Valitse sivu

Testiryhmä, BM-ihonhoitotuotteet testissä

Kesällä 2018 kokosimme 50 suomalaista kuluttajaa kokeilemaan ja arvioimaan BM-tuotteita. Testiryhmän jäsenien tuli muutaman viikon ajan, kokeilla Suomalaisille tuttuja BM-tuotteita. Testattavat tuotteet olivat BM Night Cream Yövoide ja BM Gel 28 tehoseerumi. Lisäksi testiryhmäläisten tuli myös arvioida BM-sarjan uutuustuote, helmikuussa 2019 markkinoille ilmestynyt, BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoide. 

Testiryhmään osallistuneiden henkilöiden keski-ikä oli noin 50 vuotta. Nuorin osallistuja oli 19 vuotias ja vanhin liki 80 vuotias. Moni testaaja kertoi kärsivänsä eri iho-ongelmista ja oli sen takia kiinnostunut kokeilemaan sarjaa. Suurimalle osalle testaajista BM-sarja oli täysin uusi tuttavuus.

BM Gel 28 tehoseerumi

 

 • Tehoseerumi oli testiryhmän suosikkituote.
 • Testiryhmä ilmoitti olevansa 100% tyytyväinen tuotteeseen ja kertoi sen täyttäneen kaikkien testiryhmään osallistuneiden odotukset.
 • Tehoseerumi sai kehuja mm. siitä että se oli erittäin monikäyttöinen. Tehoseerumia pystyi käyttämään koko kasvoille, silmänympäryksille ja dekolteelle.

 • Vaikutuksen pystyi huomaamaan erittäin nopeasti. Tehoseerumi ihastutti myös käyttäjiä sillä, ettei se jättänyt tahmaista pintaa

-Miellyttävä koostumus, imeytyy ihanan nopeasti ihoon jättäen rauhoittavan tunteen. IHANA!

Plussaa myös,kun voi levittää silmänympärysiholle (ei tarvitse montaa eri purkkia ihonhoidossa).

Vaikutuksen teki ainesosa luettelo, joka lyhyt. Mielestäni vähemmän on enemmän eli tykkään! Plussaa myös säilöntäaineettomuus sekä hajusteettomuus. Ehdottomasti yksi kosmetiikan lempituotteistani!

EMMI 31v.

blank

BM Cleanser with Sucrose

 

 • BM Cleanser with Sucrose on BM-sarjan uutuustuote. Testiryhmä pääsi testaamaan tätä tuotetta aivan ensimmäisten joukossa.
 • 92% testiryhmästä ilmoitti pitävänsä tuotteesta ja 82% kertoi tuotteen tuotteen täyttäneen heidän odotuksensa. BM:n uusi puhdistusvoide on poikkeuksellinen, usean eri käyttötapansa ansiosta. Testiryhmä valitsi mieluisimmaksi käyttötavaksi puhdistusvoiteen pois pesemisen vedellä.
 • Toiseksi suosituin käyttötapa oli syväpuhdistava ja kosteuttava naamio. 88% testaajista suosittelisi tuotetta ystävilleen.Testaajat kehuivat tuotetta hellävaraisuudestaan ja siitä että tuote jätti ihon pehmeäksi puhdistuksen jälkeen.
 • BM Cleanser with Sucrose sai yleisarvosanaksi 4,20 aisteikolla 1-5. (1=heikko, 5=erinomainen).
 • -Ihanan tuntuinen puhdistuaine kosketusherkälle iholle. Itselläni on herkkä verenkierto, punastun ulkoisista ärsykkeistä sekä liian hajustetuista tuotteista. Voidemainen tuote on hellävarainen, ei kuivata ihoa, eikä jää kiristävä tunne puhdistuksen jälkeen.

MAARIT 60v.

blank

BM Night Cream Yövoide

 

 • 96% testaajista koki BM Night Cream Yövoiteen itselleen sopivaksi. Yövoide oli testaajien mieleinen, sillä se oli tarpeeksi kevyt, mutta silti ravitseva.
 • Voide oli helppo levittää ja se imeytyi ihoon nopeasti. Yövoiteen kerrottiin tehneen ihon kirkkaammaksi ja kimmoisammaksi. Kaikki testaajat suosittelisivat tuotetta ystävilleen kokeiltavaksi!
 • Testiryhmä ilmoitti olevansa 100% tyytyväinen BM Night Cream ja BM Gel 28 tehoseerumiin. Moni testaaja kertoi, että heidän ihonsa oli paremmassa kunnossa, kuin ennen testiä. Osa löysi jopa uudet suosikkituotteensa. 

-Yövoide oli ihanan paksun ja ravitsevan tuntuista kun levitti iholle, mutta ei jäänyt ns rasvaiseksi kerrokseksi iholle vaan imeytyi äkkiä ja jätti ihon ihanan pehmeäksi. Täytyy kyllä tunnustaa että oli pakko koko testin ajan vähän välilä tunnustella ihoa kuinka ihanan pehmeäksi se oli tullut.

MINNA 50v.

blank

Yhteenveto

BM-sarjan tuotteet saivat erinomaiset tulosket testiryhmältä. BM-tuotteet oli osalle testaajista tuttuja, mutta suurimalle osalle sarja oli uusi tuttavuus. Tuotteet saivat kehuja tehokkuudesta ja laadukkuudestaan. Myös tuotteiden pelkisteystä, mutta arvokkaan oloisesta ulkomuodosta pidettiin. Moni testaajista kertoi löytäneensä sarjasta itselleen sopivat tuotteet omiin ihonhoitorutiineihinsa.   

Olin aluksi erittäin kriittinen, koska olen kokeillut hyvin montaa eri tuotetta iholleni ja mikään ei ole sopinut täydellisesti. Aina joku ihon ominaisuus on ärtynyt. Ei ole ollut sellaista jokaiseen ongelmaani samaan aikaan sopivaa hoitotuotetta. Isoin ongelmani ihossa tuotteen testin aloituksen aikaan olivat punoitus ja ihon epätasainen väritys, arvet aknen jäljiltä ja epäpuhtaudet varsinkin otsassa ja leuassa. Myös kuivuus asetti haasteita hoitaa epäpuhtauksia. Ihoni on alkanut myös allergisoimaan joitakin aineita. Joten odotukseni olivat hyvin korkealla. Siltikin nämä tuotteet jopa ylittivät odotukseni. Minun ihoni ei ole ollut näin hyvä lapsuuden jälkeen! Arvet ovat alkaneet himmentyä ja epäpuhtaudet kadota. Iho ei ole niin tukkoinen. Parasta kuitenkin omalla kohdallani on, että ihoni väri on huikean tasainen! Ennen en pystynyt kulkemaan kodin ulkopuolella ilman meikkiä pelkästään ihon epätasaisen värin vuoksi (saati jos oli epäpuhtauksia). Nyt ihoni on valehtelematta niin hyvä, että olen uskaltanut kauppaan ilman meikkiä ensimmäisen kerran sitten nuoruusvuosien. Olen hoitanut ihoani kauan, monilla eri tuotteilla ja tavoite mielessäni on aina ollut melko epärealistinen. Nyt kuitenkin tavoite näkyy katsoessa peiliin…

JANINA 19v.