Valitse sivu

Stressi ja ihonhoito

 

Stressi on nykyisin hyvin läsnä arjessamme. Elintapamme ja ympäristömme aiheuttavat monelle stressiä.

Pitkittyneellä stressillä on lukuisia kielteisiä vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Samalla stressi vaikuttaa myös ihon hyvinvointiin. Ihon uusiutuminen hidastuu ja ihon vastustuskyky heikkenee jolloin eri iho-ongelmat yleistyvät.

Stressin ei kuitenkaan tarvitse näkyä iholla. Pitkän kotimaisen innovaatiotyön avulla BM-sarjasta löytyy uusi BM Anti-Stress Päivävoide, joka tasapainottaa stressin näkyviä merkkejä ja palauttaa iholle kauniin hehkun ja kimmoisuuden.

Stressi näkyy iholla!

Stressi tuo iholle ikääntymisen merkkejä ja erilaisia iho-ongelmia.

⦁ Ihon luontainen uusiutuminen heikkenee ja silloin ennenaikainen vanheneminen alkaa; ryppyjä ja juonteita ilmestyy, ihon elastisuus vähenee, iho näyttää väsyneeltä ja menettää luontaisen hehkun.

⦁ Ihon luontainen vastustuskyky heikkenee jolloin eri iho-ongelmat yleistyvät; akne, herkkä iho, kuiva iho, kutina ja punoitus sekä erilaiset ihottumat saattavat ilmetä.

Stressi_iho

BM Anti-Stress Päivävoide

BM_Anti_Stress_Day_Cream

Stressaantunut iho kaipaa erityistä huolenpitoa. Siksi olemme kehittäneet BM Anti-Stress Day Cream Päivävoiteen. Suomessa kehitetty ja valmistettu voide sisältää runsaasti rauhoittavia ja uudistavia ainesosia, jotka tehokkaasti lievittävät stressin näkyviä merkkejä iholla.

Etenkin voiteen patentoitu Anti-Stress ainesosa, vähentään ihon stressihormoni kortisolin tasoa ja näin palauttaa ihon normaalin toiminnan.

Anti-Stress Päivävoide sisältää mm.:

  • Patentoitu Anti-Stress ainesosa: tasapainotttaa ihon kortisolitasoa ja lievittää stressin vaikutusta iholla
  • Niacinamide B3-vitamiini: tasoittaa ihon väriä ja suojaa ilmansaasteilta
  • Peptidiyhdiste: stimuloi kollageenituotantoa ja tasoittaa ryppyjä
  • Tryffeliuute: rauhoittaa ihoa ja hidastaa sen ennenaikaista vanhenemista
  • Puolukan siemenöljy: suojaava antioksidantti
  • Squalane: kosteuttaa ja tuo iholle samettisen pehmeyden
  • UV-suoja: SPF 20

Stressitön iho hehkuu elinvoimaa

Mikä meitä stressaa?

Stressille löytyy monta syytä ja monet niistä ovat yksilöllisiä. On kuitenkin monia yleisiä tekijöitä jotka ovat viime aikoina korostuneet. Nykyinen kiireinen elämäntapa ja etenkin niin sanotut”ruuhkavuodet” aiheuttavat monelle paljon stressiä. Moni kokee myös, että yhteiskunnan luomat paineet ja odotukset luovat stressiä ja riittämättömyyden tunnetta. Muun muassa  ulkonäköpaineet ovat lisääntyneet etenkin sosiaalisen median takia.

Viime aikoina olemme myös joutuneet koetukselle korona-ahdistuksen takia. Juuri kun korona vaikutti aavistuksen katoavan uutisoinnista on Ukrainan sota ja yleinen turvattomuuden tunne saanut paljon huomiota.

Tämän lisäksi yhteiskuntamme on jo pitkään kamppaillut ilmastonmuutoksen kanssa ja etenkin monet nuoret kertovat kärsivänsä ilmastoahdistuksesta.

Miksi stressaamme?

Stressillä on tärkeä tarkoitus kehossamme. Stressin on tarkoitus saada meidät selviämään henkeä uhkaavista tilanteista. Tämä reaktio kehossamme juontaa juurensa kaukaa historiasta, mutta se ei ole poistunut meistä, vaikka elintyylimme on muuttunut paljon. Jos oikaiset pimeänä talvi-iltana metsikön läpi ja kuulet pelottavan äänen, kehosi menee hälytystilaan. Syke nousee ja veri alkaa kulkemaan nopeammin lihaksistoosi. Vaistosi vahvistuvat ja voimavarasi keskittyvät nopeaan toimintaan. Valmistaudut taistelemaan tai pakenemaan. Huomaat kuitenkin, että äänen aiheuttaja oli jänis ja lopulta rentoudut. Tämä on stressireatkio yksinkertaistettuna. Stressin tarkoituksena on saada meidät selviämään uhkaavista tilanteista ja lopulta stressireaktion on tarkoitus purkaantua kun vaara on ohi.

Sama stressireaktio tapahtuu kuitenkin kehossasi myös silloin kun tiedät että sinun tulisi huomenna pitää esitelmä vaikealle esimiehellesi, illalla naapuriperhe tulee luoksenne syömään ja ylihuomenna sinun tulee viedä lapset kolmeen eri harrastukseen. Nämä eivät ole henkeä uhkaavia tilanteita, mutta fyysinen reaktio kehossa on sama kuin silloin kun valmistaudut pakenemaan henkesi edestä.

Tällaisten tilanteiden tapahtuessa useasti, jää stressireaktio päälle kehossasi. Tässä vaiheessa alkaa ihosi myös kärsimään, sillä keho fokusoi voimavarojaan elintärkeisiin toimintoihin ja iho jää vähemmälle huomiolle.

Testiryhmä testasi BM Anti-Stress voidetta:

Voide levittäytyy hyvin ja jättää ihanan pehmeän tunteen iholle. Ihoni on kuin uudelleen herännyt!

Sanna 45v.

Koostumus on ihana, ihosta tulee silkinpehmeä

Karoliina 35v.

Ihoni hehkuu!

Marjatta 78v.

       

Nykypäivän stressi

Nykyisin stressin luonne on muttunut, se on intensiivisempää ja toistuvaa. Stressaantuessaan keho fokusoi kuitenkin voimavaransa elintärkeisiin toimintoihin ja iho ei ole olennainen. Näin ihon normaali uusiutuminen ei toimi ja iho alkaa ikääntymään ennenaikaisesti.

Kun stressaat

  • Stressaantuessa keho menee ns. selviytymistilaan
  • Keho tuottaa stressihormoni kortisolia, jolloin keho priorisoi elintärkeitä toimintoja eikä ihon hyvinvointi ja sen uusiutuminen ole yksi niistä.
  • Lyhytaikainen stressitila on ollut elintärkeä selviytymiskeino ihmiselle. Nykyisin stressi on pitkittynyttä ja sillä on dramaattisia vaikutuksia kehon terveyteen, sekä myös myös ihon hyvinvointiin.
BM_Anti_Stress_Day_Cream

Älä anna stressin näkyä iholla

BM Anti-Stress Päivävoiteen arvokkaat tehoaineet lievittävät stressin näkyviä merkkjeä iholla ja palauttaa ihon kauniin hehkun ja kimmoisuuden.

Uutuus tuote nyt myynnissä!

Jälleenmyyjät: Sokos ja Emotion, sekä bm-ihonhoito.fi verkkokauppa