Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Ihonhoidon minimalismi on ihonhoitotrendi, joka yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniin ja keskittyy ihonhoidon peruspilareihin. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on kiireinen elämäntyyli tai jos olet herkkäihoinen.

Ihonhoidon peruspilareihin kuuluu hellävarainen mutta tehokas puhdistus sekä omalle ihotyypille soveltuva kosteusvoide. Niillä pääsee jo pitkälle ihonhoidon minimalismissa.

minimalismi ihonhoidossa

Näin pääset alkuun minimalismissa

  • Valitse vain tarpeelliset ja omalle ihotyypillesi sopivat tuotteet.
  • Käytä vähemmän tuotteita. Puhdistus, kosteus ja suojaaminen ovat kaiken A ja O.

Ihonhoidon minimalismi

1
Arvioi ihotyyppisi: Tämä auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ihollesi.

2
Poista kaikki tuotteet, joita et käytä säännöllisesti: Säilytä vain ne tuotteet, joita todella käytät.

3Aloita yksinkertainen ihonhoitorutiini: 2-3 tuotetta riittää hyvin rutiiniin. Valitse hellävarainen puhdistustuote, ihotyypillesi sopiva kosteusvoide sekä tuote, joka suojaa UV-säteilyltä sekä muilta ulkoisilta saasteilta. Useat päivävoiteet sisältävät SPF suojan tai sitten voit käyttää erillistä aurinkosuojaa.

4

Lisää tuotteita ihon tarpeen mukaan: Halutessasi voit lisätä esimerkiksi seerumin ihon tarpeidesi mukaan. Eri vuodenaikoina iho saattaa tarvita eri asioita esim. lisäkosteutusta, kirkastusta tai ihon suojamuurin vahvistamista.

Vähemmän on enemmän!

Ihonhoidon minimalismi on oiva tapa rauhoittaa ihoa sekä lisätä ihon hyvinvointia. Välillä vähemmän on tosiaan enemmän!

BM ihonhoitosarja sopii loistavasti tähän tarkoitukseen koska sarjan filosofia on alusta alkaen ollut se, että vain muutamalla tuotteella voi hoitaa ihon tarpeita tehokkaasti. Myös tuotteiden monipuolinen käyttäminen on mahdollista.

BM Gel 28 tehoseerumi on todellinen tehotuote ryppyihin ja juonteisiin mutta myös vaurioituneen ihon hoitoon tarkoitettu seerumi, joka sisältää vain 5 eri ainesosaa! 

Tässä vinkkimme BM ihonhoitotuotteiden käyttöön ja valintaan:

BM Cleanser With Sucrose on hellävarainen puhdistusmaito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksista mutta ei poista ihon luonnollista rasvakerrosta, joka on tärkeää tasapainoiselle ja hyvinvoivalle iholle. Tuotetta voi käyttää 3 eri tavalla; normaalina puhdistustuotteena, joka huuhdellaan pois vedellä tai vaihtoehtoisesti tuotteen voi pyyhkiä vanulapulla iholta. Mutta se mikä tekee tuotteesta ainutlaatuisen on se, että saamaa tuotetta voi myös käyttää kosteuttavana ja syväpuhdistavana naamiona!

blank

Valitse omalle ihotyypillesi kosteusvoide seuraavista tuotteista: BM Day Cream Dry Skin, BM Day Cream Normal/Combination Skin tai BM Night Cream. Kaikkia näitä tuotteita voi halutessaan käyttää aamuin illoin.

blank

Ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen suosittelemme BM Anti-Stress Day Cream tuotetta, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan sekä suojaa ihoa UV-säteiltä sekä siniseltä valolta.

blank

Jos ihonhoitorutiinisi kaipaa seerumia voi valita ihoa rauhoittavan ja vahvistavan BM Gel 28 tehoseerumin tai ihon suojamuuria sekä kosteutta lisäävän BM Anti-Stress seerumin.

Tutustu tuotteisiin:

BM Cleanser with Sucrose_tube

Hellävarainen puhdistusmaito kaikille ihotyypeille. Puhdistaa tehokkaasti päivänaikana kertyneen lian ja talin iholta mutta pesee myös kevyen meikin. Ei poista ihon omaa rasvakerrosta, joka pitää ihon hyvinvoivana. Sopii herkälle ja jopa allergiselle iholle, myös herkkäsilmäisille. Ei sisällä hajusteita.

BM Anti-Stress Day Cream

Stressaantuneelle iholle kehitetty päivävoide, joka vahvistaa ihon suojamekanismia tehden ihosta kuniin hehkuvan. Sisältää mm. patentoitua anti-stress ainesosaa, niasiiniamidia, peptidejä sekä tehokkaasti rauhoittavaa tryffeliuutetta. Suojaa auringonsäteiltä sekä siniseltä valolta, spf 20. Hajusteeton.

Uusimmat blogitekstit 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla Meidän olisi äärimmäisen tärkeää oivaltaa miten hyvinvointimme koostuu isosta kokonaisuudesta. Esteettinen hyvinvointimme on liitoksissa myös mielemme...