BM CosmeCeuticals – Tutkittua kosmetiikkaa

BM CosmeCeuticals ihonhoitosarjan tuotteet ovat lääketieteellisesti tutkittua kosmetiikkaa. Niiden teho perustuu lääkemolekyyli sukralfaattiin, joka stimuloi ihon uusiutumista ja näin tehoaa mm. ryppyihin ja arpiin. Tuotteilla on myös lukuisia myönteisiä vaikutuksia iho-ongelmiin.

Alta löydät suomennetut tutkimukset BM-(Regenerative) ihonhoitotuotteista. Alkuperäiset englanninkieliset tutkimukset löydät täältä.

BM Regenerative voide vahvistaa ihoa

BM Regenerative voiteet vahvistavat ihoa, Helsingin yliopistollisen sairaalan tutkimuksen mukaan. Tämä on tärkeä ominaisuus ihonhoitotuotteelle, jonka on tarkoitus hoitaa juonteita ja ryppyjä. Tutkimukseen osallistui 30 henkilöä. Tutkimuksessa mitattiin BM Regenerative voiteiden vaikutusta verrattuna plasebovoiteen vaikutukseen. Tulokset histologisessa ihokerrosten paksuuden mittauksessa osoittivat, että koehenkilöiden epidermis kasvoi 0.05 millimetristä 0.07 millimetriin BM Regenerative Cream voiteen avulla. Ihon dermis puolestaan vahvistui 1.38 millimetristä 1.56 millimetriin. Plasebolla ei huomattu minkäänlaista vaikutusta ihon vahvistumiseen. Sivuvaikutuksena saattoi alussa esiintyä ihoärsytystä mutta ärsytys hävisi myöhemmin. Pääsääntöisesti BM Regenerative Cream voide soveltui hyvin koehenkilöille.

-Acta Oncologica Vol. 33, No. 2, 1994

blank
blank
Toimenpide Epidermis ennen (mm) Epidermis jälkeen (mm) Dermis ennen (mm) Dermis jälkeen (mm)
BM Regenrative cream 0,05 0,07 1,38 1,56
Placebo 0,05 0,05 1,38 1,38

 

BM Regenerative voide kosmeettisessa ihonhoidossa

Tanskalainen tutkimus arvioi BM ihonhoitotuotteiden kliinistä tehoa 517 koehenkilön tutkimuksessa. Koehenkilöt (91% naisia) käyttivät tutkimuksen aikana BM Regenerative Cream voidetta joko uudistavana/Anti-wrinkle voiteena tai hoitona herkän ihon, ärtyneen ihon, lievän ihottuman ja auringonpolttamien hoidossa.  Voidetta käytettiin myös lukuisiin muihin iho-ongelmiin/oireisiin, kuten epäpuhtaaseen ihoon, akneen, rasvaiseen ihoon, pinnallisiin ihovaurioihin, parranajon käytön jälkeen, ruusufinniin, arpien hoitoon, sieni-infektioihin, jalkojen kovettumiin ja syyliin, meikin alla pohjustuksena tai päivä- ja yövoiteena.

Koehenkilöt käyttivät tutkimuksen aikana BM-voidetta aamuin ja illoin ihon ongelmakohtiin.
Suurin osa koehenkilöistä arvioi BM Regenerative voiteen kokonaisvaikutuksen “erittäin hyvä” tai “hyvä” riippumatta hoidon indikaatiosta.
Kosmeettisesta näkökulmasta katsottuna tuote soveltui koehenkilöille erittäin hyvin.

Kosmeettisesta näkökulmasta yleisesti katsottuna siedettiin BM Regenerative Cream voidetta erittäin hyvin.
Voide sai erinomaista palautetta, lähes kaikki koehenkilöt kokivat voiteen koostumuksen olevan erinomainen ja voiteen imeytyvän ihoon tehokkaasti.

Yleinen arvosana Prosentit
Todella hyvä 38
Hyvä 42
Ok 11
Kyseenalaistettava 4
Ei vaikutusta 2
En osaa sanoa 3

 

blank

 

Ryppyihin Prosentit
Todella hyvä 44
Hyvä 39
Ok 10
Kyseenalaistettava 3
Ei vaikutusta 1
Ihon suojaus Prosentit
Todella hyvä 29
Hyvä 47
Ok 9
Kyseenalaistettava 4

 

Herkälle iholle Prosentit
Todella hyvä 38
Hyvä 47
Ok 10
Kyseenalaistettava 5
Ärtyneelle iholle Prosentit
Todella hyvä 41
Hyvä 39
Ok 10
Kyseenalaistettava 5

BM Regenerative Gel 28 kaunistaa ihoa

Tanskalaisessa tutkimuksessa arvioitiin BM Gel 28 tehoseerumin kliinistä tehokkuutta. Tutkimukseen osallistui 51 koehenkilöä.
Tuotetta käytettiin pääsääntöisesti ryppyjen ehkäisyyn tai suurten huokosten hoitamisessa mutta myös moneen muuhun iho-ongelmaan.
Neljän viikon käytön jälkeiset tulokset koettiin merkittävästi paremmaksi verrattuna kahden viikon tuloksiin. Suurin osa koehenkilöistä koki BM Gel 28 tehoseerumin tehon erittäin hyväksi tai hyväksi.

blank
Hyvä vaikutus Ok vaikutus Pieni vaikutus Ei vaikutusta
Epäpuhtauksiin 14 38 19 29
Ihohuokosten pienentymiseen 39 31 19 11
Ryppyihin 48 20 16 16
Pigmenttiongelmiin 40 24 16 20