BM tuotteet auttavat couperosa – ja ruusufinni – ihoa

 

BM-ihonhoitosarja sopii erinomaisesti ikääntyvälle couperosaiholle, koska se on hellävarainen, hajusteeton ja sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa sukralfaattia. Sukralfaatti on lääkemolekyyli, jota on alunperin käytetty vatsahaavan hoidossa suojaavana ainesosana. Sukralfaatti vahvistaa ihon rakennetta, jolloin pintaverisuonet eivät ole niin selvästi näkyvissä, näin ollen sukralfaatti auttaa myös esimerkiksi ruusufinnin hoidossa.

BM-ihonhoitotuotteilla hoidat ja rauhoitat herkkää couperosaihoa hellävaraisesti ja turvallisesti aamuin illoin.

blank

Vähennä ihon punoitusta – Gel 28 tehoseerumi couperosa iholle

Gel 28 tehoseerumi sisältää eniten vaikuttavaa ainesosaa sukralfaattia. Se vahvistaa ihon rakennetta ja sopii siten erinomaisesti ikääntyvän couperosa ihon hoitoon.
blank

Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.

-Kaarina 64v.

Olen käyttänyt 30v. En luovu koskaan. Ryppyjä ri juurikaan ole. 66vuotias.

-Mervi Kemppainen

Yksi parhaista seerumeista, joita olen käyttänyt. Arpeni katosi täysin.

-Heli.

Couperosa iho

Couperosa on suomalaisilla yleinen vaiva. Tyypillisesti couperosa iho ilmenee 30-50 vuoden iässä ja couperosa iho on perinnöllistä, eli indikaatioita voi seurata vanhemmiltaan.

Couperosaan taipuvainen iho saattaa olla punoittava aina tai sitten se saattaa lehahdella esimerkiksi mausteisten ruokien, kuumien tai alkoholia sisältävien juomien takia. Myös ulko- ja sisäilman lämmönvaihtelut, saunominen sekä liian voimakkaat hoitotuotteet saattavat pahentaa couperosa ihon oireita.

Couperosassa ihon pintaverisuonet ovat laajentuneet, mikä aiheuttaa punoitusta kasvoissa, joko kauttaaltaan tai vain paikoitellen. Tyypillisesti couperosa ilmenee kuitenkin punoituksena poskipäissä ja nenänpielissä. Couperosa on usein erityisesti kuivan ja ohuen ihotyypin vaiva, mutta sitä esiintyy myös muilla ihotyypeillä.

Couperosa ihon hoito

Ikävä kyllä couperosaa ei pysty kokonaan parantamaan, mutta hyvän ihonhoidon turvin oireita voi lievittää. Tärkeintä couperosa ihon hoidossa on kokonaisvaltainen hellävaraisuus ja miedot hoitotuotteet. Liian voimakkaat hoitotuotteet ja hankaus saattavat ärsyttää ihoa entisestään ja lisätä ihon punoitusta. Myöskään mekaaniset kuorinnat tai voimakkaat ainesosat ihonhoitotuotteissa eivät ole couperosa iholle suositeltavia.

Couperosa ihoa kannattaa suojata hyvin sekä kuumuudelta, että pakkaselta ja viimalta. Ihoa kannattaa myös suojata auringolta, sillä jo valmiiksi ohut iho vaurioituu helpommin, jolloin couperosa voi pahentua. Stressiä tulisi myös parhaan kyvyn mukaan välttää. Lisäksi hyviä elintapoja ei voi kyllin korostaa, ne tukevat ihonhoitoa. Vältä siis kahvia, tupakkaa ja alkoholijuomia.

Sopivien ihonhoitotuotteiden etsiminen saattaa olla haastavaa, mutta niiden löytäminen on palkitsevaa! Siksi kannattaakin kuunnella ihon tarpeita erityisen tarkasti. BM-tuotteet sisältävät ihoa vahvistavaa sukralfaattia, joka auttaa couperosa ihon hoidossa.

Ruusufinnin hoito

Ruusufinni esiintyy yleensä poskilla, mutta sitä voi ilmetä koko kasvojen alueella. Ruusufinnin tunnistaa punoittavana alueella, jolla yleensä esiintyy finnientapaisia näppyjä.

Ruusufinnin syytä ei tarkalleen tunneta, mutta sen tiedetään pahenevan etenkin lämpötilan vaihteluiden ja kylmän viiman takia. Myös alkoholi ja saunominen voi pahentaa ruusufinniä.

Ruusufinnin hoitoon kannattaa käyttää BM sukralfaattituotteita. Tärkeää on muistaa suojata ihoalue auringolta ja käyttää riittävästi aurinkorasvaa. Ihon kunnollinen puhdistus on tärkeää, mieluiten miedolla ja hellävaraisella puhdistusvoiteella.

 

Sukralfaatti – Ihmeitä tekevä pieni lääkemolekyyli

Sukralfaatti on sakkaroosien johdannainen, jolla on merkittävä osa ihosolujen varjelemisessa ja uudelleenrakentamisessa. Se vaikuttaa aktivoivasti ja stimuloivasti ihon proteiineihin, jotka sitoutuvat solun pinnan reseptoreihin ja aktivoivat solujen jakautumista. Kyseessä on erittäin pieni molekyyli, joka pystyy tunkeutumaan ihon pintakerrosten läpi ja hoitamaan ihoa poikkeuksellisesti sisältä ulospäin. Sukralfaatti estää ihon ärsytystä eristämällä välittäjäaineet, interferon-gamman ja interleukin-2:n, jotka vapautuvat ihon joutuessa alttiiksi allergeenien, lämmön, kemikaalien jne. haitallisille vaikutuksille.

BM:llä ja sukralfaatilla on tehty lukuisia lääketieteellisiä tutkimuksia, jotka todistavat sen tehon esimerkiksi arpien ja ärtyneen ihon hoidossa sekä ihon vahvistamisen kannalta ryppyjen ja juonteiden ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Muistilista – Näin hoidat couperosa ihoa

1 Tärkeintä couperosa ihon hoidossa on hellävaraisuus ja miedot tuotteet

2Couperosa ihoa kannattaa suojata niin pakkaselta kuin auringolta

3 Vahvista ihoa sukralfaattia sisältävillä BM-ihonhoitotuotteilla.

4Sukralfaatti uudistaa ja vahvistaa ihoa jolloin couperosan näkyvät merkit eivät näy yhtä selkeästi.

Uusimmat blogitekstit tästä aiheesta

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoitoMiesten tulisi yhtä lailla hoitaa ihoaan kuin naisten jotta iho pysyy terveenä ja hyvinvoivana. Iho on ihmisen suurin elin ja se suojaa meitä ulkoisilta tekijöiltä kuten...

Tuoksuherkkyys ja hajusteet kosmetiikkassa

Tuoksuherkkyys ja hajusteet kosmetiikkassa

Tuoksuherkkyys on yleinen ongelma ja vaivaa monia. Kosmetiikassa käytetyt hajusteet kuuluvat kaikista herkistävimpien kosmetiikkaraaka-aineiden joukkoon. Hajusteet voivat aiheuttaa erilaisia...

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen