Näin vältät iho-oireita, kun käytät kasvomaskia

Kasvomaskin käyttö on edelleen arkipäivää. Kasvomaski iho, eli ns. masknen hoito voi olla hankalaa. Kasvomaskin alla hengitys kostuttaa ihoa, joka ei tee hyvää iholle. Tämä voi johtaa iho-ongelmien ilmaantumiseen tai esimerkiksi kutinaan. Ongelma on yleinen, mutta se on hoidettavissa hyvien ihonhoitorutiinien ja laadukkaiden ihonhoitotuotteiden avulla. Olemme koonneet alle yksinkertaiset hoito-ohjeet kasvomaski iholle.

Etenkin kasvomaskin pois ottamisen jälkeen iho yrittää sopeutua kuivempaan ilmaan. Se on iholle stressitekijä, joka aiheuttaa iholla reaktion.

Maskin alla ihon lämpötila nousee. Tämä lisää helposti hikoilua ja talinmuodostusta, joka voi aiheuttaa ihotukkeumia tai jopa aknea.

Kasvomaski iho voi kärsiä erilaisista iho-oireista:

 • huulet kuivuvat
 • suuta kuivaa
 • iho kärsii kuivuudesta ja erilaisista näpyistä tai jopa aknesta
 • maskin alla ollut iho punoittaa.

 

Hoitovinkit

Puhdista iho huolella. Illalla kannattaa käyttää kaksoispuhdistusta eli puhdistaa kaksi kertaa, vaikka et meikkaisikaan. Näin iholta lähtevät epäpuhtaudet, lika, hiki yms.  Aamulla riittää kertapuhdistus.

Vältä kovakouraista käsittelyä. Jos iholla on näppylöitä, älä puristele niitä.

Huolehdi ihon kosteustasapainosta. Puhdistuksen jälkeen levitä kasvoille kosteuttavia hoitotuotteita.

 

BM-tuotteet, jotka soveltuvat kasvomaski ihon hoitoon:

 • BM Cleanser with Sucrose -puhdistusvoide puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti. Se sisältää ihosolujen uusiutumista stimuloivaa sukralfaatti-tehoainetta, kosteuttavaa sheavoita ja vapailta radikaaleilta ihoa suojaavaa E-vitamiinia. Hajusteeton.
 • BM Gel 28 -tehoseerumi rauhoittaa, normalisoi talineritystä, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Sopii hyvin erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Sisältää sukralfaattia, joka stimuloi ihosolujen uusiutumista. Hajusteeton.
 • BM Day Cream Dry Skin -päivävoide kosteuttaa kuivaa ihoa, lisää ihon kimmoisuutta, elvyttää ja ravitsee ihoa. Sisältää mm. ravitsevaa shoreavoita, kosteuttavaa hyaluronihappoa, soluja stimuloivaa Sucrose Octasulfatea ja ihoa vapailta radikaaleilta suojaavaa E-vitamiinia. Hajusteeton.
 • BM Day Cream Normal / Combination Skin -päivävoide normaalille ja sekaiholle kosteuttaa, lisää ihon kimmoisuutta, vahvistaa ohutta ihoa ja kiinteyttää. Voide sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa, suojaavaa E-vitamiinia ja soluja stimuloivaa Sucrose Octasulfatea. Hajusteeton.
 • BM Night Cream -yövoide hellii ihoa sisältäen mm. ravitsevaa sheavoita, kosteuttavaa hyaluronihappoa, soluja stimuloivaa sukralfaattia ja vahvoja, suojaavia antioksidantteja. Hajusteeton.
 • BM OptiRetin -A-vitamiinivoide rauhoittaa talineritystä ja vahvistaa ihon kollageenirakennetta. Sisältää mm. kemiallisesti vakaita A-vitamiinin estereitä.
 • Skin Energy Propolis -voide soveltuu hyvin epäpuhtaalle, kuivalle, kutisevalle ja kirvelevälle iholle. Propolis on luonnon oma antibiootti, antioksidantti ja vaihtoehto kortisonille.

Tutustu tuotteisiin

BM OptiRetin A-vitamiinivoide – 50ml

(9 tuotearviota)

65,00

blank

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

blank

Yksityinen: Skin Energy Propolis – 60ml

(9 tuotearviota)

65,00

Lue lisää