Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

|

Meidän olisi äärimmäisen tärkeää oivaltaa miten hyvinvointimme koostuu isosta kokonaisuudesta. Esteettinen hyvinvointimme on liitoksissa myös mielemme hyvinvointiin. Juuri siksi on tärkeää voida hyvin, jotta ihokin voisi hehkua.

 

Kerroimme aikaisemmin, että olemme aloittaneet yhteistyön Efector Pilatesin perustajan Elina Pihlajamäen kanssa. Tämän kertaisessa videossa tutustumme paremmin Elinaan ja kuulemme miksi koko kehon hyvinvointi on tärkeää.

Elinalla on pitkä kokemus liikunta-alan yrittäjyydestä. Nykyisin hän toimii Efector Pilatesin vetäjänä. Hän ohjaa mm. kursseja, sekä tunteja kehonhallinnassa ja face flow:ssa.

Olemme todella innoissamme yhteistyöstä hänen kanssaan. Elina luo videoita, joissa hän käsittelee sisäistä kuin myös ulkoista hyvinvointia. Samalla hän kertoo miten sinä voit saada parhaimmat hyödyt irti ihonhoidosta, kun huolehdit myös koko kehosi hyvinvoinnista!

Muut videot:

Ota rentouttava nenähengitys haltuun!

Eroon niskakyhmystä

 

Nappaa myös ihonhoito vinkit somestamme!

Uusimmat blogitekstit tästä aiheesta

Eroon niskakyhmystä!

Eroon niskakyhmystä!

Eroon niskakyhmystä!Niskakyhmy, tunnetaan myös nimellä niskapatti tai emännän kyhmy, on niskaan tai yläselkään muodostuva kohouma. Niskakyhmy on tyypillisesti pehmeä ja liikkuva, ja se voi olla...

lue lisää