Valitse sivu

Hajusteettomat ihonhoitotuotteet

Tuoksuherkkyydestä kärsivän kannattaa suosia hajusteettomia ihonhoitotuotteita. Tuoksuherkkyys ilmenee poikkeuksellisen voimakkaana reaktiona tuoksuille. Oireet voivat vaihdella henkilöstä toiseen ja voivat olla lieviä tai vaikeita. Yleisiä oireita ovat:

 

  • Nenän ja silmien ärsytys: Nenän vuotaminen, aivastelu, silmien kutina ja punoitus.
  • Päänsärky: Voimakkaat tai jatkuvat päänsäryt.
  • Hengitysvaikeudet: Hengityksen vinkuminen, hengenahdistus tai yskä.
  • Muita oireita: Pahoinvointi, väsymys, huimaus tai sydämen tykyttely.

BM-sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja ne ovat kehitetty herkälle iholle.

Hajusteettomat ihonhoitotuotteet

Hajusteettomat BM-sukralfaattituotteet sopivat hajusteista herkistyneelle.

Yhä useampi kärsii tuoksuherkkyydestä, siksi lähes kaikki BM-ihonhoitosarjan tuotteista on hajusteetomia ja ne on kehitetty herkälle ja jopa allergiselle iholle.

Olen itse niin pahasti herkistynyt hajusteille ja kemikaaleille, etten voi käyttää muita tuotteita kuin BM sarjan tuotteita.  Kaikki hajusteet aiheuttavat kovan yskä-reaktion.

-Marjo

Allergikkona arvostan sitä, että BM tuotteet ovat hajuttomia, hyvälaatuisia ja miellyttävän tuntuisia.

-Riitta 61v.

Mitä tuoksuherkkyys tarkoittaa?

Tuoksuherkät reagoivat hajuihin ja tuoksuihin poikkeavasti. Heidän hajuaistinsa ei ole sen herkempi kuin muillakaan. Sitä vastoin heiltä puuttuu tuoksuihin tottumisominaisuus. Tuoksuherkkyys on eri asia kuin hajusteallergia. Tuoksuherkkyydelle voi myös altistua vanhempana, vaikka nuorempana ei olisi herkkyydestä kärsinyt. Tuoksuherkkyys ei katso sitä onko tuoksu hyvä vai paha, vaan reatkion voi synnyttää mikä tahansa tuoksu.

Oireet

Tuoksuherkkyyden oireita ovat mm. nuha, yskä, hengenahdistus, iho- ja silmäoireet, nenän kutina, kurkun karheus ja huimaus. Herkistyminen ilmaantuu usein hyvin nopeasti siitä kun on ollut lähellä herkistävää hajua.

Miten hajusteallergia eroaa tuoksuherkkyydestä?

Tuoksuyliherkkyys ei ole varsinaisesti allergia vaan herkistymä voimakkaalle hajulle. Hajusteallergia puolestaan on reaktio allergeenille, joka tapahtuu kun allergikko on kosketuksessa allergisoivan aineen kanssa. Usein hajusteallergia voi esiintyä silmäluomissa silmänympärystuotteiden tai silmämeikkien käytön yhteydessä. Tyypillisiä hajusteallergian oireita ovat myös punoittava ja kutiseva ihottuma sekä turvotus. Ne ilmaantuvat usein pienellä viipeellä iholle.  Myös hajusteallergikon tulee suosia hajusteettomia tuotteita. Hajusteallergian voi selvittää allergiatestillä.

BM Night Cream: Hajusteeton yövoide, joka auttaa ihoasi uudistumaan

BM Night Cream on hajusteeton yövoide. Yövoide on erittäin tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa koska juuri yöllä iho on vastaanottavaisimmillaan ja ihon uusiutuminen on vilkkaimmillaan, joten tätä luonnollista ihon uusiutumista kannattaa tehostaa ainutlaatuisen BM Night Creamin avulla.

Imeytyy nopeasti ja tekee ihosta samettisen pehmeän. Hajusteettomuudesta iso plussa. Aion käyttää jatkossakin.

-Minna

Toinen putkilo loppumassa, Olen käyttänyt ajoittain päivävoiteena. Imeytyy hyvin, ei jätä rasvaista tai tunkkaista tuntumaa. Hajusteettomuudesta plussat! Jatkan käyttöä…

-Terttu

Muistilista – Hajusteettomat tuotteet

1Hajusteen voi tunnistaa tuotteen ainesosaluettelosta INCI-nimellä “Parfum” ja “aroma”.

2Hajusteettomat ihonhoitotuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita.

3Hajusteeton tuote voi kuitenkin sisältää raaka-aineita, jotka itsessään tuoksuvat, sillä lähtökohtaisesti kaikki raaka-aineet omaavat jonkin tuoksun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö hajusteille herkistynyt voisi käyttää tällaisia tuotteita.

4Tuoksuherkkyydestä kärsivän olisi tärkein välttää lisättyjä tuoksuja. Kuten muun allergian tai yliherkkyyden kanssa, kannattaa allergikon valita tuotteita jotka sisältävät mahdollisimman lyhyen ainesosalistan.

5BM-ihonhoitosarjan tuotteet ovat hajusteettomia, lukuunottamatta BM OptiRetin A-vitamiinivoidetta, joka sisältää mietoja voiteen ominaishajua tasapainottavia hajusteita.

Allergikon aarre! – BM Gel 28 tehoseerumi

BM-sarjan tähtituote BM Gel 28 tehoseerumi sisältää vain veden lisäksi vain 4 ainesosaa ja on todellinen allergikon aarre!

Todella upea tuote. Vain tippa riittää. Suojaa hyvin kasvojen ihoa kun joutuu koko päivän olemaan kasvomaskin kanssa. Tuoksuttomuudesta 10 p.

-Ulla

Yksi parhaista seerumeista, joita olen käyttänyt. Arpeni katosi täysin.

-Heli.

Erittäin riittoisa, hyvin imeytyvä tuote. Ei jätä ihoa tahmeaksi. Plussaa tuoksuttomuudesta. Pysyy luottotuotteena jatkossa.

-Muru

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen