Hyvä puhdistusvoide haussa? Me Naiset-sivuston toimittaja Vivi testasi

BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoide sai huippu arvosanan 4½ / 5 Me Naiset-sivuston puhdistusmaito ja puhdistusvoide testissä! Vivi Norokorpi Me Naiset-sivustolta testasi eri merkkisiä puhdistusmaitoja sekä puhdistusvoiteita. Testissä oli mukana kuusi eri tuotetta.

Näin Vivi kommentoi BM puhdistusvoidetta:

”Ihana tuote, kuin kevyttä kasvovoidetta hieroisi iholle. Ei kuivata lainkaan, mutta vie meikin oikein kiitettävästi pois. Vain ripsiväriä pitää jaksaa poistaa hieman kauemmin, jotta se irtoaa. Jää käyttöön!” –Vivi Norokorpi, Me Naiset

Lue koko artikkeli osoitteessa: https://www.is.fi/menaiset/tyyli/art-2000007948465.html

Hoitava puhdistusvoide

Hoitava sukralfaatti puhdistusvoide puhdistaa ja valmistaa ihoa BM voiteiden vaikuttaville ainesosille. Se puhdistaa hellävaraisesti iholta epäpuhtaudet ja meikin, myös silmämeikin. Ihon kunnollinen puhdistus aamuin ja illoin edistää ihon hyvinvointia ja tekee ihosta vastaanottavaisemman ihoa hoitaville ainesosille.

BM Cleanser with Sucrose on ainutlaatuinen sukralfaatti puhdistusvoide, joka yhdessä BM voiteiden ja tehoseerumin kanssa auttaa ihon kauniiksi.

BM Cleanser with Sucrose on kehitetty etenkin suomalaiselle iholle. Tuotetta voi käyttää 3 eri tavalla ihon tarpeiden mukaan aamuin ja illoin.

Tutustu tuotteeseen

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

Lue lisää

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoitoMiesten tulisi yhtä lailla hoitaa ihoaan kuin naisten jotta iho pysyy terveenä ja...