Hajusteettomat ihonhoitotuotteet

Yhä useampi kärsii tuoksuherkkyydestä, siksi BM-ihonhoitosarjasta löytyy hajusteetomia ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty herkälle ja jopa allergiselle iholle.

Tuoksuherkkyyden oireet ovat mm. nuha, yskä, hengenahdistus, iho- ja silmäoireet,  kutina ja kurkun karheus, sekä huimaus. Tuoksuherkkyydestä kärsivän arkea ei helpota se, että nykyään monet eri tuotteet sisältävät hajusteita. Siksi tuoksuherkkyydestä kärsivän kannattaakin suosia mahdollisimman vähähajusteisia tai hajusteettomia tuotteita. Hajustettomat ihonhoitotuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita. BM-ihonhoitosarjan hajusteettomat tuotteet löytyvät alta.

Lue lisää»

hajusteettomat tuotteet

BM Night Cream on hajusteeton yövoide. Yövoide on erittäin tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa koska juuri yöllä iho on vastaanottavaisimmillaan ja ihon uusiutuminen on vilkkaimmillaan, joten tätä luonnollista ihon uusiutumista kannattaa tehostaa ainutlaatuisen BM Night Creamin avulla.

Imeytyy nopeasti ja tekee ihosta samettisen pehmeän. Hajusteettomuudesta iso plussa. Aion käyttää jatkossakin.

-Minna

Toinen putkilo loppumassa, Olen käyttänyt ajoittain päivävoiteena. Imeytyy hyvin, ei jätä rasvaista tai tunkkaista tuntumaa. Hajusteettomuudesta plussat! Jatkan käyttöä…

-Terttu

Mitä tuoksuherkkyys tarkoittaa?

Tuoksuherkät reagoivat hajuihin ja tuoksuihin poikkeavasti. Heidän hajuaistinsa ei ole sen herkempi kuin muillakaan. Sitä vastoin heiltä puuttuu tuoksuihin tottumisominaisuus. Tuoksuherkkyys on eri asia kuin hajusteallergia. Tuoksuherkkyydelle voi myös altistua vanhempana, vaikka nuorempana ei olisi herkkyydestä kärsinyt. Tuoksuherkkyys ei katso sitä onko tuoksu hyvä vai paha, vaan reatkion voi synnyttää mikä tahansa tuoksu.

Olen itse niin pahasti herkistynyt hajusteille ja kemikaaleille, etten voi käyttää muita tuotteita kuin BM sarjan tuotteita.  Kaikki hajusteet aiheuttavat kovan yskä-reaktion.

-Marjo

Allergikkona arvostan sitä, että BM tuotteet ovat hajuttomia, hyvälaatuisia ja miellyttävän tuntuisia.

-Riitta 61v.

Oireet

Tuoksuherkkyyden oireita ovat mm. nuha, yskä, hengenahdistus, iho- ja silmäoireet, nenän kutina, kurkun karheus ja huimaus. Herkistyminen ilmaantuu usein hyvin nopeasti siitä kun on ollut lähellä herkistävää hajua.

Miten hajusteallergia eroaa tuoksuherkkyydestä?

Tuoksuyliherkkyys ei ole varsinaisesti allergia vaan herkistymä voimakkaalle hajulle. Hajusteallergia puolestaan on reaktio allergeenille, joka tapahtuu kun allergikko on kosketuksessa allergisoivan aineen kanssa. Usein hajusteallergia voi ilmaantua silmäluomissa silmänympärystuotteiden tai silmämeikkien käytön yhteydessä. Tyypillisiä hajusteallergian oireita ovat myös punoittava ja kutiseva ihottuma, sekä turvotus. Ne ilmaantuvat usein pienellä viipeellä iholle.  Myös hajusteallergikon tulee suosia hajusteettomia tuotteita. Hajusteallergian voi selvittää allergiatestillä.

l

Muistilista – Hajusteettomat tuotteet

1Hajusteen voi tunnistaa tuotteen ainesosaluettelosta INCI-nimellä ”Parfum” ja ”aroma”.

2Hajusteettomat ihonhoitotuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita.

3Hajusteeton tuote voi kuitenkin sisältää raaka-aineita, jotka itsessään tuoksuvat, sillä lähtökohtaisesti kaikki raaka-aineet omaavat jonkin tuoksun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö hajusteille herkistynyt voisi käyttää tällaisia tuotteita.

4Tuoksuherkkyydestä kärsivän olisi tärkein välttää lisättyjä tuoksuja. Kuten muun allergian tai yliherkkyyden kanssa, kannattaa allergikon valita tuotteita jotka sisältävät mahdollisimman lyhyen ainesosalistan.

5BM-ihonhoitosarjan tuotteet ovat hajusteettomia, lukuunottamatta BM OptiRetin A-vitamiinivoidetta, joka sisältää mietoja voiteen ominaishajua tasapainottavia hajusteita.

Allergikon aarre!

BM-sarjan tähtituote BM Gel 28 tehoseerumi sisältää vain veden lisäksi 4 ainesosaa ja on todellinen allergikon aarre!

blank

Todella upea tuote. Vain tippa riittää. Suojaa hyvin kasvojen ihoa kun joutuu koko päivän olemaan kasvomaskin kanssa. Tuoksuttomuudesta 10 p.

-Ulla

Uusimmat blogi tekstit tästä aiheesta

Aikuisiän akne

Aikuisiän akne

Aikuisiän akne hoidetaan samaan tapaan kuin nuoruusiän aknea. Aikuisiän akne on yleinen vaiva, joka koskettaa yli 80% väestöstä jossain elämänvaiheessa, joten et ole yksin ongelman kanssa. Usein...

lue lisää

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen