Valitse sivu

Näkyviä tuloksia iholla jo 3 viikossa

-Testiryhmä arvioi BM Anti-Stress tuotteet

 30 suomalaista testasi Anti-Stress tuotteita

Testiryhmä kokeili BM Anti-Stress Päivävoidetta ja Anti-Stress Seerumia noin kolmen viikon ajan. BM Anti-Stress tuotteet on kehitetty etenkin vastustamaan stressin näkyviä merkkejä iholla ja palauttamaan iholle hehkua ja elinvoimaisuutta. Tulokset olivat loistavia peräti 96% testaajista suosittelisi tuotteita ystävilleen! 

Suosittelisitko BM Anti-Stress tuotteita ystävillesi?

Milla kuvasi ennen/jälkeen videoita testin ajan

Milla kertoo odotuksistaan ennen testin aloitusta

Millan videopäivitys 8 pv käytön jälkeen

Milla kertoo tuloksista 2 viikon käytön jälkeen

BM Anti-Stress Day Cream

 

Tulokset BM Anti-Stress tuotteiden testijaksolta olivat todella positiivisia. Yleisarvosana BM Anti-Stress päivävoiteesta oli 4,4/5 ja jopa 59 % vastaajista antoi voiteen yleisarvosanaksi 5/5.

Suurin osa testaajista piti voiteen koostumusta miellyttävänä, voide sopi heidän iholleen hyvin ja he olivat valmiita ostamaan voiteen myös itse sekä suosittelemaan sitä ystävilleen. Voidetta pidettiin erittäin riittoisana ja sen aurinkosuojakerroin SPF20 sai myös kiitosta.

Riittoisa ja helppokäyttöinen tuubi. Koostumus tuntuu hyvältä kasvoilla, hajuttomuudesta plussaa.

-Katja 30v.

Pidin kovasti! Iho jää kauniiksi voiteen levityksen jälkeen. Ona ihoni on herkästi akneen taipuvainen, tämän voiteen kanssa ei tarvinnut pelätä että iho räjähtäisi kukkimaan. Nopeasti imeytyvä koostumus, jättää ihon kuitenkin kosteutetun tuntuiseksi! Pieni määrä riittää hyvin. Iso plussa myös aurinkosuojasta ja hajustettomuudesta.

-Elisa 36v.

Voiteen koostumus on toimiva ja jo levittäessä iho näyttää ns. hehkuvan ja kaunistuvan.

-Riina Maria 47v.

BM Anti-Stress Serum

 

Yhtä hyvät arvosanat sai toinen uutuutemme BM Anti-Stress -seerumi. Yleisarvosana seerumille oli 4,5/5 ja jopa 93 % testaajista oli valmis ostamaan tuotteen itse kokeilujakson jälkeen. Seerumiin ripauksen luksusta tuova pipettiannostelija sai paljon kiitosta. Pipettiannostelijan avulla seerumia on helppo annostella juuri sopiva määrä, jolloin tuote on myös riittoisaa.

Pidin seerumista tosi paljon. Seerumi tuntui virkistävän ja kosteuttavan ihoa. Iho jäi heleän näköiseksi. Koostumus oli minusta myös hyvä, eikä siinä ollut mitään häiritsevää. Ei aiheuttanut reagointia herkällä iholla.

-Elina 40v.

Ihana tuote. Riittoisa ja hyvin levittyvä sekä imeytyvä serum, joka tuntui iholla hyvältä yhdessä Anti-Stress Day Creamin kanssa. Tuote on ihanassa pullossa, josta saa helosti otettua haluaman määrän pipetillä.

-Mirja 62v.

Pidin ja paljon..serumiin jäi ns. koukkuun koska ihoni piti siitä ja näytti kauniilta, eheytti ihon pintaa. Tuntui että ikääkin lähti pois!!

-Riina Maria 47v.

Testiryhmän totetus

Tänä keväänä  etsimme sosiaalisen median kautta testaajia uusille BM Anti-Stress ihonhoitotuotteillemme: BM Anti-Stress -päivävoiteelle ja -seerumille. Mahdollisuus tutustua uusiin ihoa elvyttäviin ja stressin ulkoisia merkkejä häivyttäviin hoitotuotteisiin herätti iloksemme paljon kiinnostusta.

Edellytys testiryhmään pääsemiselle oli, että testaaja koki, että kasvojen iho oireili stressin vaikutuksesta tai hänellä oli muita iho-ongelmia, jotka saattaisivat lievittyä BM Anti-Stress tuotelinjan tuotteilla. Testiryhmän 30 naista käyttivät BM Anti-Stress seerumia ja -päivävoidetta kolmen viikon ajan ja raportoivat sen jälkeen meille tulokset tuotteiden vaikutuksesta. Testiryhmään osallistuvien keski-ikä oli 42 vuotta ja testaajat olivat iältään 30 – 63-vuotiaita. Toivoimme vastauksia niin kirjallisesti kuin myös video-muodossa. 27 testaajaa lähetti vastauksensa kirjallisena ja 3 videona. Tuotteiden arvosanoja laskiessa on käytetty vain kirjallisia vastauksia, sillä video vastaukset olivat avoimia vastauksia, missä testaajaa sai vapaasti kertoa kokemuksistaan.

anti-stress

Yhteenveto

Lähes kaikki testaajat olivat sitä mieltä, että BM Anti-Stress tuotteet tekivät ihosta kimmoisamman, heleämmän ja hyvinvoivan. Tämä vaikutus alkoi näkyä osalla jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Myös ryppyjen koettiin madaltuneen ja ihon sävyn parantuneen. Lähes poikkeuksetta BM Anti-Stress tuotteiden raportoitiin tuoneen iholle hehkua ja elinvoimaa ja iholla näkyvät stressin merkit olivat vähentyneet. Voiteen kosteuttavuus todettiin erinomaiseksi.

Erityisen ilahduttava uutinen punoittavasta, karheasta tai hilseilevästä ihosta kärsivälle, kuten atoopikoille on se, että monet näistä iho-ongelmista kärsivät kertoivat punoituksen ja hilseilyn vähentyneen merkittävästi testijaksolla. Eräs testaaja sai seerumista jopa avun ihottumasta punoittaviin silmäluomiinsa, joihin mikään muu voide tai hoitotuote ei ollut auttanut.

Testitulosten top 5

BM Anti-Stress päivävoide ja seerumi:

  1. lisäsivät ihon hehkua, heleyttivät ja kosteuttivat ihoa hyvin.
  2. paransivat ihon sävyä.
  3. lisäsivät kasvojen ihon elinvoimaisuutta.
  4. lisäsivät kimmoisuutta ja vähensivät stressin merkkejä iholla.
  5. vähensivät ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä iholla.

Valitse mitkä väittämät pitävät paikkansa sinun testisi perusteella. “BM Anti-Stress tuotteet…”

Olemme todella iloisia, että pitkä ja huolellinen tuotekehitystyö on tuonut BM-tuoteperheeseen kaksi uutta, loistavaa ihonhoitotuotetta, jotka tukevat sekä normaalin ihon tarpeita että tuovat apua myös haastavampiin iho-ongelmiin. Stressiä voi olla kaikenikäisillä naisilla, mutta sen ei enää tarvitse näkyä iholla. Molemmat BM Anti-Stress -tuotteet sopivat kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Ne ovat hajustamattomia ja testattuja kotimaisia ihonhoitotuotteita. Kokeile ja totea itse!

Olen atoopikkona kärsinyt jo vuosia kasvojen punoituksesta, näppylöistä ja eritoten kasvojen pahasta kutinasta. Kutina on ollut niin voimakasta, että se on häirinnyt mm.yöunia/nukkumista. Tämä voide poisti kutinan kasvoiltani. Oli siis minulle todellinen pelastus! Myöskin punoitus väheni kasvoillani ja iho tuntui pehmeältä, sekä heleämmältä.

-Kirsi

BM- tuotteet ovat todella tehokkaita ja tulokset todella huomaa ihon kunnossa. Pesee mennen tullen monet kalliimman kosmetiikan hoitotuotteet.

-Hanna 49v.

Seerumi imeytyi loistavasti. Käytin myös silmänympäryksille , ei turvottanut. Ihoni selvästi ‘kohosi’ tuotteen käytön aikana, jopa kosmetologini huomasi asian.

-Jaanamaria 61v.

Paytrail maksutavat banneri 2021

Mediwell Oy
JHC, Hirsalantie 11
02420 Jorvas
Y-tunnus: 0196155-9

asiakaspalvelu@mediwell.fi