Kevätaurinko ja ihonhoito

Ihonhoito keväällä poikkeaa talvisesta ihonhoidosta.

Kylmän ja pimeän talven väistyessä kevätaurinko ja leudompi ilma muuttavat ihon tarpeita ja ominaisuuksia, jolloin ihonhoitorutiini ja tuotteet on hyvä päivittää ajan tasalle. Talviaikaan iho kaipaa enemmän ravitsevia ja täyteläisiä voiteita, kun taas keväällä ihon kosteuspitoisuuden lisääntyessä kosteusvoide voi olla koostumukseltaan kevyempi. Talven jäljiltä iho on usein alttiimpi palamaan auringossa, jolloin erityisesti aurinkosuojan sisältävä kasvovoide on tärkeä lisätä osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. Talven jälkeen iho on usein myös kuivempi ja sameampi, jolloin moni kaipaa keväällä ja sen kynnyksellä ihoa kirkastavia, heleyttäviä ja uudistavia kasvojenhoitotuotteita.

kevät aurinko

Hellävarainen puhdistus

Kasvojen päivittäinen puhdistaminen on oleellinen osa ihonhoitoa ympäri vuoden, mutta eritoten keväällä ilmassa leijailevat kasvien siitepölyt sekä katupöly lisäävät erilaisten ilmansaasteiden määrää ihon pinnalla. Nämä ilmansaasteet voivat iholle jäädessään aiheuttaa erilaisia iho-ongelmia, kuten ihoärsytystä ja ihon tukkeutumista, jonka vuoksi kasvojen puhdistaminen iltaisin hellävaraisella puhdistustuotteella on tärkeää. BM-sarjan sisältämä Cleanser with Sucrose hoitava puhdistusvoide on kaikille ihotyypeille soveltuva puhdistustuote, joka poistaa lian ja ilmansaasteet tehokkaasti, kuivattamatta ihoa.

Loistava tuote, puhdistaa kasvot meikistä ja muista epäpuhtauksista erittäin hellävaraisesti. Puhdistus voide on todella ylellisen tuntuinen ja miellyttävän pehmeää. Vuosien etsimisen jälkeen ei tarvitse enää muita käyttääkään, olen parhaan löytänyt.

-Marja-Leena Lehtonen

BM Anti-Stress Serum

Elinvoimaa iholle

BM-sarjan kasvovoiteista Anti-Stress Day Cream päivävoide on luottovalinta kevätihon hoitoon, sillä se on hyvin imeytyvä, ihoa hoitava, kirkastava ja suojaava päivävoide. Talven jäljiltä iho voi olla hauras ja eloton, jolloin se hyötyy erityisesti Anti-Stress päivävoiteen sisältämistä raaka-aineista, kuten tryffeliuutteesta, patentoidusta Anti-Stress ainesosasta sekä niasiiniamidista. Nämä Anti-Stress päivävoiteen tehokkaat raaka-aineet palauttavat iholle sen luonnollisen hehkun ja elinvoimaisuuden. Lisäksi Anti-Stress päivävoide sisältää aurinkosuojan 20, joka auttaa suojaamaan kevätauringon haitallisilta UV-säteiltä. BM-sarjan päivävoiteista myös Day Cream Normal/Combination Skin päivävoide on oiva valinta kevääseen, sillä se on koostumukseltaan hyvin imeytyvä, ihoa vahvistava ja kirkastava.

Ravitse ihoa yöllä!

Kevätihon hoidossa myös yövoiteelta kaivataan usein erilaisia ominaisuuksia kuin talvella. Eloton ja samea iho hyötyy parhaiten ihoa uudistavasta voiteesta, kuten BM-sarjan tehovoiteesta OptiRetin kasvovoiteesta. OptiRetin kasvovoide sisältää kahta A-vitamiinin muotoa (retinyylipalmitaatti ja retinyyliasetaatti), jotka stimuloivat kollageenintuotantoa sekä tekevät ihosta nuorekkaamman ja tasaisemman sävyisen. Erityisesti Anti-Age vaikutuksia kaipaavalle OptiRetin on täydellinen valinta, sillä retinoidien on tutkitusti todettu vähentävän ryppyjen ja juonteiden pinta-alaa ja näkyvyyttä. Myös BM-sarjan Night Cream yövoide sopii kevätihon hoitoon, sillä se uudistaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa muun muassa sukralfaatin, E-vitamiinin ja hyaluronihapon ansiosta.

Käytän OptiRetiniä yövoiteena herkälle ongelma iholleni. Iho näyttää aamulla uudestisyntyneeltä! Voide on selkeästi erittäin tehokas, mutta ei ärsytä herkkää ihoa. Loistava tuote!

-Heini

Yöksi sopivat tuotteet

Tehohoitoa iholle seerumeilla

Kasvovoiteiden lisäksi ei tule unohtaa seerumeita, joilla voidaan tuoda iholle tehokkaita aktiiviraaka-aineita, joita se kaipaa erityisesti talven jäljiltä. Seerumit ovat kasvojenhoitotuotteita, jotka levitetään puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta, tuomaan tehoaineita ja parantamaan muiden tuotteiden imeytyvyyttä. BM-sarjan Anti-Stress seerumi on todellinen tehotippa, jonka avulla voidaan tasapainottaa ihoa, ennaltaehkäistä sen vanhenemista sekä lisätä ihon luonnollista hehkua. Anti-Stress päivävoiteen tavoin myös seerumi sisältää patentoidun Anti-Stress ainesosan, tryffeliuutetta sekä niasiiniamidia. BM-sarjan Anti-Stress seerumi voidaan laittaa minkä tahansa BM kasvovoiteen alle aamuin ja illoin. BM-sarjan Gel 28 seerumi on erityisesti herkän ja allergisen ihon valinta, sillä se auttaa vahvistamaan ja elvyttämään ihoa sukralfaatin avulla. Runsaasti sukralfaattia sisältävä seerumi on tehokas myös ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. BM-sarjan Gel 28 seerumi sopii kaikkien BM voiteiden alle ja sitä voidaan käyttää myös silmänympärysiholla. Seerumit ovat erinomaisia ihonhoitotuotteita, sillä niitä voidaan käyttää kuuriluontoisesti aina tarvittaessa, esimerkiksi juuri talven jälkeen, kun iho kaipaa elinvoimaisuutta ja hehkua.

Uusimmat blogitekstit tästä aiheesta

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismi

Trendi: Ihonhoidon minimalismiIhonhoidon minimalismi on ihonhoitotrendi, joka yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniin ja keskittyy ihonhoidon peruspilareihin. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on...

lue lisää