Stressaantuneen ihon tuotteet

Stressi voi aiheuttaa ihon kuivuutta, sameutta ja epätasaisuuksia. BM Anti-Stress -tuotteet sisältävät patentoidun Anti-Stress -ainesosan, joka neutralisoi stressihormooni kortisolin vaikutuksia ja auttaa lievittämään stressin näkyviä merkkejä iholla.

 

BM Anti-Stress -tuotteet

 • BM Anti-Stress Day Cream -päivävoide kosteuttaa ja suojaa ihoa sekä auttaa palauttamaan sen luonnollisen hehkun.
 • BM Anti-Stress Serum -seerumi tuo iholle elinvoimaa ja hehkua. Todellinen tehokosteuttaja.

Stressi vanhentaa ihoa ennenaikaisesti

Pitkittynyt stressi näkyy iholla. Stressi vanhentaa ihoa ennenaikaisesti ja tuo iholle erilaisia iho-ongelmia. Ihon hehku ja kimmoisuus katoaa, väri muuttuu sameaksi. Stressaantunut iho kaipaa siksi erityistä huolenpitoa. BM-sarjasta löydät ainutlaatuiset stressi iholle suunnitellut BM Anti-Stress Day Cream Päivävoiteen ja BM Anti-Stress Serum seerumin.

Anti-stress tuotteet

Stressi näkyy iholla

Stressi voi vaikuttaa ihoon monin tavoin. Se voi aiheuttaa ihottumaa, finnejä, kuivuutta, sameutta ja epätasaisuuksia. Stressi voi myös pahentaa olemassa olevia ihosairauksia, kuten aknea ja rosaceaa. Myös ihon kosteudensitomiskyky heikkenee ja iho näyttää vanhemmalta.

BM Anti-Stress: Elinvoimaa ja hehkua stressaantuneelle iholle

Todellinen bosteri iholle! Stressaantunut iho näyttää usein samealta ja elottomalta. Juuri sen vuoksi BM Anti-Stress tuotteet sisältävät ainesosia, jotka tuovat iholle elinvoimaa ja hehkua. Etenkin Anti-Stress seerumi tuo todellista loistetta iholle.
blank

Asiakaskommentit: Anti-Stress Seerumi kiinteyttää, kosteuttaa ja kaunistaa ihoa.

Paras seerumi, joka kosteuttaa kuivaa ihoani hyvin. Tykkään sen miellyttävästä lievästi viilentävästä vaikutuksesta. Sopii hyvin Antistress voiteen alle. Käyttäisin sekä seerumia että voidetta vaikka ei olisi stressiäkään, koska ne tuntuvat niin IHANALTA iholla.

-Minna

Kokeilin BM Anti-Stress seerumia ja yllätyin tuloksesta! Väsähtänyt ihoni kiinteytyi ja kaunistui. Tästä seerumista en enää luovu, oli stressiä tai ei.

-Jatta

Stressaantunut iho

Kasvojen iholta näkee usein ensimmäisenä stressin aiheuttamat konkreettiset vaikutukset. Niitä voivat olla esimerkiksi stressi-ihottuma kasvoissa, akne, kutina ja punoitus, ihon äkillinen vanheneminen juonteiden ja ryppyjen muodossa sekä luontaisen hehkun ja kimmoisuuden katoaminen. Iho saattaa näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta.

 • Nykyisin kun elämme stressaavassa yhteiskunnassa; monenlaisten työ- ja perhe-elämän vaatimusten ja odotusten, taloudellisten huolien ym. takia saattaa kehon stressireaktio jäädä päälle, eikä keho pääse palautumaan ja rentoutumaan.
 • Tässä tapauksessa puhumme pitkittyneestä stressistä, joka on kehollemme erittäin haitallista. Sen tiedetään olevan yhteydessä moniin fyysisiin ja psyykkisiin sairauksiin mutta se vaikuttaa oleellisesti myös ihon hyvinvointiin.

 

Miten stressi näkyy iholla?

 • Ihon kortisolitaso nousee, jolloin iho ei uusiudu enää normaalisti
 • iho vanhenee ennenaikaisesti
 • ihon kimmoisuus heikkenee
 • ihon vastustuskyky heikkenee
 • Stressi tuo iholle ryppyjä ja juonteita
 • silmänaluset tummuvat ja ihon väri muuttuu sameaksi
Anti-stress tuotteet

Miten hoidan stressaantunutta ihoa?

Yritä vähentää stressiä

Stressin vähentäminen ei ole helppo tehtävä, mutta se on tärkein keino stressaantuneen ihon hoidossa. Stressihormonit, kuten kortisoli, voivat aiheuttaa ihon tulehdusta ja kuivuutta. Stressin vähentämiseen voi auttaa esimerkiksi:

 • Riittävä lepo
 • Liikunta
 • Mielenterveystaitojen harjoittelu
 • Rentoutustekniikat

  Oikeanlainen ihonhoito

  Oikeaoppinen ihonhoito voi auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan stressaantunutta ihoa. Stressaantuneen ihon hoidossa on tärkeää käyttää hellävaraisia ja kosteuttavia tuotteita, jotka eivät ärsytä ihoa. BM Anti-Stress tukevat stressaantuneen ihon hoitoa.  Ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja palauttavat iholle hehkua ja kimmoisuutta!

  Terveelliset elintavat

  Terveellisiä elintapoja on vaikea olla korostamatta liikaa. Ihonhoito on kokonaisvaltaista ja alkaa siitä, että nukkuu tarpeeksi, syö terveellisesti ja ulkoilee riittävästi. Lisäksi tupakointia ja alkoholia tulisi välttää.

  Tilaa
  BM-ihonhoitotuotteiden
  oma uutiskirje:


  Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
  Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
  Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen