A-vitamiinivoide kasvoille, joka estää tehokkaasti ikääntymisen merkit

Mikä on A-vitamiini?

 

A-vitamiinista käytetään usein yleisnimitystä retinoli, joka on itse asiassa vain yksi retinoidien muodoista. Retinoidit ovat kosmeettisissa tuotteissa käytettyjä A-vitamiinin muotoja, jotka eroavat toisistaan niiden tehokkuuden ja muiden ominaisuuksien suhteen. A-vitamiinin suosiota selittää sen monipuolisuus ihonhoidossa. A-vitamiinilla eli retinoideilla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä, tasoittaa ihon sävyä, vähentää epäpuhtauksia sekä kirkastaa ja vahvistaa ihoa. A-vitamiinin tehokkuus ihonhoidossa perustuu siihen, että se vaikuttaa ihon omiin toimintoihin, aktivoimalla muun muassa kollageenin tuotantoa. Retinoideilla on kyky nopeuttaa ihosolujen uusiutumista, sillä pienen molekyylikoon ansiosta ne pääsevät imeytymään iholle tehokkaammin, kuin monet muut kosmetiikan raaka-aineet. Ihosolujen nopeampi uusiutuminen tekee ihosta kirkkaamman ja vähentää ihossa näkyviä pigmenttimuutoksia ja juonteita. Lisäksi A-vitamiinia voidaan käyttää finnien ja epäpuhtaan ihon hoidossa, sillä se vähentää ihon tulehdusta.

A-vitamiinivoide

Retinoidit ovat yksi kosmetiikka-alan tutkituimpia raaka-aineita ja niiden vaikutukset iholle on voitu todistaa useissa eri tutkimuksissa.  A-vitamiinia käytetään useimmiten anti-age tuotteissa, sillä esimerkiksi retinolia sisältävien voiteiden käytöllä on tutkitusti pystytty pienentämään ryppyjen ja juonteiden pinta-alaa. Retinoideissa on kuitenkin eroja ja osa niistä voi herkistää ihoa esimerkiksi UV-säteille. Onkin tärkeää valita retinoidi -tuote omien tarpeiden mukaan ja ottaa huomioon niiden kokonaisvaltaiset vaikutukset iholla.

A-vitamiinivoide BM OptiRetin

 

BM- OptiRetin on ainutlaatuinen A-vitamiinivoide kasvoille, joka sisältää kahta erilaista A-vitamiinin esiastetta (Retinyylipalmitaatti ja Retinyyliasetaatti), jotka aktivoivat ja uudistavat ihoa ilman haitallisia sivuvaikutuksia. OptiRetin kasvovoide on tehty ihoa hellivään ja kosteuttavaan skvaalani-voidepohjaan. A-vitamiinin käyttö voi aiheuttaa alkuun ihon kuivumista, sillä ihosolut uusiutuvat nopeammin, jonka vuoksi on tärkeää että voiteessa on riittävästi ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä raaka-aineita. Skvalaani-voidepohja on erinomainen myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä se muistuttaa ihon omaa talia, eikä aiheuta ihohuokosten tukkeutumista. OptiRetin voiteeseen on lisätty myös ihoa ravitsevaa ja vahvistavaa E-vitamiinia sekä Avokadoöljyä.

BM- OptiRetin voidetta voidaan ihotyypistä riippuen käyttää joko päivällä tai yöllä. Normaalille ja sekaiholle OptiRetin on erinomainen yövoide, kun taas kuivalle iholle OptiRetin sopii myös päivävoiteeksi. Suositus on kuitenkin, että voidetta käytetään vain kerran päivässä, sillä liikaa käytettynä A-vitamiini voi ärsyttää ihoa. OptiRetin kasvovoide on pakattu kätevään tuubipakkauksen, josta tuotetta on helppo annostella hygieenisesti.

Sopii myös päivävoiteeksi

 

BM- OptiRetin A-vitamiinivoide kasvoille sisältää kahta A-vitamiinin esiastetta: Retinyylipalmitaattia (Retinyl Palmitate) ja Retinyyliasetaattia (Retinyl Acetate). Voiteeseen on kehitetty erityinen patentti, jonka avulla nämä tehokkaat A-vitamiinin esiasteet reagoivat vasta ihon sisällä. OptiRetin poikkeaa monista markkinoiden A-vitamiini voiteista, sillä sitä voidaan käyttää tämän ainutlaatuisen A-vitamiini koostumuksen ansiosta myös päivällä. Retinolia ja muita retinoideja sisältävien kosmetiikkatuotteiden käyttöön liittyy tyypillisesti ihon herkistyminen auringolle, mutta Retinyylipalmitaatti ja Retinyyliasetaatti eivät lisää ihon palamisherkkyyttä, joten OptiRetin kasvovoidetta voi käyttää huoletta ympäri vuoden. OptiRetin kasvovoiteessa käytetyt A-vitamiinin esiasteet ja niiden teho eivät myöskään heikkene auringonvalossa. Lisäksi A-vitamiinin esiasteet aiheuttavat vähemmän ihoärsytystä, kuin osa muista kosmetiikkatuotteissa käytetyistä retinoideista.

Aloita A-vitamiinin käyttö totuttamalla ihoa

 

Retinoidit ovat ihoa tehokkaasti uudistavia raaka-aineita, jonka vuoksi on normaalia että iholle saattaa alkuun ilmestyä näppylöitä, punoitusta ja lievää hilseilyä. A-vitamiinia sisältävien tuotteiden kohdalla on tärkeää aloittaa tuotteen käyttö maltillisesti ja niin sanotusti totuttaa iho A-vitamiinille. Jotta iholle ei ilmestyisi merkittävästi edellä mainittuja haittoja, kannattaa OptiRetin kasvovoiteen käyttö aloittaa pikkuhiljaa. Alkuun tuotetta voidaan käyttää muutaman kerran viikossa ja siitä siirtyä käyttämään tuotetta esimerkiksi joka toinen ilta, kunnes iho on tottunut ja tuotetta voidaan käyttää päivittäin.

 

OptiRetinin Skvalaani-voidepohja on erityisen optimaalinen paitsi normaalille ja kuivalle iholle, myös ongelmaiholle, sillä Skvalaani ei tuki ihohuokosia.  Sillä on myös monia herkkää ja ärtyvää ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Skvalaani jättää ihon silkkisen pehmeäksi ilman rasvaista tuntua. Lisäksi tuotteeseen on lisätty ihoa vahvistavaa E-vitamiinia. Voidaankin sanoa, että OptiRetiniin on valittu juuri ne raaka-aineet, jotka ovat optimaalisia ikääntyvän ihon hoidossa. OptiRetin voiteen säännöllinen käyttö palauttaa iholle sen nuorekkaan hehkun ja kimmoisuuden sekä hidastaa ihon tulevia ikääntymismuutoksia.

ikääntyvä iho

Kenelle BM OptiRetin sopii?

 

OptiRetin A-vitamiinivoide kasvoille sopii kaikille, jotka haluavat monipuolisen tehovoiteen erityisesti ikääntymisen merkkeihin. BM- OptiRetin sisältää tehokkaita, mutta iholle hellävaraisempia A-vitamiinin esiasteita, jonka vuoksi tuotetta voivat käyttää kaikenikäiset, myös lievästi herkkäihoiset. Ikääntyessä ihon uusiutuminen hidastuu, mutta retinoidien avulla tätä ihon uusiutumisprosessia voidaan nopeuttaa, jolloin ihon ulkonäkö muuttuu silminnähden.  Myös nuori tai nuorehko iho voi olla vaurioitunut tai menettänyt kimmoisuuttaan esimerkiksi liiallisen auringonoton seurauksena. Tällöin OptiRetin kasvovoiteen käytöllä voidaan vahvistaa ihoa ja palauttaa takaisin sen luonnollinen hehku.

 

OptiRetin sopii myös akneiholle, sillä A-vitamiinilla hoidetaan perinteisesti myös finnejä, epäpuhtauksia ja aknearpia. Toisin kuin monesti luullaan, akneiho kaipaa myös kosteutusta, joka on otettu huomioon OptiRetin kasvovoiteen raaka-aineissa. OptiRetin voiteen sisältämä Skvalaani ei tuki ihohuokosia, mikä on erityisen tärkeää akneihoa hoidettaessa.

 

Ruusufinnistä (eli rosaceasta) tai couperosasta kärsivälle iholle suosittelemme muita BM-sarjan hoitovoiteita, sillä kaikki A-vitamiinivoiteet saattavat provosoida rosaceaa ja couperosaa aktivoimalla ihon omia toimintoja. Sukralfaattia sisältävät BM Day Cream ja BM Night Cream sekä tehoseerumi Gel 28 sopivat erinomaisesti rosacea- ja couperosaiholle.

Kuinka nopeasti voin nähdä OptiRetinin tulokset?

 

Ihonhoidossa mikään ei tapahdu silmänräpäyksessä tai muutamassa päivässä. Näkyviä tuloksia voidaan saada BM- OptiRetin voiteen säännöllisen käytön tuloksena. Ihon kunnon parantaminen on yleensä pitkäjänteinen ja kärsivällisyyttä vaativa asia. Ihon uusiutuminen tapahtuu iästä riippuen noin kuukauden välein, joten ensimmäiset näkyvät tulokset tulevat yleensä kuukauden jälkeen voiteen käytön aloittamisesta. Silti useat OptiRetinin käyttäjät kertovat ihonsa kunnon parantuneen jo melko lyhyenkin käytön jälkeen. Ensimmäiset näkyvät tulokset A-vitamiini voiteen käytön aikana ovat usein ihon sävyn tasoittuminen ja kirkastuminen. Juonteiden ja pigmenttimuutoksien tasoittuminen vie yleensä hieman kauemmin.

 

Iho näyttää A-vitamiinivoiteen käytön tuloksena tyypillisesti heleämmältä, nuoremmalta ja kiinteämmältä. Jotta uudesta, hehkeästä ja nuoremmasta ihosta voi nauttia jatkossakin, tulisi OptiRetinin käyttöä jatkaa pysyvästi ja ottaa se jokapäiväiseksi tai -iltaiseksi kasvojen hoitorutiiniksi. OptiRetin voide sopii erinomaisesti myös ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäiseväksi voiteeksi, jolla voidaan hidastaa juonteiden ja pigmenttimuutoksien syntymistä.

A-vitamiinivoide kasvoille

Olen jo vuosia etsinyt ongelma iholleni tarpeeksi kosteuttavaa ja hoitavaa voidetta kunnes löysin OptiRetinin.Kiitos siitä! Aivan upea tuote!!

ANNE MÄKI

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen


Uusimmat blogitekstit tästä aiheesta

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla Meidän olisi äärimmäisen tärkeää oivaltaa miten hyvinvointimme koostuu isosta kokonaisuudesta. Esteettinen hyvinvointimme on liitoksissa myös mielemme...