BM ihonhoitorutiini – vähemmän on enemmän

Useiden ihonhoitotuotteiden yhtäaikainen käyttö kuormittaa ihoa. Monet tuotteet sisältävät paljon eri ainesosia, säilöntäaineita, hajusteita ja emulgaattoreita. Jos monia tuotteita käytetään päivittäin kerroksittain, iho kuormittuu huomattavasta määrästä eri ainesosia. Mitä herkempi ja allergisempi iho, sitä suositeltavampaa on pitäytyä vain vähäisessä määrässä eri ihonhoitotuotteita. Voidakseen hyvin ihosi tarvitsee vain muutaman avaintuotteen.

Kotimainen BM Cosmeceuticals suosii yksinkertaista hoitorutiinia, johon kuuluu kaksi vaihetta: puhdistus ja kosteutus. Jos ihollasi on lisäksi tilapäisiä tai pysyviä erityistarpeita, saatat tarvita myös kolmannen vaiheen päivittäiseen hoitorutiiniisi. Suositpa kaksi- tai kolmivaiheista hoitorutiinia, löydät parhaat tuotteet BM-ihonhoitosarjasta.

Mitä herkempi ja allergisempi iho, sitä suositeltavampaa on pitäytyä vain vähäisessä määrässä eri ihonhoitotuotteita

BM ihonhoitorutiini sisältää kolme vaihetta

1 Puhdistus

L

2Mahdolliset erityistarpeet

L

3Kosteutus

1 Puhdistus

Puhdistukseen BM ihonhoitosarjassa on yksi kaikille ihotyypeille sopiva tuote: BM Cleanser with Sucrose. Se on pehmeä puhdistusvoide, jonka voi poistaa vedellä tai pyyhkimällä vanulapulla. Samalla tuotteella poistat myös hellävaraisesti kevyen silmämeikin. BM Puhdistusvoide toimii myös syväpuhdistavana naamiona, jos niin haluat. Puhdistusvoide on hajusteeton ja sisältää ihoa uudistavaa sukralfaattia.

blank

2Mahdolliset erityistarpeet

  • Ihon kiinteyttäminen, juonteiden häivyttäminen, pigmenttimuutokset, punoitus, arvet, epäpuhtaudet ja finnit

BM Gel 28 tehoseerumi on ihonhoitosarjamme monitoimituote. Se auttaa moniin iho-ongelmiin: uudistaa ja napakoittaa veltostunutta ihoa, häivyttää pigmenttimuutoksia, arpia ja juonteita, vähentää ihon epäpuhtauksia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Jos arvostat lyhyttä ainesosalistaa, BM Gel 28 tehoseerumi on juuri sinulle. Siinä on veden lisäksi vain neljä muuta ainesosaa, joista yksi on uudistava sukralfaatti. Tehoseerumia voi käyttää sellaisenaan, mutta suosittelemme sitä BM uudistavan kasvovoiteen alle, jolloin se tehostaa saman sarjan kosteusvoiteiden vaikutusta. Tehoseerumia voi käyttää myös silmänympärysiholle. Hajusteeton, mikromuoviton ja vegaaninen seerumi on erinomainen myös kaulan ja dekolteen ihon hoitoon. Vain yksi painallus seerumia riittää koko kasvoille.

2.2Stressaantunut iho

Jos ihosi on stressaantunut ja rasittunut tai kaipaa erityistä kosteutusta, suosittelemme uutta BM Anti-Stress seerumia.

Niasiiniamidi, hyaluronihapon ja patentoidun ainesosan ansiosta seerumi palauttaa iholle hehkun ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. BM Anti-Stress Seerumi on hajusteeton ja vegaaninen.

blank
blank

3Kosteutus

Kosteus- ja hoitovoiteeksi voit valita omalle ihotyypillesi sopivan, ihoa uudistavan BM päivä- ja yövoiteen. BM Ihonhoitosarjassa on voiteet normaalille- ja sekaiholle sekä kuivalle iholle. Niissä kaikissa on tehoaineena ihoa uudistava sukralfaatti ja kosteuttava hyaluronihappo. Sekä päivä- että yövoiteet ovat hajusteettomia.

3.2 Kosteutta ikääntyvälle, kuivalle tai auringon vaurioittamalle iholle

Aikuiselle ja ikääntyvälle iholle sarjassamme on todellinen supervoide OptiRetin, joka sisältää A-vitamiinia eli retinolia. A-vitamiinin teho on tieteellisesti todistettu ihon nuorekkuuden ylläpitäjänä ja siksi sillä voi hoitaa myös auringon aiheuttamia ikämuutoksia ja vaurioita.

OptiRetinissä retinoli on yhdistetty paljon hyviä ominaisuuksia sisältävään squalane-voidepohjaan. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta OptiRetiniä voi käyttää aamuin tai illloin ilman tavanomaisia A-vitamiinin haittavaikutuksia. Koostumukseltaan OptiRetin on ylellisen runsas ja siksi erityisen hyvä yövoiteeksi.

blank

BM ihonhoitosarja – vain ne tuotteet, joita ihosi tarvitsee

Uusimmat blogi tekstit 

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismiIhonhoidon minimalismi on ihonhoitotrendi, joka yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniin ja keskittyy ihonhoidon peruspilareihin. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on...

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:

Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen