Valitse sivu

Mikä on BM?

Anti-Age ihonhoitosarja joka huolehtii suomalaisten ihon terveydestä. Terve iho hehkuu elinvoimaa ja tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta.

Suomalainen iho on usein herkkä ja ohut ja siksi erityisen altis vuodenaikojen vaihtelun ja kuivan sisäilman aiheuttamille ongelmille. Näistä syistä ilmaantuvat ongelmat saattavat olla kuiva ja jopa hilseilevä iho, herkkä ja ohut iho sekä suomalaisilla yleisesti ilmenevä couperosa.

Haluamme tarjota hellävaraisen ja tehokkaan ihonhoitosarjan juuri suomalaisen ihon tarpeisiin, joka pitää ihon terveenä, kauniina ja hehkuvana. BM sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja sopivat herkkäihoisille ja jopa allergiselle iholle.

BM ihonhoitosarjan kulmakivi on lääketieteellisin tutkimuksin tehokkaaksi todettu sukralfaatti, joka uudistaa ja vahvistaa herkkää ihoa turvallisesti. Se auttaa moniin ihon haasteisiin kuten ihon kuivuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, couperosaan, pigmenttiongelmiin, arpiin ja rasvoittuvaan ihoon. Sukralfaatin lisäksi voiteemme sisältävät myös muita iholle tärkeitä ainesosia mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä suojaavaa E-vitamiinia ja rooibosta.

Koska kuiva iho tarvitsee täyteläisemmän voiteen kuin normaali tai rasvainen iho, sisältää kuivan ihon päivävoide sheavoita ja yövoide puolestaan ravitsevaa shoreavoita. Tarkoin valittujen ja tehokkaiksi todennettujen raaka-aineiden ansiosta BM onkin erinomainen voidesarja ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

BM ei kuitenkaan ole vain herkän, ikääntyvän tai ongelmaihon sarja

BM-sarjasta löytyy myös sopivat tuotteet normaalin ja rasvoittuvan ihon tarpeisiin. Monipuolinen tehoseerumimme BM Gel 28 on erinomainen tuote myös nuorelle iholle.

Koska hajusteet ja väriaineet eivät lisää ihonhoitotuotteiden tehoa, ei niitä ole lisätty BM ihonhoitotuotteisiin. Näin tuotteet sopivat myös allergikoille ja tuoksuherkille.

Pieni poikkeus muuten tuoksuttomaan tuotelinjaamme on tehokas, kahta A-vitamiinin esiastetta sisältävä OptiRetin, jonka tuoksu on kuitenkin hyvin mieto. OptiRetinin voidepohja on oliiviöljypohjainen squalane, joka tekee tästä uudistavasta ja korjaavasta voiteesta silkkisen pehmeän ja ylellisen tuntuisen.

BM-tuotteet ehkäisee ryppyjä ja juonteita

 

BM tuotteiden vaikuttava ainesosa on lääkemolekyyli sukralfaatti