BM ihonhoitotuotteiden käyttäjien kokemuksia

Ihonhoito voi välillä olla haastavaa, mutta kun oikean tuotteen löytää, sen huomaa.

Olemme koonneet  BM-käyttäjien kokemuksia ihonhoidon haasteista ja kuinka BM on ratkaissut heidän iho-ongelmia. Löydät alta BM voiteet kokemuksia niin ongelmaihon hoidosta, kuin rypyistä ja arvista.

 

 Myös Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen suosittelee BM-tuotteita

Olen itse käyttänyt BM-tuotteita jo yli 10 vuotta, ja olen usein suositellut niitä myös potilailleni. Ilokseni olen voinut havaita kuinka BM vahvistaa ja uusii ihoa, ja näin ehkäisee ryppyjen syntyä.

Tarja Juvonen, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Kaarina 64v.

Ongelmaihoni sai apua BM tuotteista

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

Sanna 44v.

Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja

Olen uskollinen BM-tuotteiden käyttäjä ja todella tyytyväinen! Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja. Löysin BM-tuotteet vuosia sitten äitini suosittelemana. Aloin käyttämään BM:n kuivan ihon päivävoidetta. Se on ollut tosi hyvä ja pitänyt ihoni sileänä. Nykyään käytän myös Optiretin-voidetta, varsinkin talvikaudella. Seerumia käytän voiteiden alla. Loistavia tuotteita, joista en luovu.

Irja 63v.

Ihoni kesti hyvin rankat sädehoidot BM-voiteen ansiosta

Minulla todettiin kielisyöpä vuonna 2006 ja sain hoitona sytostaatit ja sädehoitoa 36 kertaa. Käytin BM Day cream dry skin voidetta varsinkin kun sädehoitojakso oli meneillään. Ihoni kesti todella hyvin voiteen ansiosta rankat sädehoidot. Hoitajatkin ihmettelivät kun ei tullut tyypillistä punoitusta sädehoidoista. Voin kyllä suositella voidetta koska se ei ole rasvainen vaan hyvin hoitava.

Mirja 56v.

Rumasta leikkausarvesta jäi vain vain hentoinen vaalea viiva

Ensikokemukset BM-tuotteista sain v.2005 kun minulta leikattiin kilpirauhanen. Leikkausarvesta jäi ruma, röpelöinen arpi kaulalle. Olin lukenut BM-tuotteista, ja päätin kokeilla BM:n tuotesarjasta Day Creamia arven hoitoon. Tuote osoittautui todella hyväksi ja arvesta on tänä päivänä vain hentoinen vaalea viiva jäljellä. Siitä asti olen ollut BM-tuotteiden käyttäjä. Tutustuin myös tuotesarjan Gel 28:aan, jota käytän mm. silmänympärysvoiteena. Kyseinen.tuote on ollut myös erinomainen palovammojen hoitoon. Omien kokemuksieni johdosta olen suositellut tuotteita niin perheelleni kuin ystävillenikin. Myös työssäni, jossa kohtaan päivittäin sädehoidon akuuttivaikutuksia potilailla kuten ihon punoitusta, olen suositellut kokeilemaan BM-tuotteita

Johanna 73v.

 Olen käyttänyt BM sarjan tuotteita, paitsi serumia, myös Optiretiniä ja BM yö- ja päivävoiteita jo 20 vuoden ajan pääasiallisina kasvovoiteina alun alkaen Tarja Juvosen suosituksesta.

Olen siis erittäin tyytyväinen pitkäaikaiskäyttäjä, enkä ole suostunut vaihtamaan kosmetologien ehdottamiin vaihtoehtoihin. Ikäni on 73v, ja usein olen kuullut itseäni luultavan n. 50+, mikä tietenkin imartelee.

Riitta 61v.

Allergikkona arvostan sitä, että BM tuotteet ovat hajuttomia, hyvälaatuisia ja miellyttävän tuntuisia.

Marjo

Olen itse niin pahasti herkistynyt hajusteille ja kemikaaleille, etten voi käyttää muita tuotteita kuin BM sarjan tuotteita.  Kaikki hajusteet aiheuttavat kovan yskä-reaktion.

Virpi 50v.

Iholleni kehittyi paha yliherkkyys, BM auttoi.

Altistuin joko sisäilmalle tai sitten akryylikynnet tekivät tepposen, mutta iholleni kehittyi paha tuoksuherkkyys. Oireet olivat niin karmeat, että välillä kasvoni turposivat melkein muodottomiksi. Kutina ja kuivat, punoittavat läntit saivat todella murheelliseksi. Ihotesteissä minulla ei noussut muuta esille kuin tuoksut. Aloin etsimään hajustamattomia tuotteita. Oli pakko tyytyä apteekin perusvoiteisiin, mutta niistäkään kaikki tuoksuttomatkaan eivät sopineet. Tilasin keväällä 2018 BM-sarjan näytteet. Olin niin kovasti jo kaivannut jotain tehokkaampaa hoitoa ikääntyvälle iholleni. Etenkin BM tehoseerumi on aivan loistava. Peilistä voi suoraan nähdä kuinka iho pysyy virkeänä ja siloisena koko päivän. Olen todella otettu tästä sarjasta ja tämä tulee olemaan osa jokapäiväistä ihonhoitoani. Kiitos BM!

Tytti

Nuorena, 70-vuotta sitten, omistin akneihon. Nuorelle se oli kamala ja minulla se oli niin pitkään, kunnes alkoi ”vaihdevuodet” eli ihoni oli ollut aina huono. Onneksi löysin BM tuotteet ja ihoni alkoi tulla ”rypyttömäksi” keski-ikäisen naisen ihoksi ja sain paljon kehuja ihostani.

50 suomalaista naista kokeilivat BM ihonhoitotuotteita loistavin tuloksin

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 tehoseerumi

100%

tyytyväisyys

BM Night Cream

BM Night Cream Yövoide

100%

suosittelisi ystävilleen

BM Cleanser with Sucrose

BM Cleanser with Sucrose

92%

piti tuotteesta

En ole koskaan käyttänyt yhtä hyvää kasvojen pesuun ja meikinpoistoon tarkoitettua tuotetta. Iho jäi pehmeäksi mutta puhtaaksi. Oikeasti en tiennyt että tällaista voi olla olemassa, jäin totaalisesti koukkuun!

Marja 47v.

Täyttikö BM tuotteet odotuksesi?

Tiina 59v.

Tuotteet imeytyvät todella nopeasti ja ihoni tuntuu jo näin lyhyen käytön jälkeen miellyttävämmältä.Ihoni on mielestäni tasoittunut.

Marja 59v.

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

Anja 72v.

Tuotteet täyttivät hyvin odotukseni. Olen ”vähän laiska” ihonhoitaja enkä välittäisi vieläkään 10 eri purkista. Tuntui tosi hyvältä, että seeurimia voi käyttää niin laajalti ja se todella sopi kaikkiin eri kohteisiin. Suurin ongelmani on ollut poskien ohentunut iho ja niiden voimakas punoitus esim. pakkasella tai auringossa. Siihen tunnuin saavan apua jo näin lyhyessä ajassa, iho tuntui uudistuneen ja voimistuneen ongelma-alueilla, siitä kiitos!

Ida 30v.

Tuotteet eivät lupauksen mukaan aiheuttaneet yhtään ihoärsytystä; päinvastoin iho rauhoittui ja tuli pehmeämmäksi.

Miten BM Gel 28 tehoseerumi toimi käyttämillesi ihoalueille?

Jaana 63v.

Ihoni kirkastui. Aluksi epäpuhtaudet alkoivat puskea ulos mutta samalla aknearvet haalenivat. Miesystäväni mielestä olin kaunistunut kovasti kun emme viikkoon ollet nähneet ja hän kysyi olenko ollut jossain kasvohoidoissa 🙂

Paula 36v.

Dekolteen alueella huomasin tulokset jo parin päivän käytön jälkeen! Iho oli selvästi tasaisempi. Oli pakko jättää parina päivänä seerumia laittamatta ko. alueelle, ihan vain testatakseni, että voiko tuote todella toimia noin nopeasti. Kun en parina päivänä seerumia dekolteelle laittanut, ihon epätasaisuuden palasivat. Eron huomasi siis todella selkeästi, kuinka seerumi todella tasoitti ihoa noin nopeasti, vain muutaman laittokerran jälkeen!

Titta 47v.

Aivan mahtavat tuotteet! Tällainen kuuma kesä ja normaalisti ihoni on ollut todella paksun rasvan peitossa ja näppylää on puskenut. Nyt on täysin näppylätöntä 🙂 …Minulla on myös onnettomuuden seurauksena iso arpi otsassa, pehmeältä arpi tuntuu. Hyvin toimii, kevyt ja imeytyvä tuote. Toimii muuten myös puuterin kanssa, ei tirise tali ja ei hilseilee alla.

Maarit 60v.

Se toi jo muutaman päivän jälkeen kirkkautta ja tasaisuutta iholleni. Seerumi ja yövoide yhdessä toimivat hyvin. Ei tuntunut paksulta iholla. Seerumi imeytyi nopeasti samoin yövoide. Hyvä yhdistelmä! Seerumia voisin käyttää myös kuureina jatkossa. Rypytkin tasoittuivat osittain

Piditkö BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteesta?

Maarit 60v.

Ihanan tuntuinen puhdistuaine kosketusherkälle iholle. Itselläni on herkkä verenkierto, punastun ulkoisista ärsykkeistä sekä liian hajustetuista tuotteista. Voidemainen tuote on hellävarainen, ei kuivata ihoa, eikä jää kiristävä tunne puhdistuksen jälkeen.

Liisa 62v.

Tuote oli todella ihanan tuntuinen, paksu ja levittyi hyvin, mukava tunne jäi iholle. Pidin molemmista tavoista, eli levitin, ja pyyhin pois, ja myös naamiona 3-5 min pidin iholla ja sitten pyyhin, aivan mahtavan pehmeäksi tuli ihoni

Irma 71v.

Kyllä. Tämä on juuri minun tuote ja putkilokokokin sopiva niin kotihyllyyn kuin matkalaukkuunkin. Kuivaihoisena tällaista olen itselleni odottanutkin. Minulle kun on tärkeätä saada aamuin illoin suihkun yhteydessä puhdistaa kasvot voidemaisella puhdistusaineella kunnolla ja veden kanssa. Ja lopputuloksena saada kostean ja pehmeän tuntuinen iho, rutikuivan korpun sijaan.

Minna 50v.

Tuote oli helppo köyttää kun ohjeet oli selvät. Heti jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin eron verrattuna entiseen puhdistusaineeseen. Tunne iholla puhdistuksen jälkeen oli todella puhdas ihan eri tavalla kuin ennen . Ihoni tuntui niin pehmeältä heti vaikka odotin hetken ennen seerumin laittoa. Ei kiristänyt mistään.

Koitko BM Night Cream Yövoiteen itsellesi sopivaksi?

Nelli 36v.

Yövoide imeytyi tehokkaasti eikä jättänyt kiristävää tunnetta iholle. Iho tuntui kiinteämmältä ja kosteutetulta

Arja 54v.

Imeytyi tosi hyvin, iho ei jäänyt rasvaiseksi mikä on todella hyvä juttu. Minusta tuote on kyllä todella hyvä ja tehokas. Hyvin pientä nipistelyä oli mutta koin sen vaan positiivisena, voide todella toimii ja vaikuttaa.

Susanna 34v.

Voide sopii minulle täydellisesti.Aiemmista voiteista joita olen käyttänyt olen saanut helposti allergisia reaktioita esimerkiksi ihon punoitusta ja kiristelyä.Tästä voiteesta ei ole tullut mitään vastaavia reaktioita.Teho ryppyihin on erittäin hyvä ja iho näyttää aamulla levänneeltä.Olen myös erittäin tyytyväinen,että tämä voide ei aiheuta iholle epäpuhtauksia.Aiempia voiteita käyttäessäni olen kärsinyt siitä,että syntyy finnejä iholle.Tästä ei tule sellaisia.Tulen käyttämään jatkossa vain tätä.

Hannele 54v.

Ensinnäkin tuoksuttomuus on positiivista ja voiteen koostumus mielyttävä, levittyy iholle helposti, ei liian kevyttä mutta ei myöskään liian paksun tuntuista. Ei jätä ihoa rasvaiseksi ja tuntuu kosteuttavan hyvin. Varmasti tulen käyttämään jatkossakin. Riittoisaa.

blank

Näin testiryhmän toteutettiin

dermokosmetiikka

Tutustu tuotteisiin