Ryppyihin ja juonteisiin suosittelemme

Ikääntyvää ihoa tulisi hoitaa ihon uusiutumista stimuloivilla ihonhoitotuotteilla, eli Anti-Age tuotteilla. BM Anti-Age tuotteet sisältävät ihon uusiutumista edistävää sukralfaattia. Sen tehokas vaikutus on osoitettu lääketieteellisin tutkimuksin. Sukralfaatti ehkäisee ryppyjä ja tuo uutta energiaa, kimmoisuutta iholle, samalla se vahvistaa ohutta ihoa. Gel 28 tehoseerumi sisältää tuotteistamme eniten sukralfattia. A-vitamiini on laajasti tunnettu Anti-Age vitamiini, sitä löydät OptiRetin A-vitamiinivoiteestamme.

BM-sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja ne ovat kehitetty etenkin herkälle iholle.

BM-ihonhoitotuotteet ehkäisevät ryppyjä ja tuovat uutta energiaa ja kimmoisuutta iholle!

A-vitamiini on tutkitusti tehokas Anti-Age vitamiini

Retinolivoide BM Optiretin sisältää kahta a-vitamiinin esiastetta, jotka vahvistavat kollageeniverkkoa ja näin pitää ihon nuorekkaana sekä ennaltaehkäisee ryppyjä ja tasoittaa näkyvästi jo olemassa olevia juonteita.

BM Optiretin on oiva valinta auringon ennenaikaisesti vanhentamalle iholle. Soveltuu kaikille ihotyypeille, ja käyttö kerran päivässä. Soveltuu myös herkkäihoisille mutta tuotteen käyttö kannattaa aloitta levittämällä voidetta joka toinen päivä kunnes iho on tottunut A-vitamiineihin.

BM OptiRetin on näkyvästi nuorentava Anti-Age A-vitamiinivoide. Tämä arvokkaita antioksidantteja sisältävä voide suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja sopii erityisesti auringon ennenaikaisesti vanhentamalle ja veltostuttamalle iholle.
blank

Asiakaskommentit: ”Voide on selkeästi erittäin tehokas, mutta ei ärsytä herkkää ihoa”

Olen käyttänyt BM sarjan tuotteita, paitsi serumia, myös Optiretiniä ja BM yö- ja päivävoiteita jo 20 vuoden ajan pääasiallisina kasvovoiteina alun alkaen Tarja Juvosen suosituksesta.

Olen siis erittäin tyytyväinen pitkäaikaiskäyttäjä, enkä ole suostunut vaihtamaan kosmetologien ehdottamiin vaihtoehtoihin. Ikäni on 73v, ja usein olen kuullut itseäni luultavan n. 50+, mikä tietenkin imartelee.

-Johanna 73v.

Käytän OptiRetiniä yövoiteena herkälle ongelma iholleni. Iho näyttää aamulla uudestisyntyneeltä! Voide on selkeästi erittäin tehokas, mutta ei ärsytä herkkää ihoa. Loistava tuote!

-Heini

Olen jo vuosia etsinyt ongelma iholleni tarpeeksi kosteuttavaa ja hoitavaa voidetta kunnes löysin OptiRetinin.Kiitos siitä! Aivan upea tuote!!

-Anne Mäki

Rypyt ja juonteet

blankIkääntyessä iho menettää kimmoisuutta ja siihen ilmestyy pikku hiljaa ryppyjä ja juonteita. Ihon kollageenirakenne menettääkin jo kimmoisuuttaan 25-vuoden iässä, vaikka sitä ei välttämättä heti paljaalla silmällä huomaakaan. Viimeistään 40-50 vuoden iässä iholle ilmaantuu ikääntymisen merkkejä. Etenkin runsas auringonotto voi vanhentaa ihoa ennenaikaisesti, jolloin ryppyjä ja juonteita ilmestyy huomattavasti aikaisemmin.

Tästä syystä ihon hoito kannattaa aloittaa ajoissa, näin ihon veltostuminen hidastuu ja nuorekas kimmoisuus säilyy. Paras tapa hoitaa ryppyjä ja juoteinta on ennaltaehkäisevä hoito.

Ihon hoidon aloittaminen ei kuitenkaan koskaan ole liian myöhäistä, ihon nuorekkuutta voi palauttaa hoitamalla ihoa säännöllisesti, jolloin iho näyttää terveemmältä ja hyvinvoivalta. Ihon kollageenirakennetta voi tukea sitä tehostavilla ihonhoitotuotteilla, jolloin iholle palautuu nuorekasta kimmoisuutta.

Ryppyjen ja juonteiden hoito

Ikääntyessä ihon tarpeet muuttuvat, saatat huomata ettei vanha suosikkituote, enää tarjoa riittävää kosteutusta ja iho kaipaa tehokkaammin uudistavia tuotteita. Tämä johtuu siitä, että ihon oma uusiutuminen hidastuu ja ikääntyessä ihon pintakerros päästää enemmän kosteutta läpi, minkä seurauksena iho kuivuu.

Ikääntyvän ihon hoidossa tärkein on muistaa säännöllinen hoito ihoa uudistavilla Anti-Age tuotteilla. Tähän kuuluu ihon päivittäinen puhdistus ja rasvaus päivävoiteella ja yövoiteella. Lisäksi päivä- ja yövoiteiden tehoa kannattaa tukea seerumilla. Älä unohda kaulan ja dekolteen aluetta!

Ikääntynyt iho kaipaa apua uusiutumiseen. Ihon uusiutuminen on voimakkaimillaan yöllä, siksi uudistavan yövoiteen käyttö on tärkeää, jotta ihon luonnollinen uusiutuminen olisi tehokkaimmillaan.

Ikääntyessä on tyypillistä, että iho muuttuu herkemmäksi. Tällöin kannattaa vähentää ihon kuorimista ja suosia herkälle iholle kehitettyjä hellävaraisia tuotteita. Ikääntyessä iho usein myös muuttuu ohueksi. Ohut iho kaipaa ihoa vahvistavia tuotteita.

Sukralfaatti stimuloi ihon uusiutumista

Sukralfaatti on pieni lääkemolekyyli, joka tehostaa ihosolujen uudistumista merkittävästi. Sukralfaattia on käytetty ihonhoidossa menestyksekkäästi jo 90-luvulta lähtien. Ihoa uusivan vaikutuksen lisäksi sukralfaatti vahvistaa ohutta ihoa.

A-vitamiini on erinomainen Anti-Age tehoaine

A-vitamiinin eli retinolin Anti-Age vaikutukset ovat laajasti tunnettuja. Uudistavan vaikutuksen lisäksi A-vitamiini parantaa ihon tekstuuria. Tämän lisäksi A-vitamiinilla on myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin.

Katso BM OptiRetin A-vitamiinivoide

Ikääntyvän ihon tehohoito

Jos ihosi kaipaa tehohoitoa, kannattaa ihonhoitorutiini aloittaa hellävaraisella BM puhdistusvoiteella. Kun olet puhdistanut ihon, levitä iholle BM Gel 28 tehoseerumia. Kun seerumi on imeytynyt ihoon, levitä ihotyypillesi sopiva BM päivävoide tai yövoide iholle. Näin ihosi saa tarvitsemansa tehohoitoa ja  pysyy nuorekkaana ja kimmoisana.

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen