Herkän ihon hoito BM-tuotteilla: sukralfaatti vahvistaa ja suojaa ihoa

Herkkä iho kaipaa hellävaraista hoitoa. BM-ihonhoitotuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle. Tuotteet sisältävät sukralfaattia, joka on tutkitusti tehokas ihoa uudistava ja vahvistava ainesosa.

BM-sukralfaattituotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja allergiselle iholle. Tuotteet ovat hajusteettomia, vegaanisia ja väriaineettomia, eikä niissä ole mikromuoveja.

BM-sukralfaattituotteilla on useita hyötyjä herkälle iholle:

 • Ne vahvistavat ihon luonnollista suojamekanismia
 • Ne auttavat vähentämään ihon ärsytystä ja punoitusta
 • Ne uudistavat ja kosteuttavat ihoa
 • Ne ehkäisevät ryppyjen ja juonteiden muodostumista
 • Ne ovat hajusteettomia ja väriaineettomia
herkälle iholle

BM-ihonhoitotuotteet vahvistavat ja suojaavat herkkää ihoa

Ihon herkistyminen on erittäin yleistä, tutkimusten mukaan jopa puolet suomalaisista kokevat ihonsa herkäksi. Herkän ihon tuotteet sisältävät usein hellävaraisesti ihoa suojaavia ainesosia, jotka ovat tärkeitä herkän ihon hoidossa. BM-ihonhoitotuotteet vahvistavat ja suojaavat herkkää ihoa. BM-tuotteiden vaikuttava ainesosa sukralfaatti uudistaa ihoa hellävaraisesti ja ehkäisee ryppyjä ja juonteita.

BM Cleanser with Sucrose – puhdistaa, kosteuttaa ja hellii herkkää ihoa

Herkkä iho tarvitsee puhdistusaineen, joka on hellävarainen, mutta puhdistava. BM Cleanser with Sucrose on juuri sellainen. BM Cleanser with Sucrose on hajusteeton ja väriaineeton, joten se ei ärsytä herkkää ihoa. Se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia ja se jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. Herkän ihon etu, voit myös pyyhkiä puhdistusaineen pois iholta. Voit myös käyttää puhdistusvoidetta syväpuhdistavana naamiona.

blank

Puhdistaa hyvin kasvot. Itselläni on ruusufinni ja on vähän haastavaa löytää puhdistusaine. Nyt on löytynyt 🙂

-Anna Liisa

Puhdistaa hyvin myös meikin. Olen käyttänyt myös naamiona. Huuhtoutuu hyvin. Olen käyttänyt vasta 2 putelin verran, aion jatkaa. Edullinen, riittoisa.

-Terttu

Miellyttävä, hyvin puhdistava.

-Sinikka

Herkkä iho – Miksi iho herkistyy?

Ihon herkistyminen voi johtua monista eri syistä, ja se vaihtelee yksilöittäin. Herkän ihon tunnistaa usein punoituksesta, kutinasta ja kirvelystä.

Joitakin yleisiä tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ihon herkkyyttä, ovat:

 • Perintötekijät: Ihon herkkyys voi olla osittain perinnöllistä.
 • Ilmastolliset tekijät: Kylmä, kuuma, kuiva tai kostea ilmasto voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa herkkyyttä.
 • Kemikaalit: Kosmetiikassa ja pesuaineissa käytetyt kemikaalit voivat aiheuttaa ihoärsytystä ja herkkyyttä.
 • Ruoka-aineet: Tietyt ruoka-aineet voivat laukaista ihottumia tai muita iho-ongelmia herkällä iholla.
 • Allergiat: Allergiset reaktiot tietyille aineille voivat aiheuttaa iho-ongelmia.
 • Stressi: Stressi voi heikentää ihon kuntoa ja tehdä siitä herkemmän erilaisille ärsykkeille.
 • Iän myötä tapahtuvat muutokset: Iho voi tulla herkemmäksi iän myötä, erityisesti vanhemmiten, koska sen kyky säilyttää kosteutta ja suojata itseään ympäristön haitallisilta tekijöiltä heikkenee.
 • Sairaudet: Tietyt iho- ja terveysongelmat voivat tehdä ihon herkemmäksi. Esimerkiksi ihosairaudet kuten ruusufinni tai atooppinen ihottuma voivat aiheuttaa herkkyyttä. Myös tietyt lääkkeet voivat herkistää ihoa.
 • Ympäristön tekijät: Ilmansaasteet ja UV-säteily voivat heikentää ihon terveyttä ja lisätä sen herkkyyttä.

Voiko seerumia käyttää herkälle iholle?

Kyllä, seerumia voi käyttää herkälle iholle. On kuitenkin tärkeää valita oikeanlainen seerumi, joka ei ärsytä herkkää ihoa. Hajusteeton ja ihoa tehokkaasti kosteuttava ja vahvistava seerumi on oiva valinta. Herkkäihoisille suosittelemmekin BM Gel 28 tehoseerumia. Se on hajusteeton ja väriaineeton ja oikea allergikon aarre.

Herkän ihon hoito – Puhdistus, kosteutus ja suojaus

Herkän ihon oireita voi lieventää laadukkailla ja hellävaraisilla ihonhoitotuotteilla. Usein oikean tuotteen löytäminen vaatii kokeilua, mutta etsiminen kannattaa aloittaa herkälle iholle suunnitelluista tuotteista.

Herkän ihon hoidossa tulisi ottaa huomioon riittävä kosteutus, ihon vahvistaminen ja sen hellävarainen puhdistaminen. Herkkä iho on usein ohut, eli herkän ihon tuotteet tulisi valita sen perusteella, että ne sisältävät ihoa vahvistavia ainesosia.

Herkän ihon hoidossa kannattaa suosia hajusteettomia ja mieluusti myös väriaineettomia tuotteita. Yleisesti herkälle iholle kannattaa valita tuote joka sisältää mahdollisimman vähän aineosia.

Herkän ihon hoitaminen: näin vältyt ärsytyksiltä

Herkkä iho reagoi usein myös hajusteisiin. Siksi herkän ihon hoidossa kannattaa suosia hajusteettomia ja mieluusti myös väriaineettomia tuotteita. Yleisesti herkälle iholle kannattaa valita tuote joka sisältää mahdollisimman vähän aineosia.

 

On kuitenkin hyvä muistaa, että ihoa tulisi hoitaa mahdollisimman hellävaraisilla tuotteilla, jotka eivät ärsytä ihoa entisestään. Ihon hankaamista tulisi pesun yhteydessä välttää. Yleinen virhe myös on ylihoitaminen ja liian voimakas pesu.

Tärkeimmät herkän ihon hoidon vaiheet ovat:

 

 • Puhdistus: Herkän ihon puhdistukseen kannattaa käyttää hajusteetonta ja väriaineetonta puhdistustuotetta. Hajusteet ja väriaineet voivat ärsyttää herkkää ihoa.
 • Kosteutus: Herkälle iholle on tärkeää käyttää kosteuttavaa voidetta, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kimmoisana.
 • Suojaus: Herkkää ihoa kannattaa suojata auringolta ja viimalta.

Herkän ihon hoitorutiini kannattaa aloittaa puhdistuksella. Puhdistusaineen tulee olla hellävarainen ja hajusteeton. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi voide- tai maitopohjainen puhdistusaine.

Kosteuttaminen on myös tärkeää herkälle iholle. Kosteusvoide auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kimmoisana. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi hajusteeton ja vahvistava kosteusvoide. Kosteusvoide levitetään puhdistetuille kasvoille aamuin illoin.

Herkän ihon hoitoon voi tarvittaessa lisätä myös muita tuotteita, kuten seerumeita. Seerumi auttaa mm. ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi hajusteeton ja ihoa uudistavaa sukralfaattia sisältävä BM Gel 28 tehoseerumi.

Näin hoidat herkkää ihoa – 6 vinkkiä

 • Vältä tuotteita, jotka sisältävät hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita tai muita ainesosia, jotka saattavat ärsyttää ihoa.
 • Käytä tuotteita, jotka ovat tarkoitettu herkälle iholle.
 • Aloita aina uusien tuotteiden käyttö varovasti. Levitä tuotetta pienelle ihoalueelle ja testaa sitä muutaman päivän ajan, ennen kuin käytät sitä koko kasvoillasi.
 • Käytä hellävaraista puhdistusmenetelmää, äläkä hankaa ihoa liikaa.
 • Kosteuta ihoa kosteusvoitella aamulla ja illalla.
 • Suojaa ihoa auringolta. Käytä aurinkosuojavoidetta.
Herkälle iholle

Asiakaskommentit: ”Loistavia tuotteita joista en luovu!”

Olen uskollinen BM-tuotteiden käyttäjä ja todella tyytyväinen! Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja. Löysin BM-tuotteet vuosia sitten äitini suosittelemana. Aloin käyttämään BM:n kuivan ihon päivävoidetta. Se on ollut tosi hyvä ja pitänyt ihoni sileänä. Nykyään käytän myös Optiretin-voidetta, varsinkin talvikaudella. Seerumia käytän voiteiden alla. Loistavia tuotteita, joista en luovu.

-Sanna 45v.

Minulla on herkkä ja helposti ärtyväkin iho. Suhtaudun uusiin ihonhoitotuotteisiin aina pienellä varauksella, koska couperosaihoni alkaa helposti punoittamaan. Olin yllättynyt kun sekä BM Gel tehoseerumi, että Bm nigt cream yövoide tuntuivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien miellyltävältä ja rauhoittavalta ihollani.

-Marja 59v.

Vältä näitä virheitä herkän ihon hoidossa

1 Ihon liiallinen puhdistus

Liika puhdistus on pahasta. Iholla on tarkoituksella rasvakerros, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Kun ihoa puhdistaa liian usein tai liian voimakkailla ihonhoitotuotteilla, katoaa iholta sen luontainen suojaava kerros. Tällöin iho voi kuivua ja herkistyä entisestään. Liiallinen pesu voi myös aiheuttaa iholle näppylöitä.

2 Väärät tuotteet

Herkkä iho vaatii usein sille suunnitellut herkän ihon tuotteet. Liian voimakkaat tuotteet eivät sovellu herkälle iholle. Etenkin puhdistusvoidetta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota onko se herkälle iholle sopiva. Lisäksi turhia ainesosia tulisi välttää niin voiteissa kuin seerumeissa. Hajusteet ja väriaineet saattavat myös lisätä ihon ärtymistä.

3 Ihon liiallinen kuorinta

Kuorinta on monelle tärkeä osa ihonhoitoa. Iho kuitenkin suorittaa kuorinnan itsestään ja se uusii myös omaa suojakerrostaan. Siksi mekaaninen kuorinta ei ole välttämätöntä. Etenkin jos omaa herkän ihotyypin voi kuorinnasta olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

4 Liiallinen hoito

Ihon liiallisella hoidolla voi tosiasiassa olla odotuksiin nähden päinvastainen efekti. Ihoa tulisi hoitaa säännöllisesti, mutta liiallinen hoito voi ikäännyttää ihoa ennenaikaisesti ja aiheuttaa iho-ongelmia. On myös tärkeä huomioida, että esimerkiksi eri seerumien sekoittelu tai monien tehokkaiden tuotteiden yhteiskäyttö ei paranna ihonhoidon tehokkuutta. Monet vaikuttavat ainesosat eivät toimi yhdessä. Iholle kannattaa myös muistaa välillä antaa lepoaikaa.

5 Suojaa herkkää ihoa

Herkkä iho reagoi helposti ulkoisiin tekijöihin, kuten vaihtuvaan ilmastoon ja sisäilman kuivuuteen. Siksi on tärkeää suojata herkkä ihoa hyvin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ihoa on tärkeää suojata mm. auringolta aurinkosuojalla, sekä myös vaatetuksen avulla. Lisäksi talvisin herkkä iho voi kärsiä pakkasesta, siksi on tärkeää suojata ihoa hyvän kosteusvoiteen avulla. On tärkeää muistaa levittää kosteusvoide riittävän ajoissa ennen ulos menoa, sillä vettä sisältävät kosteusvoiteet voivat muuten aiheuttaa paleltumia iholla.

Kokeile näitä BM-tuotteita herkälle iholle!

Sukralfaattia sisältävät BM-ihonhoitotuotteet palauttavat ihon luontaisen kosteustasapainon sekä vahvistavat ihon suojamekanismia. Sukralfaatti hoitaa ihoa sisältä ulospäin ja näin iho saa tarvitsemansa hoidon. Tutustu BM-tuotteiden lääketieteellisiin tutkimustuloksiin tästä.

BM sukralfaattituotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia ja ovat hajusteettomia, nämä tuotteet ovat kuin tehtyjä herkälle iholle.

 

 • Puhdistukseen kannattaa valita tehokas, mutta hellävarainen tuote, joka ei kuitenkaan kuivata. BM Cleanser with Sucrose on puhdistusvoide, joka on suunniteltu herkälle iholle.
 • Toisinaan herkkä iho saattaa kaivata tehohoitoa. Seerumit ovat juuri tätä varten. BM Gel 28 tehoseerumi sisältää eniten BM-sarjan vaikuttavaa ainesosaa sukralfaattia joka uudistaa ja vahvistaa ihoa tehokkaasti.
 • Herkkä iho tarvitsee riittävää kosteutusta. BM päivävoiteet kuivalle ja normaali/sekaiholle, sekä yövoide sisältävät ihoa ravitsevia ja uudistavia ainesosia.
BM ihonhoito

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen