Niasiiniamidi: Ihonhoidon superraaka-aine kaikille ihotyypeille

Niasiiniamidi eli B3-vitamiini on yksi tämä hetken suosituimmista kosmetiikan raaka-aineista, eikä suotta. Se on tehokas, mutta hellävarainen raaka-aine, jolla on lukuisia ihoa hoitavia ja ihon ulkonäköön vaikuttavia ominaisuuksia. Niasiiniamidin suosiota lisää se, että se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja reaktiiviselle iholle.

Aktiiviaineet kohentavat ihon ulkonäköä

Niasiiniamidi luokitellaan aktiiviaineeksi, jonka vuoksi sitä löytyy eniten iholle jätettävistä tuotteista, kuten seerumeista ja kasvovoiteista. Kosmeettisissa tuotteissa aktiiviaineiden on tarkoitus parantaa ihon ulkonäköä vaikuttamalla esimerkiksi sen sävyyn ja tekstuuriin. BM Anti-Stress sarjan päivävoide ja seerumi sisältävät molemmat runsaasti (5%) tätä ihonhoidon superraaka-ainetta.

Niasiiniamidi

Hoida maksaläiskiä niasiiniamidilla

 

Niasiiniamidilla on useita ihon ulkonäköön vaikuttavia ominaisuuksia. Se tasoittaa ihon tekstuuria ja tekee ihon sävystä kirkkaamman ja tasaisemman. Ihon maksaläiskät ja monet värivirheet ovat seurausta pigmentaation lisääntymisestä erityisesti ikääntyessä ja auringon valolle altistuttaessa.  Niasiiniamidi ehkäisee maksaläiskien syntymistä, sillä se vaikuttaa melaniinin siirtymiseen iholla.

Lisäksi niasiiniamidi vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja ja ennaltaehkäisee näin maksaläiskien syntymistä. Merkittävän määrän niasiiniamidia sisältävät Anti-stress päivävoide ja seerumi sopivat erinomaisesti samean ja epätasaisen ihon hoitoon.

pipetti

Niasiiniamidi on erinomainen tehoaine ikääntyvälle iholle!

Myös ikääntyvä iho hyötyy niasiiniamidista, sillä B3-vitamiini vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Niasiiniamidi toimii antioksidanttina, eli sillä on kyky suojata ihoa vapailta radikaaleilta. Vapaat radikaalit vahingoittavat ihosoluja ja aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä, sillä ne pyrkivät ottamaan elektronin muilta molekyyleiltä ja näin ollen vahingoittamaan ihosoluja.

Antioksidanttisten ominaisuuksien lisäksi niasiiniamidi tukee ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Kollageeni on osa ihon tukikudosta, ja sen tarkoitus on pitää ihon elastisena. Kun kollageenin määrä vähenee ikääntyessä, ihoon syntyy helpommin juonteita ja ryppyjä. BM Anti-stress päivävoiteen ja seerumin sisältämällä niasiiniamidilla (5%) voidaan vähentää jo näkyviä ikääntymisen merkkejä sekä ennaltaehkäistä uusien syntymistä.

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi kosteuttaa tehokkaasti

Niasiiniamidin kosmeettisella käytöllä on todettu olevan positiivinen vaikutus ihon kosteuspitoisuuteen, sillä niasiiniamidi tukee ihon luonnollista lipidisynteesiä. Lipidit, kuten keramidit, ovat erityisesti epidermiksessä eli ihon uloimmassa kerroksessa luonnostaan esiintyviä rasvoja, jotka estävät kosteutta haihtumasta iholta ja toimivat osana ihon suojamekanismeja. Ihon kosteuspitoisuuden lisääntyessä iho näyttää ja tuntuu elastisemmalta, jonka lisäksi sen luonnolliset suojamekanismit vahvistuvat. BM Anti-stress sarjan päivävoide ja seerumi ovat hyvä valinta kuivalle iholle, sillä ne sisältävät niasiiniamidin lisäksi myös muita ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä raaka-aineita.

Tasapainottava ja rauhoittava vaikutus

Iho kosteuteen vaikuttavien ominaisuuksien lisäksi niasiiniamidin kosmeettisella käytöllä voidaan rauhoittaa herkkää ihoa ja lievittää näkyvästi ihon punoitusta. BM Anti-stress päivävoiteen ja seerumin sisältämä niasiiniamidi vahvistaa ja suojaa herkkää ihoa sekä lievittää reaktiivisen ihooireita, kuten punoitusta ja ihon kutinaa. Kun ihon luonnollinen suoja vahvistuu, se ei ole yhtä altis erilaisille ulkoisille ärsykkeille.

Epäpuhtaan ihon hoidossa niasiiniamidi on erinomainen raaka-aine, sillä se tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä, ilman että se aiheuttaa ihon kuivumista tai ärsytystä. Liiallinen talintuotanto laajentaa ja tukkii ihohuokosia, jolloin niihin muodostuu helpommin epäpuhtauksia. BM Anti-Stress päivävoide ja seerumi sopivat rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle, sillä niiden sisältämä niasiiniamidi (5%) ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksien syntymistä.

Niasiiniamidi – ihonhoidon superraaka-aine

  • tehokas mutta hellävarainen superraaka-aine

  • tasoittaa ihon väriä tehden ihosta kirkkaamman

  • vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä

  • lisää ihon kosteuspitoisuutta

 

Uusimmat blogi tekstit

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismiIhonhoidon minimalismi on ihonhoitotrendi, joka yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniin ja keskittyy ihonhoidon peruspilareihin. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on...

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:


Saat heti -10% alekoodin ja ajankohtaista tietoa tuotteista ja tarjouksista!
Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen