Mikä on BM?

BM ihonhoitotuotteet ovat Anti-Age ihonhoitosarja joka huolehtii suomalaisten ihon terveydestä.

Terve iho hehkuu elinvoimaa ja tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta.

Suomalainen iho on usein herkkä ja ohut ja siksi erityisen altis vuodenaikojen vaihtelun ja kuivan sisäilman aiheuttamille ongelmille. Sen seurauksena iho voi olla kuivan hilseilevä, herkkä, ohut tai couperoottinen. 

Haluamme tarjota hellävaraisen ja tehokkaan ihonhoitosarjan juuri suomalaisen ihon tarpeisiin, joka pitää ihon terveenä, kauniina ja hehkuvana. BM sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja sopivat herkkäihoisille ja jopa allergiselle iholle.

BM ihonhoitotuotteiden kulmakivi on lääketieteellisin tutkimuksin tehokkaaksi todettu sukralfaatti, joka uudistaa ja vahvistaa herkkää ihoa turvallisesti. Se auttaa moniin ihon haasteisiin kuten ihon kuivuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, couperosaan, pigmenttiongelmiin, arpiin ja rasvoittuvaan ihoon. Sukralfaatin lisäksi voiteemme sisältävät myös muita iholle tärkeitä ainesosia mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä suojaavaa E-vitamiinia ja rooibosta.

Koska kuiva iho tarvitsee täyteläisemmän voiteen kuin normaali tai rasvainen iho, sisältää kuivan ihon päivävoide sheavoita ja yövoide puolestaan ravitsevaa shoreavoita. Tarkoin valittujen ja tehokkaiksi todennettujen raaka-aineiden ansiosta BM ihonhoitotuotteet ovatkin erinomaisia ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

BM_CosmeCeuticals

 

 

BM ihonhoitotuotteet ei kuitenkaan ole vain herkän, ikääntyvän tai ongelmaihon sarja

BM-sarjasta löytyy myös sopivat tuotteet normaalin ja rasvoittuvan ihon tarpeisiin. Monipuolinen tehoseerumimme BM Gel 28 on erinomainen tuote myös nuorelle iholle.

Koska hajusteet ja väriaineet eivät lisää ihonhoitotuotteiden tehoa, ei niitä ole lisätty BM ihonhoitotuotteisiin. Näin tuotteet sopivat myös allergikoille ja tuoksuherkille.

Pieni poikkeus muuten tuoksuttomaan tuotelinjaamme on tehokas, kahta A-vitamiinin esiastetta sisältävä OptiRetin, jonka tuoksu on kuitenkin hyvin mieto. OptiRetinin voidepohja on oliiviöljypohjainen squalane, joka tekee tästä uudistavasta ja korjaavasta voiteesta silkkisen pehmeän ja ylellisen tuntuisen.

BM-ihonhoitosarjan uskomaton syntytarina

Sukralfaatin hyödyntäminen ihonhoidossa sai alkunsa 1980-luvun puolivälissä, kun epätoivoinen kirurgi kääntyi sairaalan nuoren proviisorin puoleen saadakseen apua vauvalle, joka oli suolistonleikkauksen jälkeen saanut vakavan, jo heikkokuntoiselle lapselle hengenvaarallisen, ”vaippaihottuman”. Nuoren proviisorin mielestä tapaus muistutti lähinnä ”ulkopuolista vatsahaavaa”, ja koska sukralfaattia käytettiin tuolloin vatsahaavalääkkeessä suojaavana aineosana, proviisori valmisti vatsahaavatableteista voiteen vauvan peppua varten. Hänen teoriansa tautien vastaavuudesta toimi, ja muutamassa päivässä lapsen iho oli alkanut parantua hienosti.

Nuori apteekkari unohti sukralfaatti- havaintonsa, ja palasi asiaan vasta myöhemmin päätettyään aloittaa yhdessä tanskalaisen ihotautilääkärin kanssa sukralfaatin ihoa ja limakalvoja uudistavien ja parantavien ominaisuuksien tutkimisen. Heidän tieteelliset kokeensa tuottivat positiivisia tuloksia ja johtivat vähitellen BM CosmeCeuticals Regenerative Cream -voiteen ja myöhemmin muiden BM-tuotteiden kehittämiseen.

Tanskalaisten ihotautilääkäreiden ja kosmetologien kanssa toteutettu tutkimustyö on edelleen vahvistanut, että voide todellakin kykenee vahvistamaan herkkää ihoa sekä ihon pieniä verisuonia ja ihokudoksen uusiutumista – ja tämän seurauksena silottamaan pienet juonteet ja rypyt.

Dermokosmetiikka on laadukasta kosmetiikkaa

Dermokosmetiikka tunnetaan myös nimellä apteekkikosmetiikka. Nimestä huolimatta on kuitenkin hyvä muistaa, että dermokosmetiikkaa myyvät myös muut kuin apteekit. Dermokosmetiikalla on korkea laatu vaatimus ja sitä yhdistävä tekijä on tutkitusti laadukkaat raaka-aineet, joiden on tarkoitus sopia herkälle ja allergiselle iholle. Tuotteiden ainesosat tulee olla hellävaraisia ja herkälle iholle sopivia. Tällöin on myös tyypillistä, että ns. turhat ainesosat jätetään kokonaan pois, esimerkiksi hajusteet ja väriaineet. BM-ihonhoitosarja on dermokosmetiikka sarja ja sopii hyvin herkälle ja jopa allergiselle iholle.