Valitse sivu

Kaipaatko apua iho-ongelmaan?

Iho-ongelmat ovat yleisiä ja ne voivat olla monelle ikävä vaiva. Iho-ongelman hoito on onneksi mahdollista itselleen sopivilla ihonhoitotuotteilla.

BM-tuotteilla hyviä tuloksia iho-ongelmien hoidossa

BM-tuotteet auttavat moniin ihon haasteisiin kuten ihon kuivuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, couperosaan, pigmenttiongelmiin, arpiin ja rasvoittuvaan ihoon. Valitse alta itseäsi vaivaava ongelma, saat hoito-ohjeen ja ongelmaan sopivat tuote-ehdotukset.

BM ihonhoitotuotteet suomalaiselle herkälle iholle

BM ihonhoitosarjan kulmakivi on lääketieteellisin tutkimuksin tehokkaaksi todettu sukralfaatti, joka uudistaa ja vahvistaa herkkää ihoa turvallisesti ja tehokkaasti. Sukralfaatti vahvistaa ja aavistuksen jopa paksuntaa ihoa, mikä on etu etenkin ohuen ja herkän ihon hoidossa. BM ihonhoiototuotteet auttavat moniin ihon haasteisiin kuten ihon kuivuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, couperosaan, pigmenttiongelmiin, arpiin ja rasvoittuvaan ihoon. Sukralfaatin lisäksi ihonhoitovoiteemme sisältävät myös muita iholle tärkeitä ainesosia mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä suojaavaa E-vitamiinia ja rooibosta.