BM Anti-Stress Day Cream

Sukralfaatti

INCI: Sodium/aluminum Sucrose Octasulfate

Ihoa tehokkaasti uudistava tehoainesosa. Sokerimolekyyli joka kiihdyttää ihon uusiutumista ja näin auttaa ryppyjen ja jopa arpien hoidossa. Sopii myös monen eri iho-ongelman hoitoon. Lue lisää

Nämä tuotteet sisältävät sukralfaattia: BM Cleanser with Sucrose, BM Day Cream Dry Skin, BM Day Cream Normal/Combination Skin, BM Gel 28, BM Night Cream

 

Tryffeliuute

INCI: Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract

Tryffeliuute on erinomainen raaka-aine herkälle ja helposti reagoivalle iholle, sillä se rauhoittaa ihoa sekä vähentää ihon punoitusta. Tryffeliuute sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja hidastavat sen ennenaikaista vanhenemista. Tryffeliuute toimii myös ihoa kosteuttavana ainesosana.

Nämä tuotteet sisältävät tryffeliuutetta: BM Anti-Stress Day Cream , BM Anti-Stress Serum