Maskne

Kasvomaski saattaa aiheuttaa ihon punoitusta, hilseilyä ja epäpuhtauksia. Herkkä iho on usein vaativa ja reagoi helposti erilaisiin muutoksiin. Nyt paljon käytetyt hengityssuojat saattavat lisätä ihon reagointia.

Iho voi alkaa punoittaa, kuivua tai muuttua karheaksi. Tämän lisäksi iho maskin alla kostuu, mikä voi edesauttaa epäpuhtauksien ilmestymistä.

 

Vinkit masknen hoitoon!

  • ihon puhdistaminen on kaiken A ja O. Puhdista kasvosi aamuin illoin hellävaraisella puhdistusvoiteella, kuten BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteella. Liian voimakas puhdistus saattaa entisestään kuivattaa ihoa. Hellävarainen puhdistusvoide valmistaa ihoasi myös hoitovoiteiden vaikutuksille.
  • ihon kosteuttaminen hoitavilla ja rauhoittavilla  tuotteilla on myös erittäin tärkeää. Kosteusvoiteiden käyttö ennaltaehkäisee ihon reagointia sekä hoitaa erilaisia iho-oireita.
  • jos iho on ärtynyt hengityssuojan käytöstä kannattaa iho kosteuttaa itselleen sopivalla tuotteella puhtaalle iholle, ennen maskin käyttöä ja sen jälkeen.
  • yövoide on myös erittäin tärkeä lisä päivittäiseen ihonhoitoon. Yö on hetki, jolloin iho saa levätä. Valitse tällöin ravitseva ja hellävarainen voide, joka rauhoittaa sekä vahvistaa ihon suojakerrosta.
  • ihon vahva suojakerros ennaltaehkäisee mahdollista ärtymistä. 
  • BM-ihonhoitotuotteiden sisältämä lääkemolekyyli sukralfaatti hoitaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.

Maskne iholle suosittelemme

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

BM Night Cream

BM Night Cream – 50ml

(6 tuotearviota)

52,00

blank

BM Day Cream Dry Skin – 50ml

(1 tuotearvio)

52,00

BM Cleanser with Sucrose

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

Katso muut iho-ongelmat

Katso muut jälleenmyyjät