Couperosa ja ruusufinni iholle

Couperosa on suomalaisilla yleinen vaiva. Couperosaan taipuvainen iho saattaa olla punoittava aina tai sitten se saattaa lehahdella esim. mausteisten ruokien, kuumien tai alkoholia sisältävien juomien takia. BM-ihonhoitosarja sopii erinomaisesti couperosaiholle, koska se on hellävarainen, hajusteeton ja sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa sukralfaattia. Sukralfaatti auttaa myös esimerkiksi ruusufinnin hoidossa.

Lue lisää »

Tuotteet couperosa iholle

Couperosa iho

Couperosassa ihon pintaverisuonet ovat laajentuneet, mikä aiheuttaa punoitusta kasvoissa, joko kauttaaltaan tai vain paikoitellen. Couperosa on usein erityisesti kuivan ja ohuen ihotyypin vaiva, mutta sitä esiintyy myös muilla ihotyypeillä. Couperosa iho tuntuu kireältä ja polttelevalta. Tyypillisesti couperosa ilmaantuu 30-50 vuoden ikäisillä. Myös ulko- ja sisäilman lämmönvaihtelut, saunominen sekä liian voimakkaat hoitotuotteet saattavat pahentaa couperosa ihon oireita. Toimivilla ihonhoitotuotteilla couperosan oireita voi lieventää.

BM Gel 28 tehoseerumi sisältää eniten vaikuttavaa ainesosaa sukralfaattia ja on siksi erinomainen couperosaiholle.

Sukralfaatti vahvistaa ihoa, jolloin ihon pintaverisuonet eivät olet yhtä näkyviä. Samalla seerumi uudistaa ikääntyvää ihoa tasoittaen ryppyjä ja juonteita. Seerumi sopii koko kasvoille, kaulalle ja dekoltee alueelle.

blank

Erittäin riittoisa, hyvin imeytyvä tuote. Ei jätä ihoa tahmeaksi. Plussaa tuoksuttomuudesta. Pysyy luottotuotteena jatkossa.

-Muru

Erittäin hyvä seerumi ikääntyvälle, herkälle hipiälle. Suosittelen

-MAHESA

BM-tehoseerumi on todellinen allergisen aarre! Ihoni on atooppinen, minulla on ruusufinni ja olen allerginen kaikille hajusteille. Tehoseerumi on erittäin riittoisa, se kosteuttaa tehokkaasti ja kuivuu nopeasti iholla. Jos tämä tuote jostain syystä poistuisi, olisin todella hukassa. T. Aikuinen nainen

-Liisa Kuisma

Couperosa ihon hoito

Ikävä kyllä couperosaa ei pysty kokonaan parantamaan ja couperosa ihon hoito voi tuntua hankalalta, mutta hyvän ihonhoidon turvin oireita voi lievittää. Tärkeintä couperosa ihon hoidossa on kokonaisvaltainen hellävaraisuus ja miedot hoitotuotteet. Liian voimakkaat hoitotuotteet ja hankaus saattavat ärsyttää ihoa entisestään ja lisätä ihon punoitusta. Myöskään mekaaniset kuorinnat tai voimakkaat ainesosat ihonhoitotuotteissa eivät ole couperosa iholle suositeltavia.

Couperosa ihoa kannattaa suojata hyvin sekä kuumuudelta että pakkaselta ja viimalta. Ihoa kannattaa myös suojata auringolta, sillä jo valmiiksi ohut iho vaurioituu helpommin, jolloin couperosa voi pahentua. Stressiä tulisi myös parhaan kyvyn mukaan välttää. Lisäksi hyviä elintapoja ei voi kyllin korostaa, ne tukevat ihonhoitoa. Vältä siis kahvia, tupakkaa ja alkoholijuomia.

BM tuotteet auttavat couperosa ihoa

BM-ihonhoitosarja sopii erinomaisesti couperosaiholle, koska se on hellävarainen, hajusteeton ja sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa sukralfaattia. Sukralfaatti on lääkemolekyyli, jota on alunperin käytetty vatsahaavan hoidossa suojaavana ainesosana. Sukralfaatti vahvistaa ihon rakennetta, jolloin pintaverisuonet eivät ole niin selvästi näkyvissä. Sukralfaattia on kaikissa BM-sarjan voiteissa, myös hellävaraisessa puhdistusvoiteessamme. BM-ihonhoitotuotteilla hoidat ja rauhoitat herkkää couperosaihoa hellävaraisesti ja turvallisesti aamuin illoin.

Couperosaiho

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

-Marja 59v.

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

-Kaarina 64v.

Nämä BM-tuotteet sisältävät ohutta couperosa ihoa vahvistavaa sukralfaattia

  • BM Cleanser with Sucrose – puhdistaa ihon hellävaraisesti ilman hankausta
  • BM Night Cream – hoitaa ja rauhoittaa couperosa ihoa. Ravitsee ihoa öisin silloin kun ihon luonnollinen uusiutuminen on vilkkaimmillaan
  • BM Day Cream Dry Skin – Kuivan ihon päivävoide vahvistaa ja rauhoittaa ohutta couperosa ihoa.
  • BM Day Cream Normal/Combination Skin – Normaali-sekaihon päivävoide vahvistaa ja rauhoittaa ohutta couperosa ihoa
  • BM Gel 28 tehoseerumi – Sisältää eniten vaikuttavaa ja ihoa vahvistavaa tehoaineitta sukralfaattia. Se sopii erinomaisesti tukemaan muiden BM -tuotteiden vaikutusta. Tehoseerumi sopii koko kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja myös silmänympärysiholle.
l

Muistilista – Couperosa ihon hoito

1 Suojaa ihoa auringolta ja pakkaselta, vältä hyvin mausteista ruokaa ja alkoholia

2Hoida hellävaroen miedoilla ihonhoitotuotteilla

3Vältä mekaanista kuorintaa, hankausta ja voimakkaita tuotteita

4Pysyttele tuotteissa jotka sopivat ihollesi, älä vaihda tuotteita jatkuvasti.

5 BM-tuotteet sopivat couperosa iholle erinomaisesti, sillä ne ovat hellävaraisia ja vahvistavat ihon pintakerrosta

Uusimmat blogi tekstit tästä aiheesta

Kevätaurinko ja ihonhoito

Kevätaurinko ja ihonhoito

Ihonhoito keväällä poikkeaa talvisesta ihonhoidosta.  Kylmän ja pimeän talven väistyessä kevätaurinko ja leudompi ilma muuttavat ihon tarpeita ja ominaisuuksia, jolloin ihonhoitorutiini ja tuotteet...

lue lisää

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen