Herkkä iho – oletko jo kokeillut näitä tuotteita?

Mikä on herkkä iho?

Kaikki ihotyypit voivat olla herkkiä. Herkkä iho ei siis ole ihotyyppi vaan enemmänkin ihon tila. Punoitus, ihottumat, näpyt, kirvely ja hilseily voivat olla herkän ihon reaktioita. Iho voi olla erilainen kesällä ja talvella. Lämpötilan vaihtelut voivat saada ihon punoittamaan ja ärtymään. Normaalikin iho voi myös herkistyä – joko tilapäisesti, mutta joskus myös pysyvästi. Herkistymistä voivat aiheuttaa esimerkiksi kosmetiikka, hajusteet, lääkkeet, hormonit tai stressi. Laadukkailla, herkälle iholle sopivilla hoitotuotteilla pidät herkän ihosi hyvinvoivana ja pärjäät vaihtelevassa ilmastossamme kaikkina vuodenaikoina. Siinä apunasi on BM.

Valitse vain oleellinen: hellävaraiset, hajusteettomat ihonhoitotuotteet. Ne löydät BM-ihonhoitosarjastamme!

Puhdista hellävaroen – monipuolinen BM Cleanser with Sucrose

Kuten kaikki ihotyypit, myös herkkä iho kaipaa päivittäistä puhdistamista, jotta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet saadaan pois. Herkkä iho tulee puhdistaa hellävaroen. Suosi puhdistuksessa voidemaisia tuotteita. Etenkin kylmänä vuodenaikana vesipesu voi olla liikaa herkälle iholle. BM-tuotesarjassa on hellävarainen herkän ihon ja herkän silmänympärysihon puhdistustuote: BM Cleanser with Sucrose. Tätä puhdistusvoidetta voidaan käyttää myös ilman vettä, levittämällä se kasvoille ja kaulalle ja pyyhkimällä pois pehmeällä liinalla tai pyyhkeellä. BM Cleanser poistaa ärsyttämättä myös silmämeikin. Herkätkään silmät eivät kutise ja kirvele silmämeikin puhdistuksen jälkeen. Jos vesipesu tuntuu ainoalta oikealta puhdistusvaihtoehdolta, BM Cleanserin voi mainiosti huuhdella pois haalealla vedellä. Silti iho jää pehmeäksi, ei kiristä tai kirvele. Muista kuitenkin, ettet hankaa ihoa liikaa puhdistusvoidetta levitettäessä. Koska herkkää ihoa ei suositella kuorittavan, voit korvata kuorinnan syväpuhdistuksella: levitä BM Cleanser kasvoille, anna vaikuttaa 5 – 10 minuuttia samalla rentoutuen ja pyyhi pois pehmeällä liinalla tai huuhtele haalealla vedellä.

Ekstraa herkälle iholle – pieniä ihmeitä tekevä BM Gel 28 tehoseerumi

Herkkä iho on usein ohut, joten huolehtimalla sen riittävästä kosteuttamisesta, iho myös voi paremmin ja on vahvempi.

BM-tuotesarjassa on herkälle iholle soveltuva aarre, joka on monipuolisuudessaan vertaansa vailla: BM Gel 28 tehoseerumi. Koska hajusteettomassa, kirkkaassa seerumissa on veden lisäksi vain neljä tehokasta ainesosaa, se on herkälle ja allergisellekin iholle sopiva. Seerumin teho perustuu ihoa vahvistavaan sukralfaattiin. Se kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tekee välittömästi ihosta napakan tuntuisen. Tehoseerumilla on pigmenttimuutoksia, arpia ja juonteita vaalentava ja silottava vaikutus. Voit käyttää sitä aamuin ja illoin, sekä kosteus-, meikki-, että yövoiteen alla. Seerumi sopii myös silmänympärysiholle. Ellet ole kovin kuivaihoinen, kesällä tehoseerumi saattaa riittää ainoana kosteuttajana aurinkosuojan tai meikkivoiteen alla. BM Gel 28 tehoseerumi on todella riittoisa: yksi painallus riittää koko kasvoille. Muista myös kaulan ja decoltén ihon kosteutus! Tehoseerumi ei sisällä hajusteita, säilöntäaineita eikä mikromuoveja.

Herkän ihon hoito päivällä – juuri sinulle sopivalla BM-päivävoiteella

BM-sarjassa on kaksi herkkäihoisille sopivaa päivävoidetta. BM-päivävoide normaalille ja sekaiholle soveltuu nimensä mukaisesti paremmin normaali- ja sekaiholle. BM-päivävoide kuivalle iholle taas on erityisen hyvä kuivemmalle iholle. Molemmissa päivävoiteissa hoitavana ainesosana on uudistava ja vahvistava sukralfaatti, sekä ihoa suojaavia antioksidantteja. Voiteet ovat hajusteettomia.

Herkän ihon hoito yöllä – BM-yövoide on kaikille ihotyypeille sopiva

Yöksi kannattaa valita ravitsevampi voide. Hajusteettoman BM yövoiteen koostumus on päivävoiteita täyteläisempi ja se sopii kaikkien ihotyyppien yövoiteeksi.

Iho uusiutuu yön aikana, joten herkkäihoisenkin kannattaa panostaa hellävaraiseen ja hoitavaan yövoiteeseen.

Herkkä iho – suojaaminen

Herkkä iho reagoi helposti ulkoisiin lämpötilan vaihteluihin. Niinpä herkkä iho tulee suojata hyvin sekä auringolta että pakkaselta.

Pakkassäällä ihovoide on tärkeää levittää hyvissä ajoin ennen ulkoilua. Keväällä ja kesällä on tärkeää suojata iho auringon haitallisilta vaikutuksilta riittävällä aurinkosuojalla. Aurinkosuojan alla voit halutessasi käyttää esim. Gel 28 tehoseerumia tai oman ihotyyppisi päivävoidetta.

Mistä tiedän BM-voiteiden sopivan juuri minulle?

BM-voiteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Kuivaihoisille suosittelemme kuitenkin vain kuivan ihon päivävoidetta ja yövoidetta. Sekaihoiselle voi normaalin ja sekaihon päivävoide olla riittävä lämpimänä vuodenaikana, mutta talvella sekaihoinenkin voi tarvita täyteläisemmän eli kuivan ihon päivävoiteen. Yövoiteemme sopii kaikille ihotyypeille.

BM Cleanser with Sucrose -puhdistusvoide ja BM Gel 28 tehoseerumi ovat erinomainen lisä kaikkien ihotyyppien hoitoon.

Voit kysyä ilmaisia näytteitä BM-voiteista Sokokselta ja Emotionista, jos haluat varmistua voiteen sopivuudesta ennen tuotteen hankkimista.

 

Mistä voin ostaa BM-voiteita?

BM-voiteita voi tilata verkkokaupastamme

Muistathan, että verkkokaupastamme saat voiteet 2-5 arkipäivässä ja aina ilman postitus- ja toimituskuluja!

BM-ihonhoitosarjaa myyvät myös mm. Sokos, Emotion, Stockmann, hyvinvarustetut tavaratalot ja apteekit sekä lukuisat verkkokaupat.

Muistilista – Herkkä iho

  1. Puhdista hellävaroen, mieluiten voidemaisella tuotteella.
  2. Unohda kuorinta – syväpuhdista mieluummin.
  3. Kosteuta ihoa aamuin, illoin ihotyypillesi sopivalla voiteella.
  4. Vältä hajusteita ja pitkiä ainesosalistoja kosmetiikassa.
  5. Suojaa iho auringolta ja pakkaselta.
  6. Muista levätä riittävästi, juoda vettä ja huolehtia terveellisestä ravinnosta.

Lue lisää