Valitse sivu

Monikäyttöinen puhdistusvoide

Ihon puhdistaminen on yksi ihonhoidon kulmakiviä. Siksi sopivan puhdistustuotteen etsimiseen kannattaa panostaa. Tärkein on saavuttaa puhdas lopputulos mahdollisimman hellävaraisesti. Mikäli puhdistuksen jälkeen iholle jää kiristävä tunne, saattaa valittu puhdistustuote olla liian tehokas. Siksi BM puhdistusvoide on hellävarainen iholle ja suunniteltu etenkin herkkää ihoa ajatellen. Tämä monitoiminen puhdistusvoide jättää iholle vaikuttavaa ainesosaa, joka uudistaa ihoa tehokkasti.

BM  Cleanser with Sucrose -puhdistusvoide sisältää mm. soluja stimuloivaa sukralfaattia, jota on noin 40 vuoden ajan käytetty vatsahaavan hoidossa.

Myöhemmin lääkealan tiedemiehet ovat tutkineet tämän aineen vaikutusta ihonhoidossa. Tutkimustulosten mukaan aine kiihdytti pintakerroksen uusiutumista ns. kasvutekijää stimuloimalla. Aineen on todettu stimuloivan pintaverisuonten kasvua, joka on tärkeää ihokudosten ravinnonsaannille. Molekyylit tunkeutuvat ihoon ja stimuloivat ihon soluja. Se siis vaikuttaa sisältä ulospäin – eikä päinvastoin kuten yleensä ihonhoitotuotteet tekevät.

BM puhdistusvoiteessa on myös tehokkaasti kosteuttavaa, ravitsevaa ja ihoa pehmentävää sheavoita sekä ihoa vapailta radikaaleilta suojaavaa E-vitamiinia.

BM Cleanser with Sucrose -puhdistusvoide poistaa tehokkaasti, mutta hellästi ihon epäpuhtaudet, saasteet, lian ja kasvo- ja silmämeikin. BM Cleanser valmistaa ihoa vastaanottamaan muiden ihonhoitotuotteiden tehoaineita ja auttaa BM-tehoseerumin ja -voiteiden tehokkaan imeytymisen jättämällä iholle sukrafaattia.

Kolme käyttötapaa

1Levitä BM puhdistusvoide kuivalle iholle ja pyyhi pois.

2Levitä BM puhdistusvoide kuivalle iholle, hierotaan ja huuhtele pois.

3Kosteuttava naamio: Levitä BM puhdistusvoide kuiville kasvoille, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pyyhi pois.

 

BM Cleanser with Sucrose sopii kaikille ihotyypeille.

 

Kosteuttava naamio – Ihon hemmotteluhetki

Kiireinen elämäntyyli ja ulkoiset tekijät stressaavat toisinaan meitä kaikkia.
Siksi haluamme jakaa yksinkertaisen ja nopean ohjeen ihon sekä kehon hemmottelu hetkeen. Tähän tarvitset vain muutaman asian.
  • Syväpuhdistavan kasvonaamion
  • Pehmeän pyyhkeen
  • Hennon, mutta hyväntuoksuisen tuoksukynttilän
  • Rentouttavaa musiikkia

Tee näin:

Sytytä kynttilä, laita musiikki soimaan ja aloita puhdistamalla kasvosi BM puhdistusvoiteella. Tämän jälkeen levitä BM puhdistusvoidetta uudestaan kasvoille ja anna voiteen vaikuttaa 3-5 min. (tai pidempään). Käy hetkeksi makuulle, hengitä syvään, nauti ilmapiiristä ja yritä rentoutua. Kun olet valmis, pyyhi puhdistusvoide pois hellävaraisesti pyyhkeellä tai vanulapulla. Näin ihosi ja kehosi rentoutuu.

Tutustu tuotteeseen

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(7 tuotearviota)

21,00

Lue lisää