Säilytä hehkuva, stressitön iho kaikissa elämäntilanteissa!

Stressaantunut iho on usein samea, väritön ja sille voi ilmestyä ryppyjä ja iho-ongelmia. Siksi stressaantunutta ihoa kannattaa hoitaa Anti-Stress tuotteilla, jolloin stressin näkyvät merkit lieventyvät. 

Nykyinen elämäntyylimme on stressin ympäröimää. Työkiireet, perhe, raha-asiat, ihmissuhteet ja ympäristömme luovat monelle huolia ja ahdistavaa tunnetta. Stressin luonne on muuttunut viime aikoina. Se on toistuvampaa ja yhä intensiivisempää. Tietyllä tapaa stressi nähdään jopa muoti-ilmiönä. Ulkoiset paineet voivat luoda tunteen, että on oltava stressaantunut, jotta voi tuntea onnistuneensa ja suorittaneensa riittävästi. Lisäksi sosiaalinen media voi aiheuttaa monelle riittämättömyyden tunnetta ja ulkonäköpaineita. Voisi siis sanoa, että stressi on hyvin yksilöllistä ja sitä esiintyy monessa eri muodossa.

Stressillä on tunnetusti negatiivisia terveydellisiä vaikutuksia, mutta tiesitkö että pitkittynyt stressi näkyy myös iholla. Stressi voi vanhentaa ihoa ennenaikaisesti ja aiheuttaa erilaisia iho-ongelmia. Siksi stressin näkyviä vaikutuksia iholla kannattaa hoitaa ja ennaltaehkäistä. Nyt uuden kotimaisen innovaation avulla, se on mahdollista.

Uusi BM Anti-Stress Day Cream -voide on ihosi apunasi kaikissa elämäntilanteissa, joissa haluat säilyttää tai palauttaa ihosi hehkun kiireestä, väsymyksestä ja stressistä huolimatta.

Stressi – vaikuttaako se myös ihooni?

Kun olet stressaantunut, stressin vaikutukset näkyvät helposti myös ihollasi. Stressi nostaa elimistön kortisolitasoa. Kortisoli hidastaa ihon uusiutumista ja heikentää sen kollageenituotantoa. Jos stressi jatkuu pitkään, ihon hehku himmenee, kimmoisuus katoaa ja iholle voi ilmestyä juonteita ja ryppyjä. Myös näpyt, rosacea eli ruusufinni tai akne voivat reagoida iholla tavallista helpommin stressin vaikutuksesta.

hehkuva iho

BM Anti-Stress Day Creamin vaikuttavat ainesosat hoitaa stressin merkkejä iholla

Halusimme kehittää laadukkaan, kotimaisen voiteen, joka auttaa kaikenikäisiä naisia säilyttämään ihonsa kauniin hehkun myös stressaavina aikoina ja erilaisissa, joskus stressaavissakin elämänvaiheissa. Tutkimuksen ja huolellisen tuotekehityksen tuloksena syntyi Suomessa valmistettu BM Anti-Stress Day Cream eli päivävoide stressaantuneelle iholle. Se rauhoittaa stressaantunutta ihoa tarkoin valikoiduin ainesosiensa ansiosta ja palauttaa iholle hehkun ja elinvoiman.

Anti-Stress Day Cream perustuu iholle hehkua, tasapainoa ja hyvinvointia tuovaan tehokkaaseen ja monipuoliseen yhdistelmään:

  • Patentoitu Anti-Stress ainesosa tasapainottaa ihon kortisolitasoa ja lievittää stressin vaikutuksia iholla.
  • Uudistava B3-vitamiini niacinamide tasoittaa ihon väriä ja suojaa ilmansaasteilta.
  • Peptidiyhdiste stimuloi kollageenituotantoa, joka heikkenee stressin vaikutuksesta. Se myös tasoittaa juonteita ja ryppyjä.
  • Arvokas tryffeliuute rauhoittaa ihoa ja ehkäisee sen ennenaikaista vanhenemista.
  • Pohjoisen puolukan siemenöljy on ihoa monipuolisesti suojaava antioksidantti.
  • Squalane tuo iholle kosteutta ja pehmeyttä ja rauhoittaa sitä.
  • Anti-Stress Day Creamissa on aurinkosuoja SPF 20, joka suojaa haitallisilta ja ihoa vaurioittavilta ja sitä ennenaikaisesti vanhentavilta UVA- ja UVB-säteiltä.

BM Anti-Stress Day Cream sopii kaikille ihotyypeille ja se on kehitetty erityisesti stressaantuneelle iholle. Anti-Stress Day Cream ennaltaehkäisee ja hoitaa stressin näkyviä merkkejä iholla. BM Anti-Stress Day Cream on tuoksuton ja Suomessa valmistettu. Lue lisää BM Anti-Stress päivävoiteesta.

Stressitön, elinvoimaa hehkuva iho kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa elämäntilanteissa

BM Anti-Stress Day Cream – 50ml

(8 tuotearviota)

62,00

Lue lisää