Vähemmän on enemmän!

Yhä useammat trendit tukevat minimalismia ja vähemmän on enemmän -ajattelua. Ihonhoidossa yksinkertainen tosiaankin on kaunista. BM Gel 28 tehoseerumi on oiva esimerkki tästä.

Vähemmän on enemmän ihonhoidossa

Yksinkertainen ihonhoito on usein toimivin. Liian monimutkainen ihonhoito voi itseasiassa vasten odotuksia vahingoittaa ihoa. Jos esimerkiksi kuorit ahkerasti ihoa, voi tämä johtaa ihon suojakerroksen heikkenemiseen. Myös eri tehoaineiden sekoittelu voi tosiasiassa heikentää ihonhoidon tehokkuutta.

Siksi on usein parempi valita muutama toimiva ja ihoa vahvistava ihonhoitotuote ja antaa ihon itse vastata lopusta. Toisinaan on täysin sallittua ja suositeltavaakin hemmotella itseään, kunhan siitä ei tule osa jatkuvaa ihonhoitorutiinia.

Vain 4 ainesosaa

BM Gel 28 -tehoseerumi sisältää veden lisäksi vain neljää ainesosaa. Silti sen teho on uskomattoman hyvä.

Yhä useampi kuluttaja tutkii INCI-listoja ja välttää ns. turhia ainesosia: mm. hajusteita ja säilöntäaineita. Voidaankin puhua no-kosmetiikasta, jossa listataan, mitä aineita tuote EI sisällä. Toisaalta olisi hyvä keskittyä, mitä kosmetiikka sisältää.

BM CosmeCeuticals Gel 28 -tehoseerumi sisältää Sodium Sucrose Octasulfatea -sokerimolekyyliä. Sen on todettu uudistavan ja vahvistavan ihoa. Tehoseerumi ei sisällä hajusteita. Säilöntäaine on voitu jättää pois, koska pakkaus on helppokäyttöinen, ilmatiivis pumppupullo.

Tehoseerumi on erinomainen vanhenevalle iholle, joka kärsii velttoudesta ja rypyistä. Seerumia voi levittää kasvojen, kaulan ja dekolteen lisäksi myös ohuelle silmänympärysiholle. Gel 28 sopii loistavasti myös arpien hoitoon, herkälle iholle ja atoopikolle. Myös odottavat äidit voivat hoitaa raskausarpiaan tällä tuotteella. Voidaankin sanoa, että tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tehoseerumi rauhoittaa ihoa. Myös couperosaiho pitää tästä seerumista. Tehoseerumi on BM CosmeCeuticals -sarjan tähtituote. Se sisältää enemmän Sodium Sucrose Octasultatea -tehoainetta kuin muut sarjan tuotteet.

Levitä BM Gel 28 -seerumia puhtaille kasvoille ja anna imeytyä kunnolla pari minuuttia ennen kuin laitat kasvovoidetta. BM Gel 28 on riittoisa, koska yksi painallus riittää koko kasvoille aamuin sekä illoin.

 

Sukralfaatti uusii ihoa

BM-tuotteiden tähtiraaka-aineena on ihoa vahvistava ja uusiva sukralfaatti, jota aikoinaan käytettiin vatsahaavan hoidossa. SOS-lääkemolekyyli (sukroosi-okta-sulfaatti) teho on tunnettu: lääkealan tiedemiesten tutkimuksissa todettiin, että SOS stimuloi pintaverisuonten kasvua ja pintakerroksen uusiutumista stimuloimalla ns. kasvutekijää.

Tutustu tuotteeseen

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

Lue lisää