Käyttöehdot – Soveltamisala

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Mediwell Oy:n (jäljempänä ”Mediwell Oy”) verkkosivujen käyttöön. Verkkosivujemme käytöksi katsotaan verkkosivuillamme vieraileminen, verkkosivujen selaaminen, verkkosivuille rekisteröityminen, sisällön lataaminen ja muu käyttö. Pyydämme lukemaan nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin aloitat verkkosivujemme käyttämisen. Käyttämällä verkkosivujamme vahvistat, että hyväksyt nämä käyttöehdot ja että tulet noudattamaan niitä.

Muut sovellettavat ehdot

Näiden käyttöehtojen lisäksi verkkosivujemme käyttämiseen sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Tietosuojakäytäntöämme, josta ilmenee ne ehdot, joilla käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, sekä verkkosivujemme evästeitä koskevaa tietoa.
 • Sinua pyydetään hyväksymään tietosuojakäytäntömme ennen kuin luovutat meille henkilötietojasi ja ennen kuin käsittelemme verkkosivujemme käyttöön liittyviä henkilötietojasi.
 • Verkkoasiointia koskevat sopimusehdot, joista ilmenee ne ehdot, joita sovelletaan, kun ostat tuotteita verkkosivujemme kautta.

Tietoa meistä

Mediwell Oy on Suomessa rekisteröity yhtiö. Y-tunnuksemme on 0196155-9. Osoitteemme on JHC, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas. ALV-numeromme on FI01961559.

Ottaaksesi yhteyttä meihin, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mediwell.fi.

Verkkosivujen muutokset

Päivitämme ja saatamme muuttaa verkkosivujemme sisältöä ajoittain. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että verkkosivumme eivät välttämättä aina ole ajan tasalla, lukuun ottamatta tuotekuvauksia, eikä meillä ole erityistä velvollisuutta päivittää verkkosivujamme

Verkkosivujemme käyttö

Verkkosivujemme käytöstä ei peritä maksua.

Emme takaa, että verkkosivumme tai niiden sisältö olisivat aina käytettävissä tai että verkkosivujemme käytön aikana ei ilmenisi häiriöitä. Verkkosivujemme käyttö on toistaista ja voimme keskeyttää, peruuttaa tai lopettaa verkkosivumme kokonaisuudessaan tai osittain tai tehdä niihin muutoksia ilmoittamatta siitä etukäteen. Riippumatta syystä, ajasta tai kestosta, emme ole minkäänlaisessa vastuussa menetyksestä tai vahingosta, joka johtuu siitä, että verkkosivumme eivät ole käytettävissä.

Olet vastuussa kaikista niistä järjestelyistä, joita verkkosivujemme käyttö edellyttää.

Olet myös vastuussa siitä, että kaikki, jotka käyttävät verkkosivujamme verkkoyhteytesi kautta, ovat tietoisia näistä käyttöehdoista sekä muista sovellettavista ehdoista sekä siitä, että he noudattavat näitä ehtoja.

Käyttäjätili ja salasana

Mikäli myönnämme sinulle käyttäjänimen, salasanan tai muun sellaisen tiedon verkkosivuillemme, sinun on pidettävä tieto luottamuksellisena etkä saa luovuttaa sitä kolmannelle osapuolelle.

Meillä on oikeus estää käyttäjänimesi tai salasanasi käyttö milloin tahansa riippumatta siitä, olemmeko me myöntäneet sen sinulle vai oletko itse valinnut sen, mikäli et mielestämme ole noudattanut jotain näiden käyttöehtojen määräystä.

Mikäli tietoosi tulee tai epäilet, että joku muu sinun lisäksesi on tietoinen käyttäjänimestäsi ja salasanastasi, sinun on välittömästi vaihdettava salasana ja tarvittaessa ilmoitettava siitä meille sähköpostitse asiakaspalvelu@mediwell.fi.

Immateriaalioikeudet

Me olemme kaiken verkkosivuiltamme löytyvän materiaalin ja immateriaalioikeuksien haltija tai lisenssinsaaja. Teoksia suojaa tekijänoikeuslainsäädäntö ja kansainväliset sopimukset. Kaikki oikeudet verkkosivuillamme oleviin teoksiin ja immateriaalioikeuksiin pidätetään.

Et saa muokata verkkosivujemme sisällöstä tekemääsi tulostetta tai digitaalista tallennetta millään tavalla etkä saa käyttää verkkosivuiltamme löytyviä havainnollistavia esimerkkejä tai kuvia tai videota tai audiota tai muita audiovisuaalisia esityksiä ilman niihin liittyviä tekstejä ja muita osia.

Meidän ja muiden verkkosivuiltamme löytyvien materiaalien tekijöiden asema tekijänoikeuden-haltijoina on aina tuotava esiin.

Et saa käyttää verkkosivujemme sisältöä miltään osin minkäänlaisiin kaupallisiin tarkoituksiin hankkimatta siihen ensin meidän tai lisenssinantajiemme suostumus.

Mikäli tulostat, kopioit tai tallennat jonkin osan verkkosivuistamme näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää verkkosivujamme lakkaa heti ja sinun on ohjeidemme mukaisesti joko palautettava tai tuhottava tulostamasi, kopioimasi tai tallentamasi materiaalit.

Tietojen luotettavuus

Verkkosivujemme sisältö on ainoastaan tarkoitettu yleisluontoiseksi tiedoksi. Sisältöä ei ole tarkoitettu neuvoksi. Suosittelemme pyytämään neuvoa asiantuntijalta tai ammattilaiselta ennen kuin ryhdyt tai päätät olla ryhtymättä johonkin toimenpiteeseen verkkosivujemme sisällön perusteella.

Vaikka pyrimme pitämään verkkosivuillamme olevan tiedon ajankohtaisena, emme anna minkäänlaisia vakuuksia tai takuita siitä, että verkkosivujemme sisältö olisi täsmällistä, täydellistä tai ajan tasalla muutoin kuin tuotekuvauksien osalta.

Vastuunrajoitus

Emme ole vastuussa verkkosivujemme käyttäjiä kohtaan mistään menetyksestä tai vahingosta riippumatta siitä, onko vahinko sopimus- tai vahingonkorvausoikeudellinen tai onko sillä muu peruste, jos se johtuu tai liittyy verkkosivujemme käyttöön tai käytön estymiseen tai verkkosivujemme sisällön tai verkkosivuillamme olevan tiedon käyttöön tai siihen luottamiseen.

Mikäli olet yrityskäyttäjä, pyydämme huomioimaan, että emme etenkään ole vastuussa:

a) saamatta jääneestä voitosta tai menetetystä liikevaihdosta tai tulosta
b) tiedon tai ohjelmiston menetyksestä, tuhoutumisesta tai muuttumisesta
c) liiketoiminnan estymisestä
d) odotettujen säästöjen menetyksestä
e) liiketoimintamahdollisuuden tai maineen menetyksestä tai
f) muista epäsuorista tai välillisistä vahingoista.

Emme kanna vastuuta sellaisten verkkosivujen sisällöstä, joihin on viitattu verkkosivuillamme tai joihin verkkosivuiltamme löytyy linkki. Viittauksien tai linkkien olemassaolo ei tarkoita, että suosittelemme tällaisia verkkosivuja. Emme ole vastuussa menetyksestä tai vahingosta, jonka kärsit vierailemalla tai käyttämällä edellä mainittuja verkkosivuja.

Vaikka pyrimme pitämään verkkosivuillamme olevan tiedon ajankohtaisena, emme anna minkäänlaisia vakuuksia tai takuita siitä, että verkkosivujemme sisältö olisi täsmällistä, täydellistä tai ajan tasalla muutoin kuin tuotekuvauksien osalta.

Sisällön lataaminen verkkosivuillemme

Käyttäessäsi toimintoa, joka mahdollistaa sisällön lataamisen verkkosivuillemme tai yhteyden ottamisen muihin käyttäjiin, sinun on noudatettava näissä ehdoissa asetettuja sisältövaatimuksia.

Vakuutat, että kaikki lataamasi sisältö ja muu toimintasi verkkosivuillamme noudattaa sisältövaatimuksia. Mikäli lataamasi sisältö tai muu toiminta ei noudata sisältövaatimuksia, olet vastuussa sisältövaatimuksien rikkomisesta aiheutuvista vahingoista.

Kaikkea verkkosivuillemme ladattua tai lähetettyä sisältöä kohdellaan julkisena tietona ja tekijänoikeudellisesti suojaamattomana. Meillä on oikeus käyttää, kopioida, levittää ja esittää verkkosivuillemme tätä sisältöä kolmannelle osapuolelle oman harkintamme mukaan.

Pidätämme myös oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi sellaiselle kolmannelle osapuolelle, joka väittää, että verkkosivuillamme julkaisemasi sisältö loukkaa tämän tekijänoikeutta tai yksityisyyden suojaa.

Emme ole vastuussa kolmansia kohtaan sinun tai jonkun muun verkkosivuillemme lataamasta sisällöstä tai sen oikeellisuudesta.

Meillä on oikeus poistaa mikä tahansa verkkosivuillamme oleva julkaisu, jos se ei mielestämme noudata näissä ehdoissa asetettuja sisältövaatimuksia.

Muiden käyttäjien verkkosivuillamme esittämät mielipiteet eivät edusta mielipiteitämme tai arvoja.

Virukset

Et saa väärinkäyttää verkkosivujamme asentamalla verkkosivuillemme tietoisesti viruksia, haittaohjelmia tai muita sovelluksia, jotka ovat vahingollisia tai haitallisia.

Et saa myöskään pyrkiä luvattoman pääsyn saamiseen verkkosivuillemme tai palvelimelle, jolla verkkosivumme ovat, tai muulle verkkosivuihimme yhteydessä olevalle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokantaan. Et saa suorittaa verkkosivuillemme palvelinestohyökkäystä tai jaettua palvelunestohyökkäystä.

Rikkomalla tämän kappaleen määräyksiä rikot myös Suomen rikoslakia. Ilmoitamme tämän kappaleen määräyksiä rikkovasta teosta asianomaisille viranomaisille. Oikeutesi käyttää verkkosivujamme päättyy heti, mikäli toimit tämän kappaleen määräyksien vastaisesti.

Linkit verkkosivuillemme

Voit lisätä verkkosivuillemme johtavia linkkejä muille verkkosivuille tai sosiaalisessa mediassa, kunhan teet sen oikeudenmukaisesti ja laillisesti sekä tavalla, joka ei vahingoita mainettamme tai käytä sitä hyväksi.

Et saa käyttää linkkiä siten, että se muodostaa mielikuvan sinun ja meidän välisestä yhteistyöstä tai meidän antamasta hyväksynnästä tai suosituksesta, mikäli sellaista ei tosiasiassa ole olemassa.

Verkkosivujamme ei saa toisintaa muulla verkkosivulla. Verkkosivuillemme johtavan linkin on johdettava etusivullemme. Linkin tekeminen muille sivuille on kiellettyä.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa kieltää linkkien tekemisen verkkosivuillemme.

Sen verkkosivun, johon olet lisäämässä linkin verkkosivuillemme, on kaikilta osin oltava yhteneväinen näiden ehtojen asettamien sisältövaatimuksien kanssa.

Jos haluat käyttää verkkosivujemme sisältöä jollain muulla tavalla, pyydämme olemaan yhteydessä meihin: asiakaspalvelu@mediwell.fi.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Verkkosivuillamme olevat linkit muille verkkosivuille ja kolmansien osapuolien laatima sisältö on tarkoitettu vain tiedoksesi.

Meillä ei ole vaikutusvaltaa yllä mainittujen verkkosivujen sisältöön eikä kolmansien osapuolien materiaaleihin, emmekä tästä syystä ole vastuussa näiden verkkosivujen tai materiaalien sisällöstä.

Kielletty käyttö

Saat käyttää verkkosivujamme ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää verkkosivujamme tavalla, joka rikkoo paikallista, kansallista tai kansainvälistä lakia tai joka on näiden käyttöehtojen vastaista.

Interaktiiviset palvelut

Voimme ajoittain tarjota interaktiivisia palveluita (esim. chat-mahdollisuutta) verkkosivuillamme.

Kun tarjoamme interaktiivisia palveluita, ilmoitamme sinulle selvästi tarjotusta palvelusta sekä siitä, valvotaanko palvelua ja millä tavalla palvelua siinä tapauksessa valvotaan (mukaan lukien onko valvonta teknillistä vai ihmisen suorittamaa).

Teemme parhaamme arvioidaksemme interaktiivisten palveluiden käyttäjille kolmansien osapuolien mahdollisesta toiminnasta aiheutuvat riskit ja päätämme jokaisessa tapauksessa erikseen onko kyseisen palvelun valvonta tarpeellista ja minkälainen valvonta on aiheellista ottaen huomioon palveluun liittyvät riskit. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta valvoa verkkosivuillamme tarjoamiamme interaktiivisia palveluja emmekä kanna vastuuta menetyksestä tai vahingosta, joka johtuu interaktiivisen palvelun käytöstä sisältövaatimuksiemme vastaisesti, riippumatta siitä onko palvelu valvottua vai ei.

Interaktiivisten palveluiden käyttämiseksi alaikäisellä on oltava huoltajansa suostumus. Neuvomme vanhempia, jotka sallivat lastensa käyttävän interaktiivista palvelua, valvomaan palvelun käyttöä sekä valistamaan lapsiaan verkkoturvallisuudesta.

Kun interaktiivista palvelua valvotaan, ilmoitamme miten valvojaan voi olla yhteydessä.

Sisältövaatimukset

Nämä sisältövaatimukset pätevät kaikkeen verkkosivuillemme lähettämääsi tai verkkosivuillamme julkaisemaasi sisältöön sekä interaktiivisten palveluidemme käyttöön.

Sinun tulee noudattaa sisältövaatimuksien kirjallisia vaatimuksia sekä niiden henkeä. Sisältövaatimukset pätevät kaikkeen sisältöön ja kaikkiin julkaisuihin kokonaisuutena sekä niiden osiin.

 • Sisältö tai julkaisu ei saa:
  sisältää materiaalia, joka voi olla toista henkilöä loukkaavaa tai häpäisevää
 • sisältää materiaalia, joka voi olla säädytöntä, vihamielistä tai provosoivaa
 • mainostaa seksuaalista materiaalia tai palveluja
 • edistää väkivaltaa
 • edistää syrjintää rodun, sukupuolen, uskonnon, kansallisuuden, vamman, seksuaalisen suuntautumisen tai iän perusteella
 • loukata toisen tekijänoikeutta, tavaramerkkiä tai oikeutta tietokantaan
 • harhauttaa toista henkilöä
 • olla ristiriidassa kolmatta osapuolta kohtaan voimassa olevan velvollisuuden, kuten salassapitovelvollisuuden, kanssa
 • edistää laitonta toimintaa
 • olla uhkaavaa tai toisen yksityisyyttä loukkaavaa tai aiheuttaa harmia, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta
  ahdistaa, järkyttää, aiheuttaa vaivaantuneisuutta tai provosoida toista henkilöä
 • esittää toista henkilöä tai ilmoittaa henkilöllisyyttäsi tai yhteyttäsi toiseen henkilöön väärin
 • antaa vaikutelmaa, että julkaisu olisi meidän julkaisema, jos julkaisu ei ole meidän laatima
 • tukea, edistää tai avustaa minkäänlaista laitonta toimintaa, kuten esimerkiksi tekijänoikeusrikkomusta.

Keskeyttäminen ja lopettaminen

Päätämme oman harkintamme mukaan siitä, oletko rikkonut verkkosivujemme käyttöehtoja käyttäessäsi verkkosivujamme. Mikäli käyttöehtoja on rikottu, ryhdymme asianmukaisiksi katsomiimme toimenpiteisiin.

Toimiminen näiden käyttöehtojen vastaisesti voi johtaa seuraaviin toimenpiteisiin:

käyttöoikeutesi välittömään, väliaikaiseen tai lopulliseen peruuttamiseen
lataamasi julkaisun tai materiaalin välittömään, väliaikaiseen tai lopulliseen poistamiseen
Korvauksen hakemiseen oikeusteitse rikkomuksesi aiheuttamista vahingoista ja kuluista
Muihin oikeudellisiin toimenpiteisiin sinua vastaan
Tietojen luovuttamiseen viranomaisille siinä laajuudessa kuin katsomme tarpeelliseksi

Emme ole vastuussa mahdollisten toimenpiteidemme aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista. Näissä menettelysäännöissä mainitut toimenpiteet ovat ainoastaan esimerkkejä niistä toimenpiteistä, joihin voimme ryhtyä rikkomuksen takia. Pidätämme oikeuden ryhtyä myös muihin asianmukaisiksi katsomiimme toimenpiteisiin.

Muutokset käyttöehtoihin

Voimme tehdä muutoksia näihin käyttöehtoihin milloin tahansa oman harkintamme mukaan.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Verkkosivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lain materiaalisia säännöksiä lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

Verkkosivujen käyttöön liittyvät mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Ellei neuvotteluissa löydetä ratkaisua, tästä sopimuksesta aiheutuvat riidat voidaan saattaa Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden ratkaistaviksi.

Mikäli olet kuluttaja, voidaan riita tutkia myös käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä sinulla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.