Valitse sivu

Hyvä puhdistusvoide haussa? Me Naiset-sivuston toimittaja Vivi testasi

BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoide sai huippu arvosanan 4½ / 5 Me Naiset-sivuston puhdistusmaito ja puhdistusvoide testissä! Vivi Norokorpi Me Naiset-sivustolta testasi eri merkkisiä puhdistusmaitoja sekä puhdistusvoiteita. Testissä oli mukana kuusi eri tuotetta.

Näin Vivi kommentoi BM puhdistusvoidetta:

”Ihana tuote, kuin kevyttä kasvovoidetta hieroisi iholle. Ei kuivata lainkaan, mutta vie meikin oikein kiitettävästi pois. Vain ripsiväriä pitää jaksaa poistaa hieman kauemmin, jotta se irtoaa. Jää käyttöön!” –Vivi Norokorpi, Me Naiset

Lue koko artikkeli osoitteessa: https://www.is.fi/menaiset/tyyli/art-2000007948465.html

Hoitava puhdistusvoide

Hoitava sukralfaatti puhdistusvoide puhdistaa ja valmistaa ihoa BM voiteiden vaikuttaville ainesosille. Se puhdistaa hellävaraisesti iholta epäpuhtaudet ja meikin, myös silmämeikin. Ihon kunnollinen puhdistus aamuin ja illoin edistää ihon hyvinvointia ja tekee ihosta vastaanottavaisemman ihoa hoitaville ainesosille.

BM Cleanser with Sucrose on ainutlaatuinen sukralfaatti puhdistusvoide, joka yhdessä BM voiteiden ja tehoseerumin kanssa auttaa ihon kauniiksi.

BM Cleanser with Sucrose on kehitetty etenkin suomalaiselle iholle. Tuotetta voi käyttää 3 eri tavalla ihon tarpeiden mukaan aamuin ja illoin.

Tutustu tuotteeseen

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(6 tuotearviota)

20,00

Lue lisää

Aikuisiän akne

Aikuisiän akne

Aikuisiän akne hoidetaan samaan tapaan kuin nuoruusiän aknea. Aikuisiän akne on yleinen vaiva,...

Arpien hoito BM-tuotteilla

Arpien hoito BM-tuotteilla

Arpien hoito on tärkeää mikäli toivoo, ettei arpi jää näkyväksi. Parhaimmat tulokset arpien...