Kasvojumppa pitää ihon kimmoisana!

Kasvojumppa on helppo keino ylläpitää kasvojen lihaksia ja ihon kauniita piirteitä.

Ihonhoito ei aina vaadi hankalalta kuulostavia hoitomenetelmiä tai laajaa joukkoa erilaisia ihonhoitotuotteita. Kokeile vaihteeksi kasvojumppaa.

Kasvojumppa on yksinkertainen keino minkä avulla voit pitää ihon kimmoisana ja kauniina. Kasvojumppa samalla rentouttaa ja vahvistaa kasvojen lihaksia, joka estää ihon veltostumista. Kasvojen hieronta antaa myös hyvänolon tunteen, joka voi vähentää kiristävää stressin tunnetta kasvoilla.

Kasvojumppaa kannattaa harjoittaa useamman kerran viikossa ja toistoja kannattaa tehdä useamman kerran, näin lihakset pysyvät kunnossa. Vahvat lihakset estävät painovoiman aiheuttamaa kasvojen roikkumista ja riippumista.

Kasvojumpan ohella kannattaa pitää kiinni mahdollisimman terveellisistä elämäntavoista, syödä terveellistä ruokaa ja muistaa juoda riittävästi vettä. Näillä yksinkertaisilla keinoilla voit ylläpitää ihon nuorekkuutta.

Katso Elinan kasvojumppa ohjeet!

Kasvojumppa ohjeet

Otsa sileäksi

Vie sormenpäät keskelle otsaa. Anna sormien liukua ohimoiden suuntaan ja pysäytä hetkeksi. Seuraavaksi, vie sormenpäät jälleen keskelle otsaa, niin että sormet menevät ristikkäin toistensa ohi, suuntana vastakkainen ohimo. Tämä rentouttaa sekä ehkäisee ja silottaa ryppyjä. Toista liikkeitä useamman kerran.

Posket pulleaksi

Hengitä ilmaa sisään niin että poskesi täyttyvät ilmalla. Yritä pidätellä ilmaa hetken, kunnes suun kautta puhalla ilma ulos. Näin ylläpidät poskien kimmoisuutta. Muista hengitellä välillä ja toista liike. Keskity samalla hengittämiseen ja rentoudu.

Kiinteät silmänympärykset

Aseta etusormi kulmakarvoillesi ja paina hellästi alaspain. Yritä samalla nostaa kulmakarvoja. Toista liikettä kymmeniä kertoja. Tämä liike vahvistaa silmänympärysihoa, joka kerää puoleensa herkästi ryppyjä ja juonteita.

Voit tehdä liikkeen myös siten, että asetat etusormesi poikittain kulmakarvojen alle. Nosta sormillasi hellästi kulmakarvoja ylöspäin, samalla yritä painaa kulmakarvoja alaspäin.

Hymy ylös

Maan vetovoima vaikuttaa siihen että suupielet voivat osoittaa alaspäin, jos hymylihakset ovat iän myötä veltostuneet. Voit vahvistaa omia hymylihaksiasi. Vie sormet poskille, silmien alle ja nenän korkeudelle. Nosta nyt poskilihaksia ylöspäin, suuntana silmien keskiosa. Nyt jatka nostamista yli poskipäiden korvien suuntaan. Näinvahvistat hymylihaksia. Toista liikettä useamman kerran.

Elinan suosittelemat tuotteet

Uusimmat blogi tekstit tästä aiheesta

Eroon niskakyhmystä!

Eroon niskakyhmystä!

Eroon niskakyhmystä!Niskakyhmy, tunnetaan myös nimellä niskapatti tai emännän kyhmy, on niskaan tai yläselkään muodostuva kohouma. Niskakyhmy on tyypillisesti pehmeä ja liikkuva, ja se voi olla...

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Elinan opeilla Meidän olisi äärimmäisen tärkeää oivaltaa miten hyvinvointimme koostuu isosta kokonaisuudesta. Esteettinen hyvinvointimme on liitoksissa myös mielemme...