BM ihonhoitotuotteiden käyttäjien kokemuksia

Ihonhoito voi välillä olla haastavaa, mutta kun oikean tuotteen löytää, sen huomaa.

Olemme koonneet  BM-käyttäjien kokemuksia ihonhoidon haasteista ja kuinka BM on ratkaissut heidän iho-ongelmia. Löydät alta BM voiteet kokemuksia niin ongelmaihon hoidosta, kuin rypyistä ja arvista.

 

Myös Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen suosittelee BM-tuotteita

Olen itse käyttänyt BM-tuotteita jo yli 10 vuotta, ja olen usein suositellut niitä myös potilailleni. Ilokseni olen voinut havaita kuinka BM vahvistaa ja uusii ihoa, ja näin ehkäisee ryppyjen syntyä.

Tarja Juvonen, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

blank
v

Testiryhmä kokeili BM Anti-Stress sarjaa

Keväällä 2023 testiryhmä kokeili miten BM Anti-Stress tuotteet toimivat. Tulokset olivat vakuuttavia!

Olen atoopikkona kärsinyt jo vuosia kasvojen punoituksesta, näppylöistä ja eritoten kasvojen pahasta kutinasta. Kutina on ollut niin voimakasta, että se on häirinnyt mm.yöunia/nukkumista. Tämä voide poisti kutinan kasvoiltani. Oli siis minulle todellinen pelastus! Myöskin punoitus väheni kasvoillani ja iho tuntui pehmeältä, sekä heleämmältä.

-Kirsi, Testiryhmä 2023

Kokemuksia BM-tuotteista

Ongelmaihoni sai apua BM tuotteista

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

-Kaarina 64v.

Olen itse niin pahasti herkistynyt hajusteille ja kemikaaleille, etten voi käyttää muita tuotteita kuin BM sarjan tuotteita.  Kaikki hajusteet aiheuttavat kovan yskä-reaktion.

-Marjo

Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja

Olen uskollinen BM-tuotteiden käyttäjä ja todella tyytyväinen! Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja. Löysin BM-tuotteet vuosia sitten äitini suosittelemana. Aloin käyttämään BM:n kuivan ihon päivävoidetta. Se on ollut tosi hyvä ja pitänyt ihoni sileänä. Nykyään käytän myös Optiretin-voidetta, varsinkin talvikaudella. Seerumia käytän voiteiden alla. Loistavia tuotteita, joista en luovu.

-Sanna 44v.

Ihoni kesti hyvin rankat sädehoidot BM-voiteen ansiosta

Minulla todettiin kielisyöpä vuonna 2006 ja sain hoitona sytostaatit ja sädehoitoa 36 kertaa. Käytin BM Day cream dry skin voidetta varsinkin kun sädehoitojakso oli meneillään. Ihoni kesti todella hyvin voiteen ansiosta rankat sädehoidot. Hoitajatkin ihmettelivät kun ei tullut tyypillistä punoitusta sädehoidoista. Voin kyllä suositella voidetta koska se ei ole rasvainen vaan hyvin hoitava.

-Irja 63v.

Allergikkona arvostan sitä, että BM tuotteet ovat hajuttomia, hyvälaatuisia ja miellyttävän tuntuisia.

-Riitta 61v.

Rumasta leikkausarvesta jäi vain vain hentoinen vaalea viiva

Ensikokemukset BM-tuotteista sain v.2005 kun minulta leikattiin kilpirauhanen. Leikkausarvesta jäi ruma, röpelöinen arpi kaulalle. Olin lukenut BM-tuotteista, ja päätin kokeilla BM:n tuotesarjasta Day Creamia arven hoitoon. Tuote osoittautui todella hyväksi ja arvesta on tänä päivänä vain hentoinen vaalea viiva jäljellä. Siitä asti olen ollut BM-tuotteiden käyttäjä. Tutustuin myös tuotesarjan Gel 28:aan, jota käytän mm. silmänympärysvoiteena. Kyseinen.tuote on ollut myös erinomainen palovammojen hoitoon. Omien kokemuksieni johdosta olen suositellut tuotteita niin perheelleni kuin ystävillenikin. Myös työssäni, jossa kohtaan päivittäin sädehoidon akuuttivaikutuksia potilailla kuten ihon punoitusta, olen suositellut kokeilemaan BM-tuotteita.

-Mirja 56v.

 Olen käyttänyt BM sarjan tuotteita, paitsi serumia, myös Optiretiniä ja BM yö- ja päivävoiteita jo 20 vuoden ajan pääasiallisina kasvovoiteina alun alkaen Tarja Juvosen suosituksesta.

Olen siis erittäin tyytyväinen pitkäaikaiskäyttäjä, enkä ole suostunut vaihtamaan kosmetologien ehdottamiin vaihtoehtoihin. Ikäni on 73v, ja usein olen kuullut itseäni luultavan n. 50+, mikä tietenkin imartelee.

-Johanna 73v.

Nuorena, 70-vuotta sitten, omistin akneihon. Nuorelle se oli kamala ja minulla se oli niin pitkään, kunnes alkoi ”vaihdevuodet” eli ihoni oli ollut aina huono. Onneksi löysin BM tuotteet ja ihoni alkoi tulla ”rypyttömäksi” keski-ikäisen naisen ihoksi ja sain paljon kehuja ihostani.

-Tytti

Iholleni kehittyi paha yliherkkyys, BM auttoi.

Altistuin joko sisäilmalle tai sitten akryylikynnet tekivät tepposen, mutta iholleni kehittyi paha tuoksuherkkyys. Oireet olivat niin karmeat, että välillä kasvoni turposivat melkein muodottomiksi. Kutina ja kuivat, punoittavat läntit saivat todella murheelliseksi. Ihotesteissä minulla ei noussut muuta esille kuin tuoksut. Aloin etsimään hajustamattomia tuotteita. Oli pakko tyytyä apteekin perusvoiteisiin, mutta niistäkään kaikki tuoksuttomatkaan eivät sopineet. Tilasin keväällä 2018 BM-sarjan näytteet. Olin niin kovasti jo kaivannut jotain tehokkaampaa hoitoa ikääntyvälle iholleni. Etenkin BM tehoseerumi on aivan loistava. Peilistä voi suoraan nähdä kuinka iho pysyy virkeänä ja siloisena koko päivän. Olen todella otettu tästä sarjasta ja tämä tulee olemaan osa jokapäiväistä ihonhoitoani. Kiitos BM!

-Virpi 50v.

v

50 suomalaista naista osallistui testiryhmään ja kokeili BM ihonhoitotuotteita loistavin tuloksin

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 tehoseerumi

100%

tyytyväisyys

BM Night Cream

BM Night Cream Yövoide

100%

suosittelisi ystävilleen

BM Cleanser with Sucrose

BM Cleanser with Sucrose

92%

piti tuotteesta

En ole koskaan käyttänyt yhtä hyvää kasvojen pesuun ja meikinpoistoon tarkoitettua tuotetta. Iho jäi pehmeäksi mutta puhtaaksi. Oikeasti en tiennyt että tällaista voi olla olemassa, jäin totaalisesti koukkuun!

Marja 47v.

Täyttikö BM tuotteet odotuksesi?

Tuotteet imeytyvät todella nopeasti ja ihoni tuntuu jo näin lyhyen käytön jälkeen miellyttävämmältä.Ihoni on mielestäni tasoittunut.

-Tiina 59v.

Tuotteet täyttivät hyvin odotukseni. Olen ”vähän laiska” ihonhoitaja enkä välittäisi vieläkään 10 eri purkista. Tuntui tosi hyvältä, että seeurimia voi käyttää niin laajalti ja se todella sopi kaikkiin eri kohteisiin. Suurin ongelmani on ollut poskien ohentunut iho ja niiden voimakas punoitus esim. pakkasella tai auringossa. Siihen tunnuin saavan apua jo näin lyhyessä ajassa, iho tuntui uudistuneen ja voimistuneen ongelma-alueilla, siitä kiitos!

-Anja 72v.

Odotin tuotetta joka sopii herkälle iholleni. Kertaakaan tuotteiden laittamisen jälkeen ihoni ei kirvellyt eikä kihelmöinyt. Couperosa on nyt jo puolentoista viikon käytön jälkeen vaalentunut paljon! Lisäksi huomasin otsani alkavien juonteiden silottuneen paljon, tätä en edes odottanut joten tämä pelkkää plussaa 🙂

-Raisa 36v.

Couperosaiho

Tuotteet eivät lupauksen mukaan aiheuttaneet yhtään ihoärsytystä; päinvastoin iho rauhoittui ja tuli pehmeämmäksi.

-Ida 30v.

BM-ihonhoito

Iho tuntuu kiinteämältä,jo viikon käytön jälkeen.

-Satu 46v.

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

-Marja 59v.

Kyllä, tuotteet rauhoittivat, kosteuttivat ja tasoittivat herkkää ihoani.
Aamuisin iho oli mielestäni levänneen näköinen ja tasaisen värinen.

-Emmi 31v.

Ilmejuonteet ja rypyt ovat vähentyneet.Iho näyttää virkeämmältä.Tuotteet sopivat herkälle iholleni täydellisesti.Epäpuhtaudet ovat myös vähentyneet iholtani.Olen aivan rakastunut näihin tuotteisiin.

-Susanna 34v.

Miten BM Gel 28 tehoseerumi toimi käyttämillesi ihoalueille?

Ihoni kirkastui. Aluksi epäpuhtaudet alkoivat puskea ulos mutta samalla aknearvet haalenivat. Miesystäväni mielestä olin kaunistunut kovasti kun emme viikkoon ollet nähneet ja hän kysyi olenko ollut jossain kasvohoidoissa 🙂

-Jaana 63v.

Aivan mahtavat tuotteet! Tällainen kuuma kesä ja normaalisti ihoni on ollut todella paksun rasvan peitossa ja näppylää on puskenut. Nyt on täysin näppylätöntä 🙂 …Minulla on myös onnettomuuden seurauksena iso arpi otsassa, pehmeältä arpi tuntuu. Hyvin toimii, kevyt ja imeytyvä tuote. Toimii muuten myös puuterin kanssa, ei tirise tali ja ei hilseilee alla.

-Titta 47v.

Toimii joka paikassa ja on riittoisa. Iho on pehmeä ja kimmoisa.

-Anneli 64v.

Kasvot: upea tuote. Imeytyi täydellisesti eikä aiheuttanut ärsytystä.
Silmänympärys: yllättäjä; imeytyi Jopa ohueen silmänympärysihoon eikä aiheuttanut kiristystä. Silmät näyttivät virkeiltä.
Kaula/dekoltee: auringon aiheuttamat näppylät lähtivät testijakson aikana lähes kokonaan.
Leikkausarpi: testiviikon aikana ei huomattavaa eroa, mutta punoitus jota aikaisemmin nousi arven ympärille loppui testiviikon aikana sekä siihen liittyvä kiristävä tunne. Joten huikea muutos toki viikon käytöllä.

-Ida 30v.

Dekolteen alueella huomasin tulokset jo parin päivän käytön jälkeen! Iho oli selvästi tasaisempi. Oli pakko jättää parina päivänä seerumia laittamatta ko. alueelle, ihan vain testatakseni, että voiko tuote todella toimia noin nopeasti. Kun en parina päivänä seerumia dekolteelle laittanut, ihon epätasaisuuden palasivat. Eron huomasi siis todella selkeästi, kuinka seerumi todella tasoitti ihoa noin nopeasti, vain muutaman laittokerran jälkeen!

-Paula 36v.

gel_28

Seerumi napakoittaa ihoa ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Seerumi on vahvistanut herkkää couperosaan taipuvaa ihoani. Myös kaulan alueen iho on pehmentynyt selvästi.

-Tuula 60v.

ERITTÄIN HYVIN, en tiedä kumman tuotteen ansiota oli se että ihohuokoset PIENENTYIVÄT, VAU ! Myös ihojuonteisiin positiivinen vaikutus

-Arja 54v.

Se toi jo muutaman päivän jälkeen kirkkautta ja tasaisuutta iholleni. Seerumi ja yövoide yhdessä toimivat hyvin. Ei tuntunut paksulta iholla. Seerumi imeytyi nopeasti samoin yövoide. Hyvä yhdistelmä! Seerumia voisin käyttää myös kuureina jatkossa. Rypytkin tasoittuivat osittain

-Maarit 60v.

Toimi todella tehokkaasti, varmasti paras tuote, mitä olen käyttänyt.
Tuntuu, että kaulan ”heltat” ovat hieman napakoituneet, ainakin itse koen näin.

-Liisa 62v.

Levitin tehoseerumia koko kasvoille ja myös silmänympärys iholle. Kasvoilleni on jäänyt nuoruudesta punaisia länttejä jotka ovat aikojen kuluessa vaalentuneet. Olen aikoinani käyttänyt tätä tuotetta useita vuosia ja silloin jo tykästyin tähän ja kasvoissani olevat läntit ovat huomattavasi vaalentuneet tehoseerumin ansiosta. Nyt kun taas pitkästä aikaa käytän tätä kyseistä tuotetta muistan kuinka ihana tämä tuote on. Näin kolmen viikon käytön jälkeen ihoni kirkastunut huomattavasti ja näyttää todella hyvin voivalta.

-Teija 51v.

Olen yrittänyt kriittisesti tarkastella kasvojani, kaulaani ja vaurioituneita ihoalueita ja päätynyt lopputulokseen, että jo nyt näen pieniä edistysaskeleita eli rypyt ovat hieman madaltuneet, pigmenttiläiskät vaalentuneet.

-Elvi 79

Piditkö BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteesta?

Ihanan tuntuinen puhdistuaine kosketusherkälle iholle. Itselläni on herkkä verenkierto, punastun ulkoisista ärsykkeistä sekä liian hajustetuista tuotteista. Voidemainen tuote on hellävarainen, ei kuivata ihoa, eikä jää kiristävä tunne puhdistuksen jälkeen.

-Maarit 60v.

Tuotteella on hyvä koostumus, meikkivoide lähtee hyvin pois pyyhittäessä. Iholle tulee puhdas ja freesi olo. Pieni määrä rittää koko kasvoille.

-Teija 51v.

cleanser with sucrose

Tuote oli todella ihanan tuntuinen, paksu ja levittyi hyvin, mukava tunne jäi iholle. Pidin molemmista tavoista, eli levitin, ja pyyhin pois, ja myös naamiona 3-5 min pidin iholla ja sitten pyyhin, aivan mahtavan pehmeäksi tuli ihoni.

-Liisa 62v.

Pidin tuotteesta paljon, jätti ihon todella pehmeäksi ja kimmoisaksi, mitään kiristävää ei tuntunut, iho
tuntui ravitulta ja tasapainoiselta.

-Anja 72v.

Se jätti kasvoille miellyttävän tunteen ja puhdisti kasvot hellävaraisesti.

-Kristiina 47v.

Kyllä. Tämä on juuri minun tuote ja putkilokokokin sopiva niin kotihyllyyn kuin matkalaukkuunkin. Kuivaihoisena tällaista olen itselleni odottanutkin. Minulle kun on tärkeätä saada aamuin illoin suihkun yhteydessä puhdistaa kasvot voidemaisella puhdistusaineella kunnolla ja veden kanssa. Ja lopputuloksena saada kostean ja pehmeän tuntuinen iho, rutikuivan korpun sijaan.

-Irma 71v.

Tuote oli helppo köyttää kun ohjeet oli selvät. Heti jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin eron verrattuna entiseen puhdistusaineeseen. Tunne iholla puhdistuksen jälkeen oli todella puhdas ihan eri tavalla kuin ennen . Ihoni tuntui niin pehmeältä heti vaikka odotin hetken ennen seerumin laittoa. Ei kiristänyt mistään.

-Minna 50v.

Koitko BM Night Cream Yövoiteen itsellesi sopivaksi?

Yövoide imeytyi tehokkaasti eikä jättänyt kiristävää tunnetta iholle. Iho tuntui kiinteämmältä ja kosteutetulta

-Nelli 36v.

Ensinnäkin tuoksuttomuus on positiivista ja voiteen koostumus mielyttävä, levittyy iholle helposti, ei liian kevyttä mutta ei myöskään liian paksun tuntuista. Ei jätä ihoa rasvaiseksi ja tuntuu kosteuttavan hyvin. Varmasti tulen käyttämään jatkossakin. Riittoisaa.

-Hannele 54v.

Imeytyi tosi hyvin, iho ei jäänyt rasvaiseksi mikä on todella hyvä juttu. Minusta tuote on kyllä todella hyvä ja tehokas. Hyvin pientä nipistelyä oli mutta koin sen vaan positiivisena, voide todella toimii ja vaikuttaa.

-Arja 54v.

bm night cream

Voide sopii minulle täydellisesti.Aiemmista voiteista joita olen käyttänyt olen saanut helposti allergisia reaktioita esimerkiksi ihon punoitusta ja kiristelyä.Tästä voiteesta ei ole tullut mitään vastaavia reaktioita.Teho ryppyihin on erittäin hyvä ja iho näyttää aamulla levänneeltä.Olen myös erittäin tyytyväinen,että tämä voide ei aiheuta iholle epäpuhtauksia.Aiempia voiteita käyttäessäni olen kärsinyt siitä,että syntyy finnejä iholle.Tästä ei tule sellaisia.Tulen käyttämään jatkossa vain tätä.

-Susanna 34v.

Yleisiä kommentteja

Olen jo hehkuttanut tuotteita ystävilleni useasti ja aion mainostaa jatkossakin. Seerumia on varmaankin pakko jatkossa ostaa itselle käyttöön, koska en halua luopua tästä hehkuvammasta ja selvästi nuorentuneesta ihosta…

-Paula 36v.

…Suosittelen näitä tuotteita kyllä tuttavilleni. Sillä on kyllä vissi ero mitä tuotteita käyttää ja NÄMÄ olivat erittäin laadukkaita / tehokkaita…

-Arja 54v.

Olin aluksi erittäin kriittinen, koska olen kokeillut hyvin montaa eri tuotetta iholleni ja mikään ei ole sopinut täydellisesti. Aina joku ihon ominaisuus on ärtynyt. Ei ole ollut sellaista jokaiseen ongelmaani samaan aikaan sopivaa hoitotuotetta. Isoin ongelmani ihossa tuotteen testin aloituksen aikaan olivat punoitus ja ihon epätasainen väritys, arvet aknen jäljiltä ja epäpuhtaudet varsinkin otsassa ja leuassa. Myös kuivuus asetti haasteita hoitaa epäpuhtauksia. Ihoni on alkanut myös allergisoimaan joitakin aineita. Joten odotukseni olivat hyvin korkealla. Siltikin nämä tuotteet jopa ylittivät odotukseni. Minun ihoni ei ole ollut näin hyvä lapsuuden jälkeen! Arvet ovat alkaneet himmentyä ja epäpuhtaudet kadota. Iho ei ole niin tukkoinen. Parasta kuitenkin omalla kohdallani on, että ihoni väri on huikean tasainen! Ennen en pystynyt kulkemaan kodin ulkopuolella ilman meikkiä pelkästään ihon epätasaisen värin vuoksi (saati jos oli epäpuhtauksia). Nyt ihoni on valehtelematta niin hyvä, että olen uskaltanut kauppaan ilman meikkiä ensimmäisen kerran sitten nuoruusvuosien. Olen hoitanut ihoani kauan, monilla eri tuotteilla ja tavoite mielessäni on aina ollut melko epärealistinen. Nyt kuitenkin tavoite näkyy katsoessa peiliin, enkä olisi uskonut, että tällaisen tuloksen saavuttamiseen ei vaadita monia satoja euroja maksavia hoitolan hoitoja.

-Janina 19v.

…Ihastuin tuotteisiin todenteolla. Olen aina ollut hieman laiska hoitamaan kasvojani. Nyt olen innokkaasti käyttänyt tuotteita päivittäin ja huomannut positiiviset muutokset ihollani. Kiitos, että sain kokeilla tuotteitanne. Olen jo vastannut molempiin kyselyihin. Nyt kuitenkin tapasimme viikonloppuna ystäviä vuoden jälkeen. Kaikki kysyivät, miksi ihoni on niin hyvän näköinen. Kerroin heille BM- tuotteista. Moni kertoi tämän jälkeen käyvänsä apteekissa tutustumassa tuotteisiin.

-Kristiina 61v.

Tuotteet olivat aivan ihania! Testiin osallistuminen oli erittäin mielenkiintoista ja kivaa. Tuloksia syntyi iholla mikä on vieläkin mahtavampi asia!

-Susanna 34v.

Oli ihanaa, että pääsin osaksi testiryhmää! Suuri kiitos siitä, sillä ihoni on todella hankala löytää sopivia tuotteita! Ihoni on sekaiho, mutta olen kärsinyt vielä aikuisiälläkin aknesta (nyt 38v), johon söin muutamia vuosia sitten Roacuttan-kuurin. Ihoni on ohuehko sekaiho, pintakuiva, ärsyyntyy helposti eikä kestä hajusteita. On arpia ja on ruusufinniä!! Iän myötä myös alkavia ryppyjä. Bm-tuotteet toimivat ihollani kuin unelma! Eivät ärsytä, kosteuttavat, tasoittivat ihon väriä ja pintaa, rauhoittivat ja hieman tosiaan myös tasoittivat punaisia arpia. Todellinen löytö tälläiselle superhaasteelliselle iholle!!

-Leena 38v.

Myös ammattini, suuhygienistin työtä tämä on parantanut, iho ei ole enää niin kuiva / rasvainen / punoittava / kiiltävä kuin aiemmin. On ilo hoitaa potilaita kun voi rauhassa ottaa suusuojan pois eikä kasvoja tarvitse enää hävetä. Aiemmin pidin suusuojaa niin kauan kunnes potilas oli lähtenyt pois hoitohuoneesta, nyt voin riisua suusuojan jo heti hoidon jälkeen! Paras kommentti minkä sain, oli 18 vuotiaan kaksostyttöni kavereilta jonka he sanoivat tyttärelleni ”Ei uskoisi että äitisi on niin vanha koska ei näytä yhtään yli 40 vuotiaalta!

-Marja 47v.

Pidin tehoseerumista. Kätevä pumppupullo, annostelee sopivasti, on riittoisaa.
Koostumukseltaan miellyttävä käyttää, imeytyy hetkessä, ei tahmaa, tuoksuttomuus plussaa (toisaalta ei lääkeainemaista tuoksuakaan ole).
Seerumi jää todennäköisesti vakituiseen käyttöön.

-Outi 56v.

Suuret kiitokset testiryhmään pääsystä. Tuotteet ovat mahtavia! Tuntuu, että näitä voisin käyttää lopun elämääni. Olisi helpottavaa, ettei tarvitsisi enää etsiä itselle sopivia ihonhoitotuotteita, vaan voisi ikään kuin rauhoittua asian suhteen…

-Mari 40v..

dermokosmetiikka

Kiinnostuitko tuotteista?

Tutustu laadukkaisiin ja hellävaraisiin BM-ihonhoitotuotteisiin 

Haluatko tietää lisää testiryhmän toteutuksesta? Lue lisää täältä