Valitse sivu

Couperosa ja ruusufinni -iholle sopivat tuotteet ja vinkit

 • Couperosa on iho-ongelma, joka aiheuttaa punoitusta, näppylöitä ja verisuonten laajentumista kasvojen iholla. Couperosa voi johtua perinnöllisistä, hormonaalisista tai ympäristötekijöistä.
 • Couperosa-ihon hoito vaatii erityistä huomiota ja tuotteita, jotka rauhoittavat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Suosittelemme couperosa-iholle hajusteettomia BM-sukralfaattituotteita, jotka on herkälle ja herkästi reagoivalle iholle kehitettyjä.
Tuotteet couperosa iholle

Couperosa on yleinen vaiva

Couperosa on suomalaisilla yleinen vaiva. Couperosaan taipuvainen iho saattaa olla punoittava aina tai sitten se saattaa lehahdella esim. mausteisten ruokien, kuumien tai alkoholia sisältävien juomien takia. BM-ihonhoitosarja sopii erinomaisesti couperosaiholle, koska se on hellävarainen, hajusteeton ja sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa sukralfaattia. Sukralfaatti auttaa myös esimerkiksi ruusufinnin hoidossa.

Vähennä ihon punoitusta ja ryppyjä – tutustu BM Gel 28 seerumiin!

BM Gel 28 on tehokas seerumi, joka sisältää runsaasti sukralfaattia. Sukralfaatti on ainesosa, joka auttaa couperosaihoa eli punoittavaa ja herkkää ihoa, jossa pintaverisuonet näkyvät selvästi. Sukralfaatti tekee ihosta vahvemman ja vähentää punoitusta. Lisäksi seerumi nuorentaa ihoa ja silottaa ryppyjä ja juonteita. Voit käyttää seerumia kasvoilla, kaulalla ja dekolteella saadaksesi tasaisen ja kauniin ihon.

BM-tehoseerumi on todellinen allergisen aarre! Ihoni on atooppinen, minulla on ruusufinni ja olen allerginen kaikille hajusteille. Tehoseerumi on erittäin riittoisa, se kosteuttaa tehokkaasti ja kuivuu nopeasti iholla. Jos tämä tuote jostain syystä poistuisi, olisin todella hukassa. T. Aikuinen nainen

-Liisa Kuisma

Erittäin riittoisa, hyvin imeytyvä tuote. Ei jätä ihoa tahmeaksi. Plussaa tuoksuttomuudesta. Pysyy luottotuotteena jatkossa.

-Muru

Imeytyy hyvin ja iho tuntuu napakammalta. Suosittelen!

-Pirkko Pääkkönen

Niasiiniamidi: monipuolinen ainesosa couperosan hoitoon

 • Tasoittaa ihon sävyä. Couperosa-iho on usein punoittava, ja niasiiniamidi voi auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään punoitusta.
 • Kosteuttaa ihoa. Couperosa-iho on usein kuiva, ja niasiiniamidi voi auttaa kosteuttamaan ihoa ja vähentämään kuivuudesta johtuvaa punoitusta.
 • Rauhoittaa ihoa. Niasiiniamidilla on anti-inflammatorinen vaikutus, joka voi auttaa rauhoittamaan couperosa-ihoa.
 • Suojaa ihoa. Niasiiniamidilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, jotka voivat pahentaa couperosan oireita.

BM Anti-Stress tuotteet sisältävät niasiiniamidia, sekä muita ihoa rauhoittavia ainesosia.

Couperosa: miksi iho punoittaa ja miten sitä voi hoitaa?

Couperosassa ihon pintaverisuonet ovat laajentuneet, mikä aiheuttaa punoitusta kasvoissa, joko kauttaaltaan tai vain paikoitellen. Couperosa on usein erityisesti kuivan ja ohuen ihotyypin vaiva, mutta sitä esiintyy myös muilla ihotyypeillä. Couperosa iho tuntuu kireältä ja polttelevalta. Tyypillisesti couperosa ilmaantuu 30-50 vuoden ikäisillä. Myös ulko- ja sisäilman lämmönvaihtelut, saunominen sekä liian voimakkaat hoitotuotteet saattavat pahentaa couperosa ihon oireita. Toimivilla ihonhoitotuotteilla couperosan oireita voi lieventää.

Tyypillisesti couperosa ilmaantuu 30-50 vuoden ikäisillä.

Couperosa ihon hoito

Ikävä kyllä couperosaa ei pysty kokonaan parantamaan ja couperosa ihon hoito voi tuntua hankalalta, mutta hyvän ihonhoidon turvin oireita voi lievittää. Tärkeintä couperosa ihon hoidossa on kokonaisvaltainen hellävaraisuus ja miedot hoitotuotteet. Liian voimakkaat hoitotuotteet ja hankaus saattavat ärsyttää ihoa entisestään ja lisätä ihon punoitusta. Myöskään mekaaniset kuorinnat tai voimakkaat ainesosat ihonhoitotuotteissa eivät ole couperosa iholle suositeltavia.

Couperosa ihoa kannattaa suojata hyvin sekä kuumuudelta että pakkaselta ja viimalta. Ihoa kannattaa myös suojata auringolta, sillä jo valmiiksi ohut iho vaurioituu helpommin, jolloin couperosa voi pahentua. Stressiä tulisi myös parhaan kyvyn mukaan välttää. Lisäksi hyviä elintapoja ei voi kyllin korostaa, ne tukevat ihonhoitoa. Vältä siis kahvia, tupakkaa ja alkoholijuomia.

Näin hoidat couperosa ihoa – 6 vinkkiä

 •  Puhdista kasvosi hellävaraisesti puhdistusvoiteella kahdesti päivässä. On tärkeää että puhdistustuote on tarpeeksi mieto. Kokeile esimerkiksi BM Cleanser with Sucrosea.
 • Käytä kosteusvoiteita päivittäin. Kosteusvoiteet sitovat ihoon kosteutta, mikä voi lievittää ärtynyttä ja epämielyttävää tunnetta iholla.
 • Suojaa ihoasi auringolta ja viimalta. Käytä aurinkosuojaa ja suojaa ihoa tuulelta ja kylmältä esimerkiksi kaulaliinalla.
 • Käytä ihoa rauhoittavaa seerumia, kuten BM Anti-Stress seerumia. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää BM Gel 28 tehoseerumia, joka vahvistaa ihoa. Kun etenkin ohutta ihoa vahvistetaan, pintaverisuonet eivät ole yhtä näkyviä.
 • Käytä rauhoittavaa naamiota kerran viikossa. Kokeile tähän hellävaraista BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoidetta. Se on monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää myös hellävaraisena naamiona, levitä puhdistusvoide iholle ja anna naamion vaikuttaa 3-5 minuutta. Pyyhi pois.
 • Valitse hajusteettomia tuotteita. BM sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, kehitetty etenkin herkälle iholle.
Couperosaiho

BM-tuotteet – Sukralfaatti rauhoittaa ja vahvistaa couperosaihoa

BM-sukralfaattituotteet sopivat erinomaisesti couperosaiholle, koska ne ovat hellävaraisia, hajusteettomia ja sisältävät ihoa vahvistavaa ja suojaavaa sukralfaattia. Sukralfaatti on lääkemolekyyli, jota on alunperin käytetty vatsahaavan hoidossa suojaavana ainesosana. Sukralfaatti vahvistaa ihon rakennetta, jolloin pintaverisuonet eivät ole niin selvästi näkyvissä. Sukralfaatti on aktiivisena ainesosana seuraavissa tuotteissa: BM Day Cream Dry Skin, BM Day Cream Normal/Combination Skin, BM Night Cream, BM Gel 28 tehoseerumi ja BM Cleanser with Sucrose. BM-sukralfaattituotteilla hoidat ja rauhoitat herkkää couperosaihoa hellävaraisesti ja turvallisesti aamuin illoin.

Asiakaskokemuksia: BM-tuotteet rauhoittavat ja kosteuttavat couperosaihoa

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

-Marja 59v.

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

-Kaarina 64v.

Nämä BM-tuotteet sisältävät ohutta couperosa ihoa vahvistavaa sukralfaattia

 • BM Cleanser with Sucrose – puhdistaa ihon hellävaraisesti ilman hankausta
 • BM Night Cream – hoitaa ja rauhoittaa couperosa ihoa. Ravitsee ihoa öisin silloin kun ihon luonnollinen uusiutuminen on vilkkaimmillaan
 • BM Day Cream Dry Skin – Kuivan ihon päivävoide vahvistaa ja rauhoittaa ohutta couperosa ihoa.
 • BM Day Cream Normal/Combination Skin – Normaali-sekaihon päivävoide vahvistaa ja rauhoittaa ohutta couperosa ihoa
 • BM Gel 28 tehoseerumi – Sisältää eniten vaikuttavaa ja ihoa vahvistavaa tehoaineitta sukralfaattia. Se sopii erinomaisesti tukemaan muiden BM -tuotteiden vaikutusta. Tehoseerumi sopii koko kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja myös silmänympärysiholle.

Muistilista – Couperosa ihon hoito

1 Suojaa ihoa auringolta ja pakkaselta, vältä hyvin mausteista ruokaa ja alkoholia

2Hoida hellävaroen miedoilla ihonhoitotuotteilla

3Vältä mekaanista kuorintaa, hankausta ja voimakkaita tuotteita

4Pysyttele tuotteissa jotka sopivat ihollesi, älä vaihda tuotteita jatkuvasti.

5 BM-sukralfaattituotteet sopivat couperosa iholle erinomaisesti, sillä ne ovat hellävaraisia ja vahvistavat ihon pintakerrosta

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen