Yhdistele BM-sarjasta parhaimmat kosmetiikan tehotuotteet

Olet ehkä jo löytänyt oman suosikkisi BM-tuotesarjasta ja pohdit, mikä toinen BM-tuote sopisi oman luottotuotteesi tehopariksi. BM-sarjan tuotteet täydentävät toisiaan ja niistä useimpia voi mainiosti yhdistellä keskenään. Yksi BM-tuotteiden huomattavista eduista on juuri se, että ei tarvitse ostaa kymmeniä voidepurkkeja vaan pärjäät muutamalla tuotteella, kunhan olet valinnut omat kosmetiikan tehotuotteet ihosi tarpeiden mukaan.

BM-voiteiden tehoaineena on uudistava ja vahvistava sukralfaatti. Sarjan poikkeavana tuotteena on BM OptiRetin, joka on tehokas, mutta hellävarainen a-vitamiinivoide.

Kosmetiikan tehotuotteiden valintaa helpottamaan kokosimme avuksesi suositellut tuoteyhdistelmät eri ihotyypeille ja erilaisiin ihon tarpeisiin ja ongelmiin.

Ikääntyvälle-, herkälle- ja couperosaiholle päiväksi – puhdistus ja kosteutus

Tuotteet: BM Cleanser with Sucrose + BM Gel 28 tehoseerumi + BM päivävoide

blank

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

BM Day Cream Dry Skin – 50ml

BM Day Cream Dry Skin – 50ml

(1 tuotearvio)

52,00

Jotta tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ihoon parhaalla mahdollisella tavalla, ne kannattaa levittää aina puhtaalle iholle. Siksi suosittelemme aloittamaan BM-ihonhoitorutiinin aina BM Cleanser -puhdistusvoiteella, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Puhdistusvoide sopii erinomaisesti myös aamuihin ja sen voi joko pyyhkiä pois vanulla tai kasvopaperilla tai huuhdella haalealla, virkistävällä vedellä. BM Cleanserin koostumus on voidemainen, eikä se siksi jätä kiristävää tunnetta iholle vedelläkään huuhdeltuna.

Puhdistuksen jälkeen iho kaipaa kosteutusta ja hoitoa. Painallus BM Gel 28 tehoseerumia ja sen taputtelu kasvoille ja kaulalle riittää tuomaan päiväksi napakkuutta ja tehohoitoa ikääntyvälle iholle tai rauhoittamaan herkkää ja couperosaihoa. Seerumi on erittäin riittoisaa ja siksi yksi painallus riittää koko kasvoille ja kaulalle. Siihen on valittu ihoa vahvistavan lääkemolekyyli sukralfaatin lisäksi vain muutama muu hellävarainen ainesosa, joten se sopii myös allergiselle ja herkälle iholle erinomaisesti. Kun seerumi on imeytynyt ihoon, on aika täydentää ihonhoito kosteutuksella. Valitse päivävoide oman ihotyyppisi mukaan.

BM-sarjassa on päivävoiteet normaalille/sekaiholle ja kuivalle iholle. Päivävoide sisältää ihoa uudistavaa sukralfaattia. Sukralfaatti silottaa juonteita ja edistää ihon kimmoisuutta.

Rasvaiselle- ja akneiholle – puhdistus ja kevyt kosteutus

Tuotteet: BM Cleanser + BM Gel 28 tehoseerumi

blank

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

Jos ihosi on rasvaisuuteen taipuvainen, saatat pärjätä päiväaikaan vain BM Cleanserilla ja BM Gel 28 tehoseerumilla. Etenkin, jos käytät seerumin päällä vielä meikkivoidetta tai muita hoitotuotteita, saattaa päivävoide olla rasvaiselle iholle tarpeeton. Muista kuitenkin antaa seerumin imeytyä aina hyvin ennen muiden hoitotuotteiden levittämistä!

BM Cleanser sopii mainiosti myös akneihon puhdistamiseen. Akneihon rakenne on usein vaurioitunut ja siihen saattaa jäädä näkyvää arpikudosta. Siksi akneiho kaipaa uudistavaa ja tasapainottavaa hoitoa. BM Gel 28 tehoseerumin sisältämä sukralfaatti uudistaa tehokkaasti ihoa ja palauttaa samalla ihon tasapainoa. Jos tehoseerumi ei ole riittävän kosteuttava, akneiholle voi hyvin levittää vielä normaalin-/sekaihon tai kuivan ihon päivävoiteen, kunhan tehoseerumi on imeytynyt ihoon. BM-ihonhoitotuotteista voit saada avun arpien hoitoon.

Ikääntyvälle, herkälle ja couperosaiholle yöksi – puhdistus ja hoitava sukralfaatti

 

Tuotteet: BM Cleanser + BM Gel 28 tehoseerumi + BM yövoide

blank

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

blank

BM Night Cream – 50ml

(6 tuotearviota)

52,00

Ikääntyvän, herkän ja couperosaihon iltaruutiniksi suosittelemme pitkälti samoja tuotteita kuin päiväksikin. Illalla on tärkeää puhdistaa kasvoilta mahdollinen meikki, pöly ja muut epäpuhtaudet, joita iho erittää päivän aikana, ja joita iholle kertyy myös ulkoapäin ilman epäpuhtauksista. BM Cleanserilla voit puhdistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Cleanser on saanut kiitosta herkkäsilmäisiltä käyttäjiltä, joille monet muut silmämeikinpoistotuotteet eivät sovi.

Cleanserin jälkeen ihoa vahvistetaan taputtelemalla sille painallus BM Gel 28 tehoseerumia. Seerumin sukralfaatti vahvistaa herkkää ja couperosaihoa, silottaa juonteita ja vaalentaa säännöllisesti käytettynä jopa arpia.

Kosteutettu iho on myös elinvoimaisempi. Koska iho uudistuu luontaisesti yöllä, kannattaa yöksi valita ravitsevampi kosteusvoide kuin päivällä. Sukralfaattia sisältävä BM yövoide on loistava yövoide herkälle, ikääntyvälle ja couperosaiholle. Se sopii sekä normaalille että kuivalle iholle.

Vinkki: Haastaja kuorintavoiteelle

Syväpuhdistava hemmotteluhetki BM Cleanserilla

Jos ihosi kaipaa tehokkaampaa puhdistusta, mutta et voi tai halua käyttää kuorintavoidetta (esim. jos ihosi on herkkä tai couperoottinen, eikä siten kestä mekaanista hankausta), voit käyttää BM Cleanseria syväpuhdistavana naamiona!

Tee näin:

  • Levitä kerros BM Cleanseria puhtaille kasvoille ja kaulalle.
  • Rentoudu hetki vaikkapa lempikirjan, -musiikin tai teekupposen äärellä ja anna puhdistusvoiteen syväpuhdistaa ihosi.
  • Pyyhi ylimääräinen puhdistusvoide pois vanulla tai pehmeällä pyyhkeellä tai huuhtele se haalealla vedellä.
  • Levitä ihollesi sopiva BM-hoitovoide.

Ikääntyvälle iholle yöksi – puhdistus ja optimaalista hoitavuutta retinolilla

Tuotteet: BM Cleanser + BM OptiRetin

blank

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

blank

BM OptiRetin A-vitamiinivoide – 50ml

(9 tuotearviota)

65,00

Päivittäistä puhdistusta ei saa unohtaa ikääntyvälläkään iholla, eikä silloinkaan, vaikka ei käyttäisi meikkiä. Jos laiminlyö kasvojen päivittäisen puhdistuksen, ihohuokoset saattavat tukkeutua ja ikääntyvällekin iholle voi ilmestyä näppyjä tai muita merkkejä epäpuhtauksista. Jo itsessään ihon puhdistamatta jättäminen vanhentaa ihoa koska ihon pinnalle kertyvät ilmansaasteet muuttuvat ihoa vanhentaviksi vapaiksi radikaaleiksi.

Käytä BM Cleanser puhdistusvoidetta edellä kerrotulla tavalla; levitä se kasvoille kevyin, pyörivin liikkein ja poista sen jälkeen vanulla pyyhkien tai huuhtelemalla raikkaalla vedellä.

Puhdistuksen jälkeen ikääntyvä iho kaipaa erityistä huolenpitoa ja hoitavuutta ja siksi yö- tai hoitovoiteen on hyvä olla tarpeeksi ravitseva. BM OptiRetin on täyteläinen, kahta a-vitamiinin esiastetta sisältävä hoitovoide, joka sopii yövoiteeksi ikääntyvälle iholle. BM OptiRetin A-vitamiinivoiteen koostumus on runsas, joten monet pitävät siitä yövoiteena. Se sopii kuitenkin hyvin myös päivävoiteeksi.

BM OptiRetinin voidepohja on ylellinen, ravitseva squalane ja voiteessa on hento tuoksu. Koska a-vitamiini on voimakkaasti ihoa uudistava, siihen kannattaa totutella vähitellen. Voit aloittaa voiteen käytön, käyttämällä sitä aluksi muutaman kerran viikossa tai joka toinen ilta, kunnes iho tottuu uuteen ainesosaan. Sen jälkeen voitkin ottaa voiteen jokailtaiseksi hoitorutiiniksesi.

Huom!

BM-ihonhoitotuotteet sopivat myös miehille! 😉 Tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, sekä ne sopivat erinomaisesti parranajon jälkeen.