Valitse sivu

Couperosa iho

Couperosa on suomalaisilla yleinen vaiva. Couperosaan taipuvainen iho saattaa olla punoittava aina tai sitten se saattaa lehahdella esim. mausteisten ruokien, kuumien tai alkoholia sisältävien juomien takia. Myös ulko- ja sisäilman lämmönvaihtelut, saunominen sekä liian voimakkaat hoitotuotteet saattavat pahentaa couperosa ihon oireita. Couperosassa ihon pintaverisuonet ovat laajentuneet, mikä aiheuttaa punoitusta kasvoissa, joko kauttaaltaan tai vain paikoitellen. Couperosa on usein erityisesti kuivan ja ohuen ihotyypin vaiva, mutta sitä esiintyy myös muilla ihotyypeillä.

Couperosa ihon hoito

Tärkeintä couperosa ihon hoidossa on kokonaisvaltainen hellävaraisuus ja miedot hoitotuotteet. Liian voimakkaat hoitotuotteet ja hankaus saattavat ärsyttää ihoa entisestään ja lisätä ihon punoitusta. Myöskään mekaaniset kuorinnat tai voimakkaat ainesosat ihonhoitotuotteissa eivät ole couperosa iholle suositeltavia. Couperosa iho kannattaa suojata hyvin sekä kuumuudelta että pakkaselta ja viimalta.

BM tuotteet auttavat couperosa ihoa

BM-ihonhoitosarja sopii erinomaisesti couperosaiholle, koska se on hellävarainen, hajusteeton ja sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa sukralfaattia. Sukralfaatti on lääkemolekyyli, jota on alunperin käytetty vatsahaavan hoidossa suojaavana ainesosana. Sukralfaatti vahvistaa ihon rakennetta, jolloin pintaverisuonet eivät ole niin selvästi näkyvissä. Sukralfaattia on kaikissa BM-sarjan voiteissa, myös hellävaraisessa puhdistusvoiteessamme.*) BM-ihonhoitotuotteilla hoidat ja rauhoitat herkkää couperosaihoa hellävaraisesti ja turvallisesti aamuin illoin.
*) Ainoa poikkeus on A-vitamiinivoide OptiRetin, joka ei sisällä sukralfaattia, koska sen vaikuttava aine on A-vitamiini

Couperosa iholle suosittelemme:

BM Night Cream

BM Night Cream – 50ml

(1 tuotearvio)

50,00

BM Day Cream Dry Skin – 50ml

(1 tuotearvio)

50,00

BM Day Cream Normal/Combination Skin

BM Day Cream Normal / Combination Skin – 50ml

(1 tuotearvio)

50,00

BM Cleanser with Sucrose

BM Cleanser with Sucrose – 100ml

(1 tuotearvio)

20,00

Sukralfaatti – Ihmeitä tekevä pieni lääkemolekyyli

Sukralfaatti on sakkaroosien johdannainen, jolla on merkittävä osa ihosolujen varjelemisessa ja uudelleenrakentamisessa. Se vaikuttaa aktivoivasti ja stimuloivasti ihon proteiineihin, jotka sitoutuvat solun pinnan reseptoreihin ja aktivoivat solujen jakautumista. Kyseessä on erittäin pieni molekyyli, joka pystyy tunkeutumaan ihon pintakerrosten läpi ja hoitamaan ihoa poikkeuksellisesti sisältä ulospäin. Sukralfaatti estää ihon ärsytystä eristämällä välittäjäaineet, interferon-gamman ja interleukin-2:n, jotka vapautuvat ihon joutuessa alttiiksi allergeenien, lämmön, kemikaalien jne. haitallisille vaikutuksille.

BM:llä ja sukfalfaaatilla on tehty lukuisia lääketieteellisiä tutkimuksia, jotka todistavat sen tehon esimerkiksi arpien ja ärtyneen ihon hoidossa sekä ihon vahvistamisen kannalta ryppyjen ja juonteiden ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Kaipaatko apua johonkin muuhun iho-ongelmaan?

BM-tuotteet auttaavat moniin ihon haasteisiin kuten ihon kuivuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, couperosaan, pigmenttiongelmiin, arpiin ja rasvoittuvaan ihoon.

Lue vinkkimme mm. herkän tai maskne ihon hoitoon!