Anti-Age voiteet – toimivatko ne todella?

2 Kommentit

Anti-age-voiteet ovat tavallaisia kosteusvoiteita tehokkaampia ja ne ehkäisevät ihon ikääntymistä. Anti-Age voiteiden käyttöä suositellaan 30-40 vuotiaasta lähtien. BM-tuotteet ovat herkälle iholle kehitettyjä ihoa vahvistavia ja uudistavia anti-age tuotteita.

”Olen 54v., onko minun liian myöhäistä aloittaa anti-age -tuotteiden käyttö?”

Nyrkkisääntönä voisi ehkä sanoa, että yli kolmekymppiselle anti-age-voiteet ovat jo sopivia ja 40 ikävuodesta eteenpäin niiden käyttö on jo erittäin suositeltavaa, mikäli haluaa säilyttää ihonsa hehkeyden ja elinvoimaisuuden mahdollisimman pitkään.

Jos kuitenkin on käynyt niin, että on havahtunut ihonhoitoon vasta kypsemmällä iällä, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa: iho kiittää saamistaan tehoaineista vielä myöhemminkin ja hyvin valittu hoitotuote saattaa tuoda sille aivan uudenlaista hehkua ja elinvoimaa vielä myöhäisessäkin vaiheessa.

Mitä anti-age tuotteita olisi hyvä käyttää?

BM-ihonhoitorutiini perustuu ajatteluun, vähemmän on enemmän: ei tarvita lukuisia eri tuotteita vaan muutamalla hyvällä ihon ikääntymistä ehkäisevällä tuotteella pärjää: hoitavalla puhdistusvoiteella, kosteuttavalla anti-age päivä- ja yövoiteella sekä monipuolisella tehoseerumilla, jolla voi hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa.

Pääset hyvin alkuun esimerkiksi hoitavalla BM puhdistusvoiteella, jota voi käyttää ihon puhdistukseen mutta myös syväpuhdistavana ja kosteuttavana naamiona ja BM päivä- tai yövoiteella.

Voit halutessasi käyttää aamuin illoin samaa kosteusvoidetta, vaikka tuotteen nimi onkin yö- tai päivävoide. Voiteet eivät sisällä raaka-aineita, jotka rajoittaisivat käyttöä tiettyyn vuorokauden aikaan. Tarvittaessa ihonhoitorutiiniin voi lisätä BM tehoseerumin

Anti-age-voiteet –tehokkaampia kuin tavalliset kosteusvoiteet

Media on pullollaan suitsutusta erilaisista anti-age -voiteista. Mutta mitä anti-age oikein tarkoittaa? Anti-age-voiteet ovat pääosin voiteita, jotka

  • ehkäisevät ikääntymisen merkkejä iholla
  • uudistavat ihoa ja häivyttävät jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä.

Anti-age -voiteet ovat tavallisia kosteusvoiteita tehokkaampia ja sisältävät yleensä enemmän vaikuttavia tehoaineita ja ihoa uudistavia ainesosia.

blank

Koska anti-age -voiteiden käyttö tulisi aloittaa?

Ihon ikääntyminen on yksilöllistä ja siihen vaikuttavat suurelta osin elintavat, mutta myös ulkoiset tekijät ja perintötekijät. Iho tuottaa kollageenia, joka on kudosaine, joka pitää ihon joustavana ja kimmoisana. Ihon kollageenituotanto alkaa kuitenkin vähentyä noin 25-30 -vuotiaana ja sen väheneminen näkyy kasvoissa usein aluksi ilmejuonteina esim. silmien ympärillä.

Yksi merkittävästi ihoa ennenaikaisesti vanhentava tekijä on runsas auringonotto. UV-säteet vaurioittavat ihoa pintaa syvemmältä ja siksi vanhentavat ihoa, mutta auringon aiheuttamat vauriot eivät välttämättä näy iholla vielä 20 – 30-vuotiaana, vaan vasta keski-iän kynnyksellä, noin 40-vuotiaana tai sen jälkeen.

Auringolta suojautuminen onkin ihon nuorekkuuden säilyttämisen kannalta ehkä tärkein tekijä, ja asia, johon jokainen voi vaikuttaa itse. Toinen tärkeä ihon ikääntymisen estäjä on tupakoinnin välttäminen, sekä terveelliset elintavat ruokavaliosta liikuntaan.

Ohuella ja kuivalla iholla ikääntymisen merkit saattavat näkyä aiemmin kuin henkilöllä, jonka iho on rasvaisuuteen taipuvainen tai muuten paksumpi. Peli ei silti ole menetetty, sillä voit hyvillä hoitotuotteilla ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista, lisätä sen kimmoisuutta, kosteutta ja heleyttä ja uudistaa jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Siksi anti-age -voiteet on kehitetty – torjumaan ihon ikääntymistä ja antamaan pitkäkestoista hoitoa.

BM on laadukas ja lääketieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja

BM-sarja on lääketehtaan kehittämä ja tutkittu voidesarja. BM-voiteet perustuvat tehokkaisiin ainesosiin ja kaikki iholle tarpeeton on karsittu pois. Iholle tarpeettomia aineita ovat mm. hajusteet, väriaineet ja mikromuovit. BM-voiteet ovat myös erittäin hyvin siedettyjä ja siksi ihanteellisia mm. allergikoille, herkkäihoisille ja tuoksuherkille. Se ei silti tarkoita sitä, että ne olisivat vähemmän suositeltuja normaali-ihoiselle, jolla ei varsinaisia iho-ongelmia ole.

Kaikki BM sukralfaattituotteet ovat anti-age -tuotteita. Niiden vaikuttava ainesosa on lääkemolekyyli sukralfaatti, jolla on ihoa uudistava ja vahvistava vaikutus.

Sukralfaattia on alun perin käytetty vatsahaavan hoidossa, mutta tiedemiehet havaitsivat sittemmin sen suotuisat vaikutukset myös iholla ulkoisesti käytettynä. Sukralfaatti vahvistaa ihoa, jolloin ikääntymisen merkit vähenevät ja iho voi paremmin. Sukralfaatti uudistaa ihoa, vaalentaa arpia ja pigmenttimuutoksia ja madaltaa juonteita ja ryppyjä.

Sukralfaatin lisäksi BM-sukralfaattivoiteissa on mm. antioksidantteja sisältäviä ainesosia, sekä muita hoitavia ainesosia. Sukralfaattiin perustuu myös BM:n anti-age tähtituote: monipuolinen BM Gel 28 tehoseerumi. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai päivä- ja yövoiteen alla ja silmänympärysiholla. BM Gel 28 tehoseerumi on myös todellinen allergikon ja ympäristötietoisen luottotuote siksi, että se sisältää sukralfaatin ja veden lisäksi vain 3 muuta ainesosaa, eikä lainkaan mikromuoveja.

On myös toinen ”ihmeaine”, joka on kärkikastissa ihon vanhenemisen ehkäisijänä: a-vitamiini eli retinoli. A-vitamiini uudistaa ihoa näkyvästi ja tehokkaasti. Koska a-vitamiini on voimakkaasti ihoa uudistava vitamiini, iho saattaa vaatia siihen totuttelun vähitellen. Voidetta voi aluksi käyttää muutaman kerran viikossa tai joka toinen ilta ja ihon tottuessa siirtyä vähitellen jokailtaiseen käyttöön.

BM-sarjassa a-vitamiini- eli retinolivoidetta edustaa BM OptiRetin. OptiRetin on hyvin siedetty ja hellävarainen a-vitamiinivoide ja siinä on ravitseva squalane-voidepohja.

Muista BM-voiteista poiketen OptiRetin ei ole täysin tuoksuton, vaan siinä on hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu. OptiRetin on kaikille ihotyypeille sopiva anti-age -yövoide. Kuivaihoinen voi käyttää sitä vaihtoehtoisesti aamulla, jos kaipaa hieman tuhdimpaa kosteutusta. Tärkeintä on muistaa, että voidetta käytetään vain kerran päivässä. Toisin kuin useimmat retinolivoiteet, BM OptiRetin ei reagoi auringon UV-säteisiin. Jos on kuivaihoinen tai kaipaa myös päiväksi täyteläistä anti-age -voidetta, OptiRetin on juuri oikea valinta.

blank

Myös plastiikkakirurgian erikoislääkäri Tarja Juvonen suosittelee BM-tuotteita!

Mistä voin ostaa BM-voiteita?

Voit ostaa BM-ihonhoitotuotteet verkkokaupastamme, josta tilaat voiteet ilman posti- ja toimituskuluja!

BM-voiteita myyvät myös mm. Sokos, Stockmann, apteekit ja verkkokaupat.

Liity BM-tuotteiden omaan sisäpiiriin!

 

Tilaa
BM-ihonhoitotuotteiden
oma uutiskirje:

Lähetämme uutiskirjeitä tarjouksien ja uutisten yhteydessä keskimäärin joka toinen viikko.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän tietosuoja ja rekisteriselosteen


Lue lisää