Herkälle iholle

BM-tuotteet vahvistavat ja suojaavat herkkää ihoa

Ihon herkistyminen on erittäin yleistä, tutkimusten mukaan jopa puolet suomalaisista kokevat ihonsa herkäksi. Herkän ihon tuotteet sisältävät usein hellävaraisesti ihoa  suojaavia ainesosia, jotka ovat tärkeitä herkän ihon hoidossa. BM-ihonhoitotuotteet vahvistavat ja suojaavat herkkää ihoa. BM-tuotteiden vaikuttava ainesosa sukralfaatti uudistaa ihoa hellävaraisesti ja ehkäisee ryppyjä ja juonteita.  

Lue lisää»

herkälle iholle

Herkkä iho kaipaa hellävaraista hoitoa. BM Cleanser with Sucrose on suunniteltu puhdistamaan herkkää ihoa. Hajusteettoman ja väriaineettoman puhdistusvoiteen voi pestä pois kasvoilta vedellä, mutta puhdistusvoiteen voi myös pyyhkiä pois iholta, jolloin iholle jää vaikuttavia ainesosia. Voit myös käyttää puhdistusvoidetta syväpuhdistavana naamiona.

Puhdistaa hyvin kasvot. Itselläni on ruusufinni ja on vähän haastavaa löytää puhdistusaine. Nyt on löytynyt 🙂

-Anna-liisa

Puhdistaa hyvin myös meikin. Olen käyttänyt myös naamiona. Huuhtoutuu hyvin. Olen käyttänyt vasta 2 putelin verran, aion jatkaa. Edullinen, riittoisa.

-Terttu

Miellyttävä, hyvin puhdistava.

-Sinikka

Herkkä iho

Iho voi herkistyä monille ulkoisille tekijöille, kuten hajusteille, mutta myös erilaiset olosuhteet, kuten voimakas lämpö tai tuuli, voivat ärsyttää ihoa. Herkän ihon tunnistaa usein punoituksesta, kutinasta ja kirvelystä.

Herkän ihon hoito

Herkän ihon oireita voi lieventää laadukkailla ja hellävaraisilla ihonhoitotuotteilla. Usein oikean tuotteen löytäminen vaatii kokeilua, mutta etsiminen kannattaa aloittaa herkälle iholle suunnitelluista tuotteista.

Herkän ihon hoidossa tulisi ottaa huomioon riittävä kosteutus, ihon vahvistaminen ja sen hellävarainen peseminen. Herkkä iho on usein ohut, eli herkän ihon tuotteet tulisi valita sen perusteella, että ne sisältävät ihoa vahvistavia ainesosia.

Herkkä iho reagoi usein myös hajusteisiin. Siksi herkän ihon hoidossa kannattaa suosia hajusteettomia ja mieluusti myös väriaineettomia tuotteita. Yleisesti herkälle iholle kannattaa valita tuote joka sisältää mahdollisimman vähän aineosia.

On kuitenkin hyvä muistaa, että ihoa tulisi hoitaa mahdollisimman hellävaraisilla tuotteilla, jotka eivät ärsytä ihoa entisestään. Ihon hankaamista tulisi pesun yhteydessä välttää. Yleinen virhe myös on ylihoitaminen ja liian voimakas pesu.

Olen uskollinen BM-tuotteiden käyttäjä ja todella tyytyväinen! Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja. Löysin BM-tuotteet vuosia sitten äitini suosittelemana. Aloin käyttämään BM:n kuivan ihon päivävoidetta. Se on ollut tosi hyvä ja pitänyt ihoni sileänä. Nykyään käytän myös Optiretin-voidetta, varsinkin talvikaudella. Seerumia käytän voiteiden alla. Loistavia tuotteita, joista en luovu.

-Sanna 45v.

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

-Marja 59v.

BM-ihonhoitotuotteilla hoidat herkkää ihoa

  • BM-tuotteet palauttavat ihon luontaisen kosteustasapainon sekä vahvistavat ihon suojamekanismia.

  • BM-sarjan tuotteilla ihosi saa uutta elinvoimaa, näyttää hehkeältä ja tuntuu kiinteämmältä.

  • BM on todellinen allergikon aarre ja herkän ihon pelastaja.

  • BM sukralfaattituotteet eivät sisällä hajusteita eikä mikromuoveja.

herkälle iholle
l

Vältä näitä virheitä herkän ihon hoidossa

1 Ihon liiallinen puhdistus

Liika puhdistus on pahasta. Iholla on tarkoituksella rasvakerros, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Kun ihoa puhdistaa liian usein tai liian voimakkailla ihonhoitotuotteilla, katoaa iholta sen luontainen suojaava kerros. Tällöin iho voi kuivua ja herkistyä entisestään. Liiallinen pesu voi myös aiheuttaa iholle näppylöitä.

2 Väärät tuotteet

Herkkä iho vaatii usein sille suunnitellut herkän ihon tuotteet. Liian voimakkaat tuotteet eivät sovellu herkälle iholle. Etenkin puhdistusvoidetta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota onko se herkälle iholle sopiva. Lisäksi turhia ainesosia tulisi välttää niin voiteissa kuin seerumeissa. Hajusteet ja väriaineet saattavat myös lisätä ihon ärtymistä.

3 Ihon liiallinen kuorinta

Kuorinta on monelle tärkeä osa ihonhoitoa. Iho kuitenkin suorittaa kuorinnan itsestään ja se uusii myös omaa suojakerrostaan. Siksi mekaaninen kuorinta ei ole välttämätöntä. Etenkin jos omaa herkän ihotyypin voi kuorinnasta olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

4 Liiallinen hoito

Ihon liiallisella hoidolla voi tosiasiassa olla odotuksiin nähden päinvastainen efekti. Ihoa tulisi hoitaa säännöllisesti, mutta liiallinen hoito voi ikäännyttää ihoa ennenaikaisesti ja aiheuttaa iho-ongelmia. On myös tärkeä huomioida, että esimerkiksi eri seerumien sekoittelu tai monien tehokkaiden tuotteiden yhteiskäyttö ei paranna ihonhoidon tehokkuutta. Monet vaikuttavat ainesosat eivät toimi yhdessä. Iholle kannattaa myös muistaa välillä antaa lepoaikaa.

5 Suojaa herkkää ihoa

Herkkä iho reagoi helposti ulkoisiin tekijöihin, kuten vaihtuvaan ilmastoon ja sisäilman kuivuuteen. Siksi on tärkeää suojata herkkä ihoa hyvin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ihoa on tärkeää suojata mm. auringolta aurinkosuojalla, sekä myös vaatetuksen avulla. Lisäksi talvisin herkkä iho voi kärsiä pakkasesta, siksi on tärkeää suojata ihoa hyvän kosteusvoiteen avulla. On tärkeää muistaa levittää kosteusvoide riittävän ajoissa ennen ulos menoa, sillä vettä sisältävät kosteusvoiteet voivat muuten aiheuttaa paleltumia iholla.

BM CosmeCeuticals herkän ihon tuotteet

Sukralfaattia sisältävät BM-ihonhoitotuotteet palauttavat ihon luontaisen kosteustasapainon sekä vahvistavat ihon suojamekanismia. Sukralfaatti hoitaa ihoa sisältä ulospäin ja näin iho saa tarvitsemansa hoidon. Tutustu BM-tuotteiden lääketieteellisiin tutkimustuloksiin tästä.

BM sukralfaatti tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia ja ovat hajusteettomia, nämä tuotteet ovat kuin tehtyjä herkälle iholle.

  • Puhdistukseen kannattaa valita tehokas, mutta hellävarainen tuote, joka ei kuitenkaan kuivata. BM Cleanser with Sucrose on puhdistusvoide, joka on suunniteltu herkälle iholle.
  • Toisinaan herkkä iho saattaa kaivata tehohoitoa. Seerumit ovat juuri tätä varten. BM Gel 28 tehoseerumi sisältää eniten BM-sarjan vaikuttavaa ainesosaa sukralfaattia joka uudistaa ja vahvistaa ihoa tehokkaasti.
  • Herkkä iho tarvitsee riittävää kosteutusta. BM päivävoiteet kuivalle ja normaali/sekaiholle, sekä yövoide sisältävät ihoa ravitsevia ja uudistavia ainesosia.

Uusimmat blogi tekstit tästä aiheesta

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen