BM-tuotteilla hyviä tuloksia arpien hoidossa

BM-ihonhoitotuotteet sisältävät sukralfaattia, joka auttaa arpien hoidossa edistämällä ihon uusiutumista, sekä vahvistamalla ihoa. Näin arvet vaalenevat eivätkä ne näy enää yhtä selvästi. BM-tuotteet sopivat monen eri arpityypin hoitoon, kuten leikkausarpeen, aknearpeen tai haavan aiheuttamaan arpeen.

BM Gel 28 tehoseerumi sisältää eniten vaikuttavaa ainesosaa sukralfaattia, jonka takia se on tuotteistamme tehokkain arpien ja vaurioituneen ihon hoitoon. Levitä ohut kerros tehoseerumia hoidettavalle alueelle. Lisää haluamasi kosteusvoide arven päälle.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen on jo yli 10 vuotta itse käyttänyt BM tuotteita sekä suositellut niitä potilailleen.

blank
Sukralfaatti on ihoa tehokkaasti uudistava tehoainesosa. Se on sokerimolekyyli joka kiihdyttää ihon uusiutumista ja näin auttaa ryppyjen ja arpien hoidossa.

BM Päivävoide kuivalle iholle: hellävarainen ja tehokas

BM Päivävoide kuivalle iholle sisältää vaikuttavaa ainesosaa sukralfaattia, joka uudistaa ihoa tehokkaasti. Voide kosteuttaa kuivaa ja jopa erittäin kuivaa ihoa tehokkaasti. Se edistää ihon omaa kasvua. Solut uusiutuvat ja tukikudos elpyy. Voide tehoaa myös monenlaisiin iho-ongelmiin eikä sisällä ihoa ärsyttäviä väriaineita ja hajusteita.
blank

Rumasta leikkausarvesta jäi vain vain hentoinen vaalea viiva
Ensikokemukset BM-tuotteista sain v.2005 kun minulta leikattiin kilpirauhanen. Leikkausarvesta jäi ruma, röpelöinen arpi kaulalle. Olin lukenut BM-tuotteista, ja päätin kokeilla BM:n tuotesarjasta Day Creamia arven hoitoon. Tuote osoittautui todella hyväksi ja arvesta on tänä päivänä vain hentoinen vaalea viiva jäljellä. Siitä asti olen ollut BM-tuotteiden käyttäjä. Tutustuin myös tuotesarjan Gel 28:aan, jota käytän mm. silmänympärysvoiteena. Kyseinen.tuote on ollut myös erinomainen palovammojen hoitoon. Omien kokemuksieni johdosta olen suositellut tuotteita niin perheelleni kuin ystävillenikin. Myös työssäni, jossa kohtaan päivittäin sädehoidon akuuttivaikutuksia potilailla kuten ihon punoitusta, olen suositellut kokeilemaan BM-tuotteita.

-Mirja 56v.

Hyvin imeytyvä, silti tehokkaasti kosteuttava päivävoide. Imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa kiiltäväksi. Voide on sopinut hyvin vaikka ihoni reagoi herkästi jopa apteekkikosmetiikalle…

-Tytti

Arvet

Arpien hoito

 

Arvet ovat osa elämää. Niitä voi syntyä esimerkiksi leikkauksen, haavan tai raskauden seurauksena. Kaikki arvet eivät ole esimerkiksi haavojen seurauksia, vaan ihon venyminen voi myös jättää pysyviä jälkiä. Arvet ovat itseasiassa vaurioita ihon syvemmissä kerroksissa, jotka eivät itsestään enää palaudu ennalleen. Arvet katoavat harvoin itsestään, mutta niitä voi hoitaa laadukkailla ihonhoitotuotteilla lähes näkymättömäksi. Arpien hoito kannattaa aloittaa mahdollisimman nopeasti parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

 

 

 

Arpien hoito

Arpien hoito tulisi aloittaa mahdollisimman nopeasti parhaimman ja näkyvän tuloksen saavuttamiseksi. Iho korjaa vaurion jälkeen itse itseään ja näin syntyy arpikudosta, joka saattaa jäädä melko näkyväksi ja häiritseväksi. Arpia on monenlaisia, tietyt vaalenevat itsestään ja ovat lähes huomaamattomia, toiset jäävät taas ikävästi näkyville ja aiheuttavat kiristävän tunteen. Mikäli haluat välttää viimeksi mainitun, kannattaa se varmistaa käyttämällä ihoa uudistavia ja vahvistavia ihonhoitotuotteita.

Ennen hoidon aloitusta, muista seurata aina lääkärin antamia ohjeita. Nyrkkisääntönä voi kuitenkin todeta, että haavan umpeuduttua tai tikkienpoiston jälkeen tulee hoito useimmissa tapauksissa aloittaa.

Hoida arvet näin

  • Käytä ihoa uudistavaa ja vahvistavaa kosteusvoidetta
  • Rasvaa arpi pari kertaa päivässä. Pese ja kuivaa ihoalue ennen rasvausta.
  • Arvet ovat aina muuta ihoa kuivempia, minkä takia ne aiheuttavat kiristävän tunteen.
  • Rasvaus kosteuttaa ihoaluetta, mikä estää kutinan ja kiristävän tunteen.
  • Suojaa arpea auringolta ja hankaukselta.

Vanhan arven hoito

Vanhoja arpia on huomattavasti vaikeampi hoitaa, kuin tuoreita arpia. Arvet ja niiden häivyttäminen on hyvin yksilöllistä, eikä vanhojen arpien hoidon tuloksesta ole takeita. Samoja hoitokeinoja kuin uuteen arpeen, voi kuitenkin kokeilla vanhaan arpeen.

Pigmenttimuutokset

Pigmenttimuutoksia syntyy, kun keho tuottaa liikaa melaniinia. Melaniini on kehon luonnollisesti tuottama aine, jonka tuotanto lisääntyy mm. ikääntyessä, hormonaalisista muutoksista ja auringon valosta. Kun melaniini nousee ihon pintakerroksien alta ihon pinnalle, syntyy tummempia ihoalueita, joita kutsutaan pigmenttimuutoksiksi.

Pigmenttimuutoksien hoito

Pigmenttimuutoksia voi ennaltaehkäistä laadukkaan ja säännöllisen ihonhoidon avulla. Jo olemassa olevia pigmenttimuutoksia voidaan hoitaa mm. ihonhoitotuotteilla, jotka vaalentavat pigmenttimuutosten sävyä. Lisäksi yksi tärkeimmistä ennaltaehkäisevistä tuotteista on aurinkosuoja ja pigmenttimuutoksille alttiin ihoalueen peittäminen.

A-vitamiinia eli retinolia sisältävillä ihonhoitotuotteilla on myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin. A-vitamiini vaalentaa ihon sävyä tehden pigmenttimuutoksista vaaleampia ja näin näkymättömämpiä.

Mikäli pigmenttimuutoksessa ilmaantuu jotain poikkeavuutta, tulisi ne aina tarkistuttavaa lääkärillä.

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen