Valitse sivu

Ikääntyvälle iholle

Ikääntyessä iho menettää kimmoisuutta ja iholle ilmestyy pikku hiljaa ryppyjä ja juonteita. Ikääntyvän ihon hoito kannattaa aloittaa BM-ihonhoitotuotteilla, jotka uudistavat ja vahvistavat ihoa tehokkaasti. BM-tuotteet ehkäisevät ryppyjä ja juonteita, tuovat uutta energiaa iholle ja palauttavat ihon luontaisen hehkun ja kimmoisuuden.

Lue lisää »

ikääntyvä iho

Ikääntyvä iho kaipaa ihon uudistumista edistäviä tehokkaita aineosia. Yksi tunnetuimmista Anti-Age tehoaineista on A-vitamiini eli retinoli. BM OptiRetin sisältää retinolia.

Optiretin on ihan paras tuote. Se soveltuu tosi hyvin herkälle iholleni ja imeytyy todella hyvin vaikka laittaisin sitä reilun kerroksen kasvoille. Ostan aina useamman tuubin kerralla.

-Kaarina

Erittäin tehokas ja miellyttävä voide: päivä- ja yökäyttöön. Tunnet, että a-vitamiini on iholle tärkeää.

-Vuokko

Ikääntyvä iho

Ihon kollageenirakenne menettää kimmoisuuttaan jo 25-vuoden iässä, vaikka sitä ei välttämättä heti paljaalla silmällä huomaakaan. Etenkin aurinko vanhentaa ihoa ennenaikaisesti.

Tästä syystä ihon ikääntymistä ehkäisevä hoito kannattaa aloittaa ajoissa, näin ihon veltostuminen hidastuu ja nuorekas kimmoisuus säilyy. Parhaan lopputuloksen ikääntyvän ihon hoidossa saa ennaltaehkäisevällä työllä. Tästä syystä ihoa uudistavia ja vahvistavia tuotteita kannattaa jo aloittaa käyttää viimeistään 35-vuoden iässä.

Moni havahtuu ihon veltostumiseen vasta siinä vaiheessa kun ryppyjä ja juonteita alkaa näkymään iholla. On kuitenkin hyvä muistaa, että ihon hoidon aloittaminen ei ole ikinä liian myöhäistä, sillä ihon hyvinvointia kannattaa tukea, näin iho säilyy nuorekkaampana ja iholle ei ilmesty yhtä herkästi mahdollisia iho-ongelmia.

 

Ikääntyvän ihon hoito

Ikääntyvän ihon hoito ei koskaan ole liian myöhäistä! Ihon nuorekkuutta voi palauttaa hoitamalla ihoa säännöllisesti ja laadukkailla ihonhoitotuotteilla, jolloin iho näyttää terveemmältä ja hyvinvoivalta.

Etenkin ihon hyvinvointiin kannattaa panostaa, sillä hyvinvoiva iho on kaunis ja hehkuva. Ihon kollageenirakennetta voi tukea sitä tehostavilla ihonhoitotuotteilla, jolloin iholle palautuu nuorekasta kimmoisuutta.

Ikääntyvän ihon hoitoon kannattaa valita ihoa uudistavia anti-age tuotteita. Ne auttavat ihon luontaista uusiutumista, joka iän myötä hidastuu. Ikääntyessä iho myös usein ohentuu, jolloin kannattaa suosia ihoa vahvistavia tuotteita.

A-vitamiinivoide

Olen käyttänyt BM sarjan tuotteita, paitsi serumia, myös Optiretiniä ja BM yö- ja päivävoiteita jo 20 vuoden ajan pääasiallisina kasvovoiteina alun alkaen Tarja Juvosen suosituksesta.

Olen siis erittäin tyytyväinen pitkäaikaiskäyttäjä, enkä ole suostunut vaihtamaan kosmetologien ehdottamiin vaihtoehtoihin. Ikäni on 73v, ja usein olen kuullut itseäni luultavan n. 50+, mikä tietenkin imartelee.

-Johanna 73v.

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

-Kaarina 64v.

BM-ihonhoitotuotteet ryppyihin ja juonteisiin

BM-sukralfaattisarjan tuotteet sisältävät ihon uusiutumista edistävää sukralfaattia.

Sukralfaatti stimuloi ihon uusiutumista ja samalla se vahvistaa ihoa. Se tekee myös ihosta aavistuksen paksumman, mikä on erinomainen ominaisuus etenkin ikääntyvälle iholle. Uusiutumalla ihosta tulee myös kimmoisampi.

BM sukralfaattituotteet ovat hajusteettomia ja sopivat myös herkkäihoisille.

Tehokas ikääntyvän ihon hoito:

BM sukralfaattituotteet sisältävät kaikki niitä yhdistävää tehoainetta sukralfaattia. Käyttämällä useampaa sukralfaattituotetta tehostat tuotteiden vaikutusta. Erinomainen kombinaatio on yhdistää puhdistusvoide, tehoseerumi ja päivä/yövoide.

 

  • Puhdista ihosi BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteella, se sisältää  sukralfaatti tehoaineitta ja jättää sitä iholle jo ihon puhdistusvaiheessa. Sukralfaatti edistää ihon omaa kasvua. Solut uusiutuvat ja tukikudos elpyy. Iho voimistuu ja nuortuu luonnollisella tavalla.
  • Levitä puhdistetulle iholle BM Gel 28 tehoseerumia, anna tehoseerumin imeytyä ihoon
  • Lopuksi levitä tehoseerumin päälle BM Päivävoide kuivalle tai normaali/sekaiholle, tai BM Yövoide.

A-vitamiini nuorentaa ihoa näkyvästi

BM-sarjasta löytyy myös A-vitamiinivoide BM Optiretin. Se sisältää kahta a-vitamiinin esiastetta, jotka vahvistavat kollageeniverkkoa ja näin pitää ihon nuorena sekä ennaltaehkäisee ryppyjä ja tasoittaa näkyvästi jo olemassa olevia juonteita.

BM Optiretin on oiva valinta auringon ennanaikaisesti vanhentamalle iholle. Se soveltuu kaikille ihotyypeille. Käyttö kerran päivässä.

BM Optiretin soveltuu myös herkkäihoisille, mutta tuotteen käyttö kannattaa aloitta levittämällä voidetta joka toinen päivä kunnes iho on tottunut A-vitamiineihin.  Näin iho tottuu A-vitamiiniin ja estät mahdollisen ihon reagoinnin esim. punoituksen, kihelmöinnin, sekä epäpuhtaudet. Viikon käytön jälkeen tai sitten kun iho on tottunut A-vitamiiniin, voidetta levitetään joka ilta tai aamu.

Tilaa ilmaiset 2ml näytepussit!

Tiedämme, että uusien kosmetiikkatuotteiden ostaminen ilman tuotteiden kokeilua on hankalaa. Siksi tarjoamme mahdollisuuden tilata postitse ilmaiset 2ml näytepussit. Kokeile ensin miltä tuotteet tuntuvat ihollasi. Tilaaminen on helppoa!

Uusimmat blogi tekstit tästä aiheesta

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen