Valitse sivu

Herkälle ja atooppiselle iholle suosittelemme

BM sukralfaattituotteet on kehitetty etenkin herkkälle iholle. Tuotteet palauttavat ihon luontaisen kosteustasapainon sekä vahvistavat ihon suojamekanismia. Sukralfaatti hoitaa ihoa sisältä ulospäin ja näin iho saa tarvitsemansa hoidon. Tuotteet vahvistavat ja jopa paksuntavat ihon pintakerrosta, joka antaa iholle sen tarvitseman suojan. Ne myös rahoittavat ärtynyttä ihoa.

Atooppisen ihon toimintamekanismi ei toimi niin kuin sen pitäisi jonka takia ihon vahvistaminen sekä tasapainottaminen on tärkeää.

BM sukralfaattituotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia ja ovat hajusteettomia, joten nämä tuotteet ovat kuin tehtyjä herkälle ja atooppiselle iholle.

BM-tuotteiden tehoa on tutkittu monipuolisesti. Lue lisää tutkimustuloksista.

Herkälle iholle suosittelemme 

Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja.

Olen uskollinen BM-tuotteiden käyttäjä ja todella tyytyväinen! Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja. Löysin BM-tuotteet vuosia sitten äitini suosittelemana. Aloin käyttämään BM:n kuivan ihon päivävoidetta. Se on ollut tosi hyvä ja pitänyt ihoni sileänä. Nykyään käytän myös Optiretin-voidetta, varsinkin talvikaudella. Seerumia käytän voiteiden alla. Loistavia tuotteita, joista en luovu.

Sanna 44v.

Herkkä ja atooppinen iho

Herkkä ja atooppinen iho ovat yleisiä iho-ongelmia. Herkkää ihoa tulisi hoitaa mahdollisimman hellävaraisilla tuotteilla. Atooppisen ihon hoito on hiukan haastavampaa. Yleisesti ottaen atooppista ihoa hoidetaan miedoilla, hajusteettomilla ja riittävän kosteuttavilla voiteilla. Koska atopiaan liitty usein myös ihon kutinaa ja ihottumaa, atooppisen ihon hoidossa voi olla hyvä kysyä neuvoa terveydenhoidon ammattilaiselta.

 

 

Herkän ihon hoito

Ihon herkistyminen on erittäin yleistä, tutkimusten mukaan jopa puolet suomalaisista kokevat ihonsa herkäksi. Iho voi herkistyä monille ulkoisille tekijöille, kuten hajusteille, mutta myös erilaiset olosuhteet, kuten voimakas lämpö tai tuuli, voivat ärsyttää ihoa. Herkän ihon tunnistaa usein punoituksesta, kutinasta ja kirvelystä.

Herkän ihon hoidossa tulisi ottaa huomioon ihon vahvistaminen ja sen hellävarainen peseminen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että ihoa tulisi hoitaa mahdollisimman hellävaraisilla tuotteilla, jotka eivät ärsytä ihoa entisestään. Ihon hankaamista tulisi pesun yhteydessä välttää.

Atooppisen ihon hoito

Atooppisen ihon oireita esiintyy väestömme keskuudessa noin 25-30% ihmisistä. Atooppisen ihon tunnistaa punoituksesta, kutinasta ja erittäin kuivasta ihosta. Ihon kuivuus saattaa johtaa ihon hilseilyyn ja jopa ihon rikkoutumiseen. Suomen ilmasto on erittäin haastava atooppiselle iholle koska kylmä ilma, viima sekä kuiva sisäilma usein pahentavat oireita. Myös auringon puute saattaa vaikuttaa iholla esiintyviin oireisiin.

Atooppista ihoa voi hoitaa itselleen sopivilla ihonhoitotuotteilla. Tällöin on tärkeää puhdistaa ihoa miedoilla, hellävaraisilla ja hajusteettomilla tuotteilla ja ihoa tulee rasvata säännöllisesti.

Lue lisää blogistamme

Katso muut iho-ongelmat

Katso muut jälleenmyyjät