Stressaantuneen ihon tuotteet

Pitkittynyt stressi näkyy iholla. Stressi vanhentaa ihoa ennenaikaisesti ja tuo iholle erilaisia iho-ongelmia. Ihon hehku ja kimmoisuus katoaa, väri muuttuu sameaksi. Stressaantunut iho kaipaa siksi erityistä huolenpitoa. BM-sarjasta löydät ainutlaatuisen stressi iholle suunnitellun tuotteen.

anti-stress

Todellinen bosteri iholle! Stressaantunut iho näyttää usein samealta ja elottomalta. Juuri sen vuoksi BM Anti-Stress tuotteet sisältävät ainesosia, jotka tuovat iholle elinvoimaa ja hehkua. Etenkin Anti-Stress seerumi tuo todellista loistetta iholle. 

blank

Paras seerumi, joka kosteuttaa kuivaa ihoani hyvin. Tykkään sen miellyttävästä lievästi viilentävästä vaikutuksesta. Sopii hyvin Antistress voiteen alle. Käyttäisin sekä seerumia että voidetta vaikka ei olisi stressiäkään, koska ne tuntuvat niin IHANALTA iholla.

-Minna

Stressaantunut iho

Kasvojen iholta näkee usein ensimmäisenä stressin aiheuttamat konkreettiset vaikutukset. Niitä voivat olla esimerkiksi stressi-ihottuma, akne, kutina ja punoitus, ihon äkillinen vanheneminen juonteiden ja ryppyjen muodossa sekä luontaisen hehkun ja kimmoisuuden katoaminen. Iho saattaa näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta.

  • Nykyisin kun elämme stressaavassa yhteiskunnassa; työn vaativuus, odotukset, multitaskaus, laskut, perhe jne. saattaa kehon stressireaktio jäädä päälle, eikä keho pääse palautumaan ja rentoutumaan.
  • Tässä tapauksessa puhumme pitkittyneestä stressistä, joka on kehollemme erittäin haitallista. Sen tiedetään olevan yhteydessä moniin fyysisiin ja psyykkisiin sairauksiin mutta se vaikuttaa oleellisesti myös ihon hyvinvointiin.

 

Stressi näkyy iholla

  • Ihon kortisolitaso nousee, jolloin iho ei uusiudu enää normaalisti
  • iho vanhenee ennenaikaisesti
  • ihon kimmoisuus heikkenee
  • ihon vastustuskyky heikkenee
  • Stressi tuo iholle ryppyjä ja juonteita
  • silmänaluset tummuvat ja ihon väri muuttuu sameaksi
BM Anti-Stress

Kokeilin BM Anti-Stress seerumia ja yllätyin tuloksesta! Väsähtänyt ihoni kiinteytyi ja kaunistui. Tästä seerumista en enää luovu, oli stressiä tai ei.

-Jatta

Tämähän vie stressiä pois kun ei tartte stressata ihon kunnosta! Olen nyt käyttänyt Anti-Stressi seerumia ja voidetta yhdessä. Kaikenlaista purnukka olen aiemmin käyttänyt enkä ole ikinä päässyt talvikautta näin pitkälle ilman että iho olisi kuivunut ja hilseillyt, nyt iho tuntuu kosteutetulta ja näyttää hyvältä!

-Karo

Uusimmat blogi tekstit tästä aiheesta

Kevätaurinko ja ihonhoito

Kevätaurinko ja ihonhoito

Ihonhoito keväällä poikkeaa talvisesta ihonhoidosta.  Kylmän ja pimeän talven väistyessä kevätaurinko ja leudompi ilma muuttavat ihon tarpeita ja ominaisuuksia, jolloin ihonhoitorutiini ja tuotteet...

lue lisää

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen