Vegaaniset BM-ihonhoitotuotteet

Yhä useampi kuluttaja suosii vegaanisen ruokavalion lisäksi myös vegaanisia ihonhoitotuotteita.

Kaikille ei kuitenkaan ole ihan selvää, mitä vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa. Vegaanituotteille ei ole mitään virallista määritelmää. Voidaan kuitenkin todeta, että vegaanituotteissa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä raaka-aineita: esimerkiksi mehiläisvahaa, hunajaa tai lanoliinia. Vegaanisia ihonhoitotuotteita ei tietenkään saa myöskään testata eläimillä.

Vegaaniset ihonhoitotuotteet eivät ole sama kuin luonnonkosmetiikka, vaan valmistuksessa saa käyttää synteettisiä raaka-aineita.

Ei pakollista sertifikaattia

Tuotteen vegaanisuutta ei ole pakko merkitä sertifikaattitunnuksilla. INCI-lista kertoo käytetyt raaka-aineet.

Vaikka BM CosmeCeuticals -tuotesarjan pakkauksissa ei ole mitään vegaanisuudesta kertovaa merkkiä, lääketehtaan kehittämät BM-tuotteet käyvät erittäin hyvin sellaisille henkilöille, jotka haluavat välttää eläinperäisiä raaka-aineita.

Vegaaniset BM-tuotteet:

BM-tuotteiden tähtiraaka-aineena on ihoa vahvistava ja uusiva sukralfaatti, jota aikoinaan käytettiin vatsahaavan hoidossa. SOS-lääkemolekyyli (sukroosi-okta-sulfaatti) teho on tunnettu: lääkealan tiedemiesten tutkimuksissa todettiin, että SOS stimuloi pintaverisuonten kasvua ja pintakerroksen uusiutumista stimuloimalla ns. kasvutekijää.

Tutustu tuotteisiin

BM Gel 28 Tehoseerumi – 30ml

(19 tuotearviota)

52,00

blank

BM Night Cream – 50ml

(6 tuotearviota)

52,00

blank

BM Day Cream Dry Skin – 50ml

(1 tuotearvio)

52,00

Lue lisää

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoitoMiesten tulisi yhtä lailla hoitaa ihoaan kuin naisten jotta iho pysyy terveenä ja...