Valitse sivu

Ikääntyvälle iholle – miten pitää iho nuorekkaana ja kauniina?

Ikääntyvän ihon hoito vaatii erityistä huomiota, sillä iho muuttuu ajan myötä. Ikääntyessä iho kuivuu, menettää kimmoisuuttaan ja siihen voi tulla juonteita ja pigmenttimuutoksia.

BM-ihonhoitotuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle. Tuotteet sisältävät tehokkaita ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja pitämään ihon terveenä ja kauniina.

 

 • Ikääntyvän ihon hoito vaatii erityistä huomiota.
 • Ikääntyessä iho kuivuu, menettää kimmoisuuttaan ja siihen voi tulla juonteita ja pigmenttimuutoksia.
 • Ikääntyvän ihon hoidossa tärkeintä on kosteuttaa ihoa riittävästi.
 • Valitse ihoa uudistavia Anti-Age tuotteita ikääntyvälle iholle
 • BM-ihonhoitotuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle.

BM-ihonhoitotuotteet uudistavat ikääntyvää ihoa

Ikääntyessä iho menettää kimmoisuutta ja iholle ilmestyy pikku hiljaa ryppyjä ja juonteita. Ikääntyvän ihon hoito kannattaa aloittaa BM-ihonhoitotuotteilla, jotka uudistavat ja vahvistavat ihoa tehokkaasti. BM-tuotteet ehkäisevät ryppyjä ja juonteita, tuovat uutta energiaa iholle ja palauttavat ihon luontaisen hehkun ja kimmoisuuden.

BM OptiRetin – tehokas retinolivoide ikääntyvälle iholle

Ikääntyvä iho kaipaa ihon uudistumista edistäviä tehokkaita aineosia. Yksi tunnetuimmista Anti-Age tehoaineista on A-vitamiini eli retinoli. BM OptiRetin sisältää retinolia.

Optiretin on ihan paras tuote. Se soveltuu tosi hyvin herkälle iholleni ja imeytyy todella hyvin vaikka laittaisin sitä reilun kerroksen kasvoille. Ostan aina useamman tuubin kerralla.

-Kaarina

Erittäin tehokas ja miellyttävä voide: päivä- ja yökäyttöön. Tunnet, että a-vitamiini on iholle tärkeää.

-Vuokko

Olen jo vuosia etsinyt ongelma iholleni tarpeeksi kosteuttavaa ja hoitavaa voidetta kunnes löysin OptiRetinin.Kiitos siitä! Aivan upea tuote!!

-Anne Mäki

Ikääntyvä iho: mitä tapahtuu, kun iho alkaa ikääntymään?

Muuttuuko ihon rakenne?

Ikääntyessä iho muuttuu ohuemmaksi. Samalla luontaisten rasvojen määrä vähenee, ja iho kuivuu herkemmin.

Heikkeneekö ihon kosteustasapaino?

Ihon kosteustasapaino heikkenee ikääntyessä. Luontaisten rasvojen määrä vähenee, ja iho kuivuu herkemmin. Kuivuus voi aiheuttaa ihon hilseilyä, kutinaa ja tulehdusta.

Mitä ihon toimintakyvylle tapahtuu?

Ikääntyessä ihon kimmoisuus ja joustavuus vähenevät. Tämä johtuu siitä, että kollageenin ja elastiinin tuotanto hidastuu. Kollageeni on ihon tukeva proteiini, joka antaa ihon kimmoisuuden, ja elastiinilla on ihon elastisuudesta huolehtiva rooli. Iho ei myöskään uusiudu yhtä tehokkaasti kuin nuorella iällä, mikä voi johtaa ryppyihin ja ilmejuonteisiin.

Muuttuuko ihon ulkonäkö?

Ikääntyessä iho alkaa rypistyä. Rypyt syntyvät, kun ihon tukirakenteet heikkenevät ja iho ei enää palaudu samalla tavalla kuin nuorella iällä. Ihon väri voi myös muuttua ikääntyessä. Ihon pigmenttisolut alkavat toimia epätasaisesti, mikä voi johtaa hyperpigmentaatioon eli tummien läiskien syntymiseen.

Miten hoidan ikääntyvää ihoa?

Ikääntyvän ihon hoitoa voidaan tukea oikealla ihonhoidolla. Ikääntyvä iho tarvitsee kosteutta, hyviä rasvoja ja tukea kollageenin tuotantoon. Ihonhoitotuotteissa kannattaa suosia tuotteita, jotka sisältävät kosteuttajia, antioksidantteja ja hyaluronihappoa.

Ikääntyvä iho

Ihon kollageenirakenne menettää kimmoisuuttaan jo 25-vuoden iässä, vaikka sitä ei välttämättä heti paljaalla silmällä huomaakaan. Etenkin aurinko vanhentaa ihoa ennenaikaisesti.

Tästä syystä ihon ikääntymistä ehkäisevä hoito kannattaa aloittaa ajoissa, näin ihon veltostuminen hidastuu ja nuorekas kimmoisuus säilyy. Parhaan lopputuloksen ikääntyvän ihon hoidossa saa ennaltaehkäisevällä työllä. Tästä syystä ihoa uudistavia ja vahvistavia tuotteita kannattaa jo aloittaa käyttää viimeistään 35-vuoden iässä.

Moni havahtuu ihon veltostumiseen vasta siinä vaiheessa kun ryppyjä ja juonteita alkaa näkymään iholla. On kuitenkin hyvä muistaa, että ihon hoidon aloittaminen ei ole ikinä liian myöhäistä, sillä ihon hyvinvointia kannattaa tukea, näin iho säilyy nuorekkaampana ja uusien ryppyjen ja juonteiden ilmestymistä voi hidastaa.

Ihoa uudistavia ja vahvistavia tuotteita kannattaa jo aloittaa käyttää viimeistään 35-vuoden iässä.

Ikääntyvän ihon hoito

Ikääntyvän ihon hoito ei koskaan ole liian myöhäistä! Ihon nuorekkuutta voi palauttaa hoitamalla ihoa säännöllisesti ja laadukkailla ihonhoitotuotteilla, jolloin iho näyttää terveemmältä ja hyvinvoivalta.

Etenkin ihon hyvinvointiin kannattaa panostaa, sillä hyvinvoiva iho on kaunis ja hehkuva. Ihon kollageenirakennetta voi tukea sitä tehostavilla ihonhoitotuotteilla, jolloin iholle palautuu nuorekasta kimmoisuutta.

Ikääntyvän ihon hoitoon kannattaa valita ihoa uudistavia anti-age tuotteita. Ne auttavat ihon luontaista uusiutumista, joka iän myötä hidastuu. Ikääntyessä iho myös usein ohentuu, jolloin kannattaa suosia ihoa vahvistavia tuotteita.

 

Ikääntyvän ihon tehohoito

BM sukralfaattituotteet sisältävät kaikki niitä yhdistävää tehoainetta sukralfaattia. Käyttämällä useampaa sukralfaattituotetta tehostat tuotteiden vaikutusta. Erinomainen kombinaatio on yhdistää puhdistusvoide, tehoseerumi ja päivä/yövoide.

 

 • Puhdista ihosi BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteella. Se sisältää  sukralfaattia ja tehoaineita, joita jää iholle jo ihon puhdistusvaiheessa. Sukralfaatti edistää ihon omaa kasvua. Solut uusiutuvat ja tukikudos elpyy. Iho voimistuu ja nuortuu luonnollisella tavalla.
 • Levitä puhdistetulle iholle BM Gel 28 tehoseerumia, anna tehoseerumin imeytyä ihoon.
 • Lopuksi levitä tehoseerumin päälle BM Päivävoide kuivalle tai normaali/sekaiholle, tai BM Yövoide.
A-vitamiinivoide

6 vinkkiä ikääntyvän ihon hoitoon

 • Puhdista iho päivittäin hellävaraisella puhdistusaineella.
 • Vältä hankausta ihoa puhdistaessasi.
 • Käytä uudistavia ihonhoitotuotteita eli Anti-Age tuotteita.
 • Käytä aurinkosuojaa päivittäin, myös pilvisellä säällä.
 • Syö terveellisesti. Valitse ruokavalio, joka sisältää paljon hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita, sekä hyviä rasvoja.
 • Riittävä uni ja stressin vähentäminen auttavat myös pitämään ihon terveenä ja nuorekkaan näköisenä.
Ikääntyvä iho

Mitä tehoaineita ikääntyvä iho kaipaa?

Kosteuttajan lisäksi, ikääntyvän ihon ihonhoitotuotteissa kannattaa suosia tuotteita, jotka sisältävät antioksidantteja, hyaluronihappoa ja ihoa uudistavia raaka-aineita. Kokeile esimerkiksi näitä:

Antioksidantit

Antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, jotka vahingoittavat ihoa ja nopeuttavat ihon ikääntymistä. Antioksidantteja sisältävät BM-ihonhoitotuotteet: BM Päivävoiteet, BM Night Cream, BM Cleanser with Sucrose, BM Anti-Stress Päivävoide ja BM Anti-Stress Seerumi.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on luonnollinen aine, joka sitoo kosteutta ihoon. Hyaluronihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja kosteusvoiteet, auttavat pitämään ihon kimmoisana ja pehmeänä. BM-sarjasta löydät hyaluronihappoa BM Päivävoiteista, BM Night Cream Yövoiteesta , BM Gel 28 tehoseerumista, BM Anti-Stress Päivävoiteesta ja BM Anti-Stress Seerumista.

Sukralfaatti

Sukralfaatti on ihoa uudistava ainesosa. Se kiihdyttä ihosolujen luontaista uusiutumista ja vahvistaa ihoa. Tämän seurauksena rypyt ja juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Sukralfaattia löytyy BM Day Cream Dry Skin Päivävoiteesta, BM Day Cream Normal/Combination Skin Päivävoiteesta, BM Night Cream Yövoiteesta, BM Cleanser with Sucrose Puhdistusvoiteesta ja BM Gel 28 tehoseerumista.

Retinoli

Retinoli on A-vitamiinin muoto, joka on tehokas ihonhoitoaine. Se vaikuttaa iholla monella eri tapaa, mutta ikääntyvälle iholle suurin vaikutus on kollageenin vahvistaminen. BM-ihonhoitosarjassa retinolia sisältää BM OptiRetin A-vitamiinivoide.

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi on B3-vitamiinin muoto, joka on tehokas ihonhoitoaine. Niasiiniamidi edistää ihon rakennetta, tasoittaa ihon sävyä ja vähentää pigmenttihäiriöitä. Niasiiniamidia on BM Anti-Stress Päivävoiteessa ja BM Anti-Stress Seerumissa.

A-vitamiini nuorentaa ihoa näkyvästi

BM-sarjasta löytyy myös A-vitamiinivoide BM Optiretin. Se sisältää kahta a-vitamiinin esiastetta, jotka vahvistavat kollageeniverkkoa ja näin pitää ihon nuorena sekä ennaltaehkäisee ryppyjä ja tasoittaa näkyvästi jo olemassa olevia juonteita.

BM Optiretin on oiva valinta auringon ennanaikaisesti vanhentamalle iholle. Se soveltuu kaikille ihotyypeille. Käyttö kerran päivässä.

BM Optiretin soveltuu myös herkkäihoisille, mutta tuotteen käyttö kannattaa aloitta levittämällä voidetta joka toinen päivä kunnes iho on tottunut A-vitamiineihin.  Näin iho tottuu A-vitamiiniin ja estät mahdollisen ihon reagoinnin esim. punoituksen, kihelmöinnin, sekä epäpuhtaudet. Viikon käytön jälkeen tai sitten kun iho on tottunut A-vitamiiniin, voidetta levitetään joka ilta tai aamu.

Asiakaskommentit: “olen 73v. ja kuullut itseäni luultavan n. 50+”

Olen käyttänyt BM sarjan tuotteita, paitsi serumia, myös Optiretiniä ja BM yö- ja päivävoiteita jo 20 vuoden ajan pääasiallisina kasvovoiteina alun alkaen Tarja Juvosen suosituksesta.

Olen siis erittäin tyytyväinen pitkäaikaiskäyttäjä, enkä ole suostunut vaihtamaan kosmetologien ehdottamiin vaihtoehtoihin. Ikäni on 73v, ja usein olen kuullut itseäni luultavan n. 50+, mikä tietenkin imartelee.

-Johanna 73v.

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

-Kaarina 64v.

BM-ihonhoitotuotteet ryppyihin ja juonteisiin

BM-sukralfaattisarjan tuotteet sisältävät ihon uusiutumista edistävää sukralfaattia.

Sukralfaatti stimuloi ihon uusiutumista ja samalla se vahvistaa ihoa. Se tekee myös ihosta aavistuksen paksumman, mikä on erinomainen ominaisuus etenkin ikääntyvälle iholle, joka usein ohenee ajan myötä. Uusiutumalla ihosta tulee myös kimmoisampi.

BM sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja sopivat myös herkkäihoisille.

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen