Kuukauden kasvojenhoito BM-tuotteilla – Katso ennen ja jälkeen tulokset!

Reilu pari kuukautta sitten meihin oli yhteydessä asiakas (Birthe), joka oli tutustunut ja tykästynyt BM-ihonhoitotuotteisiin. Birthe oli aikaisemmin tehnyt kasvohierontaa, mutta ei kiinnittänyt erityistä huomiota kasvojenhoito rutiineihinsa.

Nyt iän myötä hän halusi tähän muutoksen ja kyseli olisimmeko kiinnostuneita seuraamaan kasvojenhoito tuloksia hänen kasvoillaan ja dekolteella, kun hän käyttää BM-tuotteita.

Sovimme Birthen kanssa, että suunnitelemme hänelle BM- ihonhoitorutiiniin, jota hän seuraa 4 viikon ajan. Samalla hän jatkaa kasvohieronta rutiininsa kanssa.

Arvostan suuresti sitä, että ihonhoitotuotteiden takana on tutkimusta. Silti olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka tehokkaita BM -tuotteet todella ovat.
2 x 10 min päivittäinen ihonhoito antoi näkyviä tuloksia. Tuotteiden koostumus on miellyttävä – ne ovat erittäin riittoisia ja kasvohieronnalla varmistan tuotteiden hyvän levittyvyyden sekä imeytymisen koko kasvoilla. Puhdistusainetta oli miellyttävä käyttää ja seerumi kosteutti ihoani, jolloin iho tuntui pehmeältä ja sileältä kuin vauvan iho. Päivä- ja yövoiteen koostumus takasi sen, että kosteus pysyi iholla seuraavien 12 tunnin ajan. Arvostin myös sitä, että BM -tuotteet ovat hajusteettomia, koska en käytä hajuvettä, mutta käytän hajustettuja vartalovoiteita enkä halua hajujen sekoittuvan.
Hauskana sivuseikkana huomasin nukahtavani nopeammin sen jälkeen kun olin suorittanut ilta ihonhoitorutiinini. Yhteinen 1 kuukauden projektimme tuntui osa-aikaiselta spa-lomalta ja kaiken lisäksi sain kevyen kasvojenkohotuksen!

-Birthe

Kuvasimme Birthen ennen ihonhoitorutiinin aloittamista ja vastaavasti neljän viikon jälkeen. Jaamme tässä käsittelemättömät ennen ja jälkeen kuvat, mistä käy ilmi BM-tuotteiden vaikutukset hänen ihollansa.

Kasvojenhoito tulokset

Mielestämme tulokset ovat mielettömät!

Iho on kimmoisamman näköinen sekä juonteet varsinkin silmän ympärillä, otsassa ja nenän vieressä ovat selvästi madaltuneet.

Tuotteet jotka Birthellä oli käytössä olivat BM Cleanser With Sucrose puhdistusvoide, BM Gel 28 tehoseerumi, sekä yöksi BM Night Cream ja aamuisin BM Day Cream Dry Skin.

blank

Kasvohieronta

Tuotteiden lisäksi Birthe teki kevyttä kasvohierontaa tuotteita levittäessä. Silmänympäryksen hän hoiti kevyesti yhdellä sormella tehden ympyrää, otsaa sivellen vaaka- ja pystysuunnassa sekä nenän kohdalta nostaen kasvonpiirteitä ohimoa kohti.

Birthe on itse erittäin tyytyväinen tuloksiin ja tulee jatkamaan BM tuotteiden käyttöä. Saimme jakaa tulokset hänen luvalla, joten erityiskiitos tästä!

Uusimmat blogitekstit tästä aiheesta

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismiIhonhoidon minimalismi on ihonhoitotrendi, joka yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniin ja keskittyy ihonhoidon peruspilareihin. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on...

lue lisää