Valitse sivu

Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle suosittelemme

Kuivalle iholle suosittelemme etenkin BM sukralfaattisarjan päivävoidetta kuivalle iholle ja yövoidetta. Ne sisältävät iholle kosteutta sitovaa glyseroolia ja hyaluroonihappoa. Voiteiden vaikuttavana ainesosana toimii lääkemolekyyli sukralfaatti, joka kiihdyttää ihosolujen uusiutumista ja näin iho saa tarvitsemansa tasapainon. Voiteet sisältävät myös ravitsevia sekä kosteuttavia ainesosia, jotka hoitavat ihon rakennetta.

Voit tehostaa vaikutusta levittämällä BM Gel 28 tehoseerumia iholle ennen muita voiteita. Tehoseerumi sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluroonihappoa. Ihon puhdistukseen suosittelemme hellävaraista puhdistusvoidetta BM Cleanser with Sucrosea. Voit käyttää sitä 3 eri tavalla, jopa ilman vettä sekä syväpuhdistavana ja kosteuttavana naamiona.

BM Gel 28 Tehoseerumi

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(18 tuotearviota)

50,00

BM Night Cream

BM Night Cream – 50ml

(6 tuotearviota)

50,00

BM Day Cream Dry Skin – 50ml

(1 tuotearvio)

50,00

BM Day Cream Normal/Combination Skin

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(6 tuotearviota)

20,00

Tämä (BM Cleanser with Sucrose) on juuri minun tuote ja putkilokokokin sopiva niin kotihyllyyn kuin matkalaukkuunkin. Kuivaihoisena tällaista olen itselleni odottanutkin. Minulle kun on tärkeätä saada aamuin illoin suihkun yhteydessä puhdistaa kasvot voidemaisella puhdistusaineella kunnolla ja veden kanssa. Ja lopputuloksena saada kostean ja pehmeän tuntuinen iho, rutikuivan korpun sijaan.

Irma 71v.

Testiryhmä

Kuiva ja erittäin kuiva iho

Kuiva iho on yleinen ongelma. Etenkin talvella ilman kylmetessä ja lämmitysten kuivattaessa sisäilmaa entisestään, saattaa kuiva ihoisilla ongelmat lisääntyä. Ongelman voi kuitenkin ratkaista laadukkailla ihonhoitotuotteilla.

Ihoa kiristää ja se hilseilee ja tuntuu että mikään ei auta. Nämä ovat yleisiä kuivan ihon oireita. Ihon kuivuminen johtuu siitä, että ihosta pääsee haihtumaan liikaa kosteutta. Tämän seurauksena ihon pintakerros kuivuu ja tuloksena on kutiseva ja jopa hilseilevä iho. Jotta oireet helpottaisivat, on tärkeä valita tuote, joka kosteuttaa ihoa riittävästi ja sitoo kosteuden ihoon.

Myös ikääntyvä iho kuivuu herkemmin, tämä johtuu siitä, että ihon pintakerros ohenee, jolloin se päästää enemmän kosteutta haihtumaan.

Kuivan ihon hoito

Kuiva ihoisen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ihon puhdistamiseen. Kuivaihoisille suositellaan useimmiten maitomaisia puhdistustuotteita, jotka eivät entisestään kuivata ihon pintaa. Ihoa ei kannata puhdistamisen jälkeen kuivata täysin kuivaksi vaan jättää hieman kostean pinnan, jonka jälkeen voiteen levittäminen on helpompaa ja voide saattaa imeytyä paremmin. Vältä ihon hankaamista ja liika pesua. Käytä ihon puhdistukseen mieluiten hellävaraista puhdistustuotetta.

Kuivalle iholle kannattaa valita mahdollisimman kosteuttava voide. Talvella kannattaa huomioida, että iho kaipaa rasvaisempaa voidetta kuin kesällä. Kuivaa ihoa tulisi rasvata aina aamuin ja illoin. Kosteusvoiteen olisi hyvä sisältää kosteutta sitovaa ainesosaa glyserolia. Tunnistat sen tuotteen aineosaluettelosta INCI-nimellä ”Glycerin”.

Kosteusvoiteen lisäksi kuivaa ihoa voi hoitaa seerumilla, joka sisältää esimerkiksi kosteutta sitovaa hyaluroonihappoa. Hyaluroonihapon tunnistat tuotteen ainesosaluettelosta INCI-nimellä ”Hyaluronic Acid” ja esimerkiksi ”Sodium Hyaluronate”.

Katso muut iho-ongelmat

Katso muut jälleenmyyjät