Valitse sivu

BM Anti-Stress Serum – 30ml

(3 tuotearviota)

62,00

Ilmainen toimitus, 2-5 arkipäivää

Uutuus!

Ainutlaatuinen Anti-Stress Seerumi vastustaa stressin näkyviä merkkejä iholla. Palauta iholle kaunis hehku ja kimmoisuus tämän seerumin avulla.

Sisältää arvokkaita ainesosia jotka mm:

 • tasapainottaa ihon kortisolitasoa ja stressin näkyviä merkkejä iholla
 • estää ihon ennenaikaisen vanhenemisen
 • suojaa ja rauhoittaa tehokkaasti ihoa
 • vahvistaa ihon suojakerrosta ja vastustuskykyä

Kaikille ihotyypeille, hajusteeton ja väriaineeton.

 

Ei hajusteita

Ei mikromuoveja

Vegaaninen

Valmistettu Suomessa

Kokeilin BM Anti-Stress seerumia ja yllätyin tuloksesta! Väsähtänyt ihoni kiinteytyi ja kaunistui. Tästä seerumista en enää luovu, oli stressiä tai ei.

-JATTA

Todellinen boosteri iholle!

Seerumin runsaat tehoaineet tuovat hehkua ja elinvoimaa iholle! Seerumi on todellinen tehokosteuttaja.

Sisältää mm seuraavia raaka-aineita:

 • Niasiiniamidi
 • Tryffeliuute
 • Patentoitu Anti-Stress ainesosa
 • Hyaluroonihappo ja ksylitoli

Ihon ollessa stressaantunut sen kosteudensitomiskyky heikkenee, silloin iho kaipaa erityisesti kosteuttavia ainesosia. Anti-Stress seerumissa stressaantuneen ihon erityistarpeet on otettu huomioon, se sisältää runsaasti kosteuttavia ja kosteutta sitovia ainesosia.

Kokeile seerumia puhdistetulle iholle kun erityisesti haluat kaunistaa ihoa. Ihosi kiinteytyy ja hehkuu luonnollista kauneutta. Kallisarvoiset ainesosat todella toimivat. Kasvot ovat hehkeät ja heleät, selvästi kaunistuneet.

BM Anti-Stress Seerumi

Anti-Stress Seerumi kaikille ihotyypeille. Seerumia voi käyttää yksinään tai  tehostamaan Anti-Stress voiteen vaikutusta. Käytä seerumia aamuin ja illoin.

Seerumi on hajusteeton ja väriaineeton. Anti-Stress seerumi sisältää arvokkaita ainesosia, jotka lievittävät stressin näkyviä merkkejä ja vahvistavat ihon suojakerrosta ja vastustuskykyä.

BM Anti-Stress Seerumi sisältää arvokkaita ainesosia, jotka mm: 

 • tasapainottaa ihon kortisolitasoa ja lievittää stressin vaikutusta iholla
 • vahvistaa ihon suojakerrosta ja ihon vastustuskykyä
 • auttaa palauttamaan iholle kauniin hehkun ja kimmoisuuden
 • tasoittaa ihon väriä ja suojaa ilmansaasteilta
 • stimuloi kollageenituotantoa ja tasoittaa ryppyjä
 • rauhoittaa ihoa ja hidastaa sen ennenaikaista vanhenemista
 • tasoittaa ryppyjä ja juonteita
Käyttöohje

Käytä riittoisaa seerumia pisaran verran puhdistetuille kasvoille aamuin ja illoin. Voit tehostaa seerumin vaikutusta Anti-Stress päivävoiteella.

Ainesosat

Aqua, Niacinamide, Pentylene Glycol, Xylitol, Propanediol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract, Biphenyl Azepanyl Methanone, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Phytate.

30ml. (2066.66€/Litra) 

3 arvostelua BM Anti-Stress Serum - 30ml -

 1. Minna

  Paras seerumi, joka kosteuttaa kuivaa ihoani hyvin. Tykkään sen miellyttävästä lievästi viilentävästä vaikutuksesta. Sopii hyvin Antistress voiteen alle. Käyttäisin sekä seerumia että voidetta vaikka ei olisi stressiäkään, koska ne tuntuvat niin IHANALTA iholla.

 2. Eeva P.

  Aivan ihana tuote, erityisesti kun käyttää yhdessä Anti-Stress voiteen kanssa. Tykkäsin jo voiteesta, mutta seerumi lisäksi niin huomaa todellakin eron aamuisin. Pintakuivalla ihollani huomaa selkeän eron, kosteuden tuntee iholla. Seerumista tulee minun luottotuote.

 3. Jatta

  Kokeilin BM Anti-Stress seerumia ja yllätyin tuloksesta! Väsähtänyt ihoni kiinteytyi ja kaunistui. Tästä seerumista en enää luovu, oli stressiä tai ei.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.

.

Lue lisää