Tutkittu ihonhoitosarja

BM CosmeCeuticals on ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä lääketieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja. BM tuotteiden teho perustuu lääkemolekyyli sukralfaatin (sukroosi-okta-sulfaatti) uuteen käyttötapaan.

BM CosmeCeuticals -hoitosarjan sisältämää sukralfaattia on käytetty 1970-luvulta lähtien menestyksellisesti vatsahaavan hoidossa. Myöhemmin lääkealan tiedemiehet kiinnostuivat tutkimaan sen vaikutuksia myös iholla, ulkoisesti käytettynä.

Tutkimuksissa sukralfaatti kiihdytti ihon pintakerroksen uusiutumista ns. kasvutekijää stimuloimalla, johon perustuu sen ryppyjä ehkäisevä ja madaltava vaikutus. Sukralfaatin on osoitettu stimuloivan myös ihon pintaverisuonten kasvua, jolloin ravintoaineet kulkeutuvat ihoon tehokkaammin. Koska sukralfaatti stimuloi ihosoluja, se vaikuttaa sisältä ulospäin, eikä ulkoa sisäänpäin kuten ihonhoitotuotteet yleensä. Sukralfaattia ja sen vaikutuksia on tutkittu ja dokumentoitu laajalti.

|

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen

”Itse olen käyttänyt BM-tuotteita jo yli 10 vuotta ja olen usein suositellut niitä myös potilailleni. Ilokseni olen voinut havaita kuinka BM vahvistaa ja uusii ihoa, ja näin ehkäisee ryppyjen syntyä!”

BM on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa

BM:n ja sukralfaatin ihoa suojaava, uudistava ja korjaava vaikutus on lääketieteellisesti todistettu, joten monet lääkärit suosittelevat sitä myös arpien hoitoon. BM suojaa ja jopa uudistaa ihoa, näin ihosta tulee kimmoisa ja kaunis.

 

BM ehkäisee ryppyjä ja tuo uutta energiaa iholle

BM-sarjan tuotteilla saadaan näkyviä tuloksia ryppyjen ja jopa arpien hoidossa. Tuotteet vahvistavat ohutta ja herkkää ihoa, ja ne sopivat hyvin myös ärtyneen ihon hoitoon. Sarjasta löytyvät hoitotuotteet myös rasvaiselle, suurihuokoiselle sekä epäpuhtaalle iholle. Lisäksi BM:llä on todettu olevan myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atooppiseen ihoon.

BM sarjasta löytyvät tehokkaat anti-age tuotteet, kuten sukralfaattia sisältävät päivävoiteet, yövoide ja tehoseerumi BM Gel 28. BM OptiRetin A-vitamiinivoide on erinomainen tuote ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisyyn.  

BM CosmeCeuticals-tuotteet ovat mukana Helsingin Allergia-ja Astmayhdistyksen ainesosatiedostoissa.

BM-ihonhoitotuotteet auttavat iho-ongelmiin

Iho-ongelmat ovat yleisiä ja ne voivat olla monelle ikävä vaiva. Syy aikuisiän eri iho-ongelmiin vaihtelee, mutta esimerkiksi ruokavalio ja stressi voivat olla osa syynä. Iho-ongelman hoito on onneksi mahdollista itselleen sopivilla ihonhoitotuotteilla.

BM-tuotteilla on myönteisiä vaikutuksia moniin ihon haasteisiin kuten ihon kuivuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, couperosaan, pigmenttiongelmiin, arpiin ja rasvoittuvaan ihoon.