Eroon niskakyhmystä!

kesä 22, 2023 | kokonaisvaltainen hyvinvointi | 0 Kommenttia

Entisajan emännänkyhmyistä on tullut nykyajan diginiskoja, jotka vaivaavat yhä nuorempia. Tämä esteettisesti epämiellyttävä oire kertoo ennenkaikkea tarinaa muuttuneesta ryhdistä ja sen myötä tapahtuneista muutoksista mm. lihastasapainossa, verenkierrosssa nestekierrossa ja jopa aivojen hapensaannissa. Elina näkee punaista joka kerta kun kuulee jonkun sanovan, ettei asialle voi mitään. Tämä ei ole totta!

 

Niskakyhmystä voi ja pitää pyrkiä eroon, mutta sen pelkkä hierominen tai jonkin yksittäisen liikkeen silloin tällöin suorittaminen ei asiaa korjaa. Tarvitaan systemaattista, säännöllistä ja oikein toteutettua täsmäjumppaa.

-Elina

Videolla Elina näyttää muutaman harjoitteen, joiden avulla jo lukuisat hänen asiakkaansa ovat vuosien saatossa päässeet eroon niskakyhmyistään.

Myös BM-tiimin kyhmyniskat ottavat nämä harjoitteet talteen, kokeileppa siis sinäkin!

Mielestämme ihonhoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämän takia olemme ryhtyneet yhteistyöhön Efector Oy – Elina Pihlajamäen kanssa. Hän tuottaa ihon ja kehon hyvinvointi videoita meille, jotta sinä voit hoitaa ihoasi ja kehoasi laadukkailla ohjeilla.  

Aikaisemmin julkaistut videot

Uusimmat blogi tekstit